Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Днес в първата част (преди първите реклами) беше яко, НО във втората (след) беше както пбикновено т**о.А как ги метнаха в джакузито, много ме изкефи :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Абе още ли има хора,които гледат тая ужасна простотия :sick Мисля,че всички сте разбрали каква нагласация е т'ва и няма смисъл от това "реалити шоу".Според мен съдбата на българското ББ е същата като на Руското - точно 1 епизод и край :woot :D

Само не разбрах какво пречи "нагласацията" на шоуто :blink:

Еми според мен в момента ББ експерементират при какви типове хора шоуто ще е най-гледано и си нагласят както си искат гласуванията.А това,което пречи е,че УЖ "Big Brother" е "реалити шоу",а в едно такова шоу нагласацията хич не е добре дошла

@LOKOMOTIVcho Ама то е така по цял свят, а шоуто жъне огромни успехи. Това как ще ми го обясниш?

edit: Честити ви 4000 поста по темата :D

@LOKOMOTIVcho Ама то е така по цял свят, а шоуто жъне огромни успехи. Това как ще ми го обясниш?

edit: Честити ви 4000 поста по темата  :D

Еми със сигурност знаеш,това което ще ти кажа,но ето моето обяснение:

Шоуто е в такъв часови пояс,когато по телевизията не дават абсолютно нищо интересно (е освен ако на някой новините не са му интересни) и зрителите трябва да избират дали да гледат новини или нещо ново (ти кое би избрал?).А това "предаване" е ново в България и на всеки му беше интересно през първите седмици (дори и на мен).Но с теб съм готов да споря за "големите успехи" на шоуто,понеже аз сам за провали съм слушал (например Русия и Румъния)

Еми със сигурност знаеш,това което ще ти кажа,но ето моето обяснение:

Шоуто е в такъв часови пояс,когато по телевизията не дават абсолютно нищо интересно (е освен ако на някой новините не са му интересни) и зрителите трябва да избират дали да гледат новини или нещо ново (ти кое би избрал?).А това "предаване" е ново в България и на всеки му беше интересно през първите седмици (дори и на мен).Но с теб съм готов да споря за "големите успехи" на шоуто,понеже аз сам за провали съм слушал (например Русия и Румъния)

Аз все си гледам новините :) Минал съм се май.

Оле,тая Зара наистина започва да не се понася.Само плаче....

Айде да я махат тая зара вече че ми писна от нея. Не че ми е направила нищо лошо ама к'ат я гледам к'ва голяма нагаждачка е и ме дразни. Ту с Найден, после Мел, сега гледам и към Здравко се озърта

Попринцип по-големи шансове за оставане в къщата би трябвало да има Зара, защото повече време е стояла, и хората я познават по-добре, и затова тя трябва да остане :) .Но борбата със сигурност, както и е тук, ще бъде много успорвана :woot  :woot  :woot

точно защоот я познават.. трябвада видят колко дразнещо същество е това и да я изгонят.

Аве тая Зара не ви ли се струва че е погрозняла и качила кг отзад,освен т'ва като плаче стои постоянно с отворена уста и си показва конските зъби.Аз съм с три крака да остане Зизу :devil

Аве тая Зара не ви ли се струва че е погрозняла и качила кг отзад,освен т'ва като плаче стои постоянно с отворена уста и си показва конските зъби.Аз съм с три крака да остане Зизу :devil

Напълно прав си - каква е тази манекенка с лице на птеродактилл

Зизу е супер сладка!

Не е много прецаката. Тя би трябвало да знае, че не може да се състезава наравно с останалите. Тя е там за славата, която със сигурност ще получи. И за нея явно това не е никак малко.

Относно Зара и манекенството- когато фактите говорят, и чатърите мълчат. Зара е фотомодел и ако не можете да го приемете, значи проблемът си е във вас.

точно защоот я познават.. трябвада видят колко дразнещо същество е това и да я изгонят.

Е да, ама аз още си мисля и се надявам да изгонят Зизу, защото Зара повече ме кефи :woot

Az pododziram che edinstvenata prichina tova bezdarno typo govedo Zara da stoi v kyshtata e che izponaeba masa myje i jeni

Reitinga i se bazira na onanistite koito dyrji pred ekrana. Inache gram mozyk njama v kuhata i zybata glava. Tva e moito mnenie za neja.

Kato cjal o shouto ne mi dopada - moje bi nai-veche zaradi uchastnicite v nego

Не зная какво толкова и се радват някои хора на Зейнеб,която освен че е доста ограничена и не може да построи 1 изречение както трябва,има ужасен диалект и даже външно не е хубава,просто миловидно селско девойче.Зара ме кефи 100%. :punk

Че Зара имаше хубаво тяло е вярно,но няма начин да не е качила няколко килограма,особено отзад.Няма начин да не й личи

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...