dunata Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Днес в първата част (преди първите реклами) беше яко, НО във втората (след) беше както пбикновено т**о.А как ги метнаха в джакузито, много ме изкефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Абе още ли има хора,които гледат тая ужасна простотия Мисля,че всички сте разбрали каква нагласация е т'ва и няма смисъл от това "реалити шоу".Според мен съдбата на българското ББ е същата като на Руското - точно 1 епизод и край Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 29, 2004 Author Share Posted December 29, 2004 Само не разбрах какво пречи "нагласацията" на шоуто Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Само не разбрах какво пречи "нагласацията" на шоуто <{POST_SNAPBACK}> Еми според мен в момента ББ експерементират при какви типове хора шоуто ще е най-гледано и си нагласят както си искат гласуванията.А това,което пречи е,че УЖ "Big Brother" е "реалити шоу",а в едно такова шоу нагласацията хич не е добре дошла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Аз пък искам да си ходи Зара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 29, 2004 Author Share Posted December 29, 2004 @LOKOMOTIVcho Ама то е така по цял свят, а шоуто жъне огромни успехи. Това как ще ми го обясниш? edit: Честити ви 4000 поста по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 @LOKOMOTIVcho Ама то е така по цял свят, а шоуто жъне огромни успехи. Това как ще ми го обясниш? edit: Честити ви 4000 поста по темата <{POST_SNAPBACK}> Еми със сигурност знаеш,това което ще ти кажа,но ето моето обяснение: Шоуто е в такъв часови пояс,когато по телевизията не дават абсолютно нищо интересно (е освен ако на някой новините не са му интересни) и зрителите трябва да избират дали да гледат новини или нещо ново (ти кое би избрал?).А това "предаване" е ново в България и на всеки му беше интересно през първите седмици (дори и на мен).Но с теб съм готов да споря за "големите успехи" на шоуто,понеже аз сам за провали съм слушал (например Русия и Румъния) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Еми със сигурност знаеш,това което ще ти кажа,но ето моето обяснение:Шоуто е в такъв часови пояс,когато по телевизията не дават абсолютно нищо интересно (е освен ако на някой новините не са му интересни) и зрителите трябва да избират дали да гледат новини или нещо ново (ти кое би избрал?).А това "предаване" е ново в България и на всеки му беше интересно през първите седмици (дори и на мен).Но с теб съм готов да споря за "големите успехи" на шоуто,понеже аз сам за провали съм слушал (например Русия и Румъния) <{POST_SNAPBACK}> Аз все си гледам новините Минал съм се май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Az predpochitam da izgonqt Zizu , ne che ne me kefi ama Zara mi e favorit ot samoto nachalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Оле,тая Зара наистина започва да не се понася.Само плаче.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Аз все си гледам новините Минал съм се май. <{POST_SNAPBACK}> Изобщо не си се минал,защото нивините са по-интересни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 29, 2004 Author Share Posted December 29, 2004 Въпрос на вкус. Демокрация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Въпрос на вкус. Демокрация! <{POST_SNAPBACK}> Най-точно казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Айде да я махат тая зара вече че ми писна от нея. Не че ми е направила нищо лошо ама к'ат я гледам к'ва голяма нагаждачка е и ме дразни. Ту с Найден, после Мел, сега гледам и към Здравко се озърта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Попринцип по-големи шансове за оставане в къщата би трябвало да има Зара, защото повече време е стояла, и хората я познават по-добре, и затова тя трябва да остане .Но борбата със сигурност, както и е тук, ще бъде много успорвана точно защоот я познават.. трябвада видят колко дразнещо същество е това и да я изгонят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 аз ще гласувам с двете ръце за ЗИЗУ е голямо дете е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Аве тая Зара не ви ли се струва че е погрозняла и качила кг отзад,освен т'ва като плаче стои постоянно с отворена уста и си показва конските зъби.Аз съм с три крака да остане Зизу Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Аве тая Зара не ви ли се струва че е погрозняла и качила кг отзад,освен т'ва като плаче стои постоянно с отворена уста и си показва конските зъби.Аз съм с три крака да остане Зизу <{POST_SNAPBACK}> Напълно прав си - каква е тази манекенка с лице на птеродактилл Зизу е супер сладка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Zara ko e manekenka az sam Helikopter Kakvo ima Zara Zubi na kon pri4eski tip ro6avata garga ili primer : dok obqsnqva obqsnqva i kazva tova e taka i Zara da da to4no taka e i tva 10 puti go kaza bez da kaje ni6to smisleno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 pff taq zaineb kak se precaka vlezna v ku6tata predi praznicite i sq sha q izgonqt basi precakvaciata ama mai vie ne iskate zara da ostava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 Не е много прецаката. Тя би трябвало да знае, че не може да се състезава наравно с останалите. Тя е там за славата, която със сигурност ще получи. И за нея явно това не е никак малко. Относно Зара и манекенството- когато фактите говорят, и чатърите мълчат. Зара е фотомодел и ако не можете да го приемете, значи проблемът си е във вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 точно защоот я познават.. трябвада видят колко дразнещо същество е това и да я изгонят. <{POST_SNAPBACK}> Е да, ама аз още си мисля и се надявам да изгонят Зизу, защото Зара повече ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Az pododziram che edinstvenata prichina tova bezdarno typo govedo Zara da stoi v kyshtata e che izponaeba masa myje i jeni Reitinga i se bazira na onanistite koito dyrji pred ekrana. Inache gram mozyk njama v kuhata i zybata glava. Tva e moito mnenie za neja. Kato cjal o shouto ne mi dopada - moje bi nai-veche zaradi uchastnicite v nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Не зная какво толкова и се радват някои хора на Зейнеб,която освен че е доста ограничена и не може да построи 1 изречение както трябва,има ужасен диалект и даже външно не е хубава,просто миловидно селско девойче.Зара ме кефи 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Че Зара имаше хубаво тяло е вярно,но няма начин да не е качила няколко килограма,особено отзад.Няма начин да не й личи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.