Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

искам да изгонят Зара. или по-точно трябва да се изразя... Светлозар. да .. правилно сте прочели. Светлозар! ако бях там.. до сега да съм я пребил. толкова е неестествена.. толкова е проста! чак ме дразни.

Джани отваря вратата на изповедалнята .. вади тортата

"вижте какво има"

Зара - " Уооооооу"

Джани - "Има и още"

Зара - "Уоооооооооу"

Джани - "Айде помогнете ми"

Зара - "Уооооооу"

Отива до вратата, поглежда вътре, вижда две бутилки шампанско и още нешо си и възкликва -

"Holy Shit!!!"

В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕМ МА ДА ТИ *** *****ТА ПРЕВЪЗБУДЕНА!!! с тва мъжко държание... как я изтрайва тоя нейния приятел и като почне да се опитва да говори интелигентно.. супер много ме дразни. не се гледа ква е ПРОСТА!!!

едит: забравих да изкажа възмущението си като почне да размахва ръце. малееееееееееееееее.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

@woox най-странното е, че досега няма нито една номинация. И вече започвам да се плаша, че тя ще спечели парите :blink:

Да красива е и то много, но от телевизора, като не мога да се възползвам от нейната красота, за какво ми е...

А каква работа ти върши Тишо? Нея поне си я гледаш от телевизора и тва е, а на него какво ще му гледаш :tongue :wir

:angry: Да ве Светлозара много ме дразни вече!Не ми е интересна!Само като почне да пищи там и да се прави на англичанка направо ми бърка в душата!!Вчера като я чух и ми приседна!После исках да замерям с баница телевизора!! :wir

Тая Светлозара почва изключително много да ме дразни....

А каква работа ти върши Тишо?...

A и той супер много ме дразни, особено като започне да се хили като рапон. :angry: И когато изгониха Мел много взе да ме дразни, като се разрева :cry .Изобщо вътре има много малко хора, които имат нещо освен бръмбари в главите си :(

Abe Zara e Zhenskiqt wariant na Ronaldinho.Samo 4e nego pone nikoj ne go gleda w ustata,a w krakata.Dokato Zara nito mozhe da prawi ne6to,nito e hubawa.Da wi naprawi wpe4atlenie snu6enieto mezhdu Zara i Naiden?Zabelqzahte li pozata.Ako Zara be6e tolkowa krasiwa mozhe bi nqma6e da q "izpliu6tqt" otzad.

Towa e w kryga na maitapa,no momi4eto naistina prili4a na grozen myzh.Ne 4e e winowno,no pone da ne se prawi na miss Wselena.

Нито тяло,нито лице има тая Зара......

Според Вас кой е 70% и кой е 30%, аз мисля, че Тихомир е 70%, а Зейнеб е 30%...И много яко стана като спечелиха мисията, но техните са си пожелали тъ***ки подарънченца...

Зъби,които компенсират останалото.

Много по-зле е.....

П.С.Айде Тишо си тръгна.Един по-малко.......

Mйй незнам, може би единият ще е Зейнеб, но най-вероятно ще са 3, освен Зейнеб, мисля, че ще са и Алиджан и ЗДРАВКО, макар че за последния не се надявам, защото искам най-накрая да се оженят двамата с Христина :bgrin: :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...