Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Пичовеее,ми то тва е идеята-да ти покажат поведението на хората в определена среда.Вие кво искате-да действат по програма?Сутрин:Здравко чука Зейнеб.Следва кадър/с продължителност 5-6 часа/ с циците на Зара.Малко сбиване между Алиджан и Виктор,за да е по-забавно и завършваме отново със секс.Ей тва искате,нали......шоу...Тъпотия

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Пичовеее,ми то тва е идеята-да ти покажат поведението на хората в определена среда.Вие кво искате-да действат по програма?Сутрин:Здравко чука Зейнеб.Следва кадър/с продължителност 5-6 часа/ с циците на Зара.Малко сбиване между Алиджан и Виктор,за да е по-забавно и завършваме отново със секс.Ей тва искате,нали......шоу...Тъпотия

xaxaxaxa iskame ne6to sredno mejdu 6ou i tapotiq :)

nqma da e zle da pokajat cicite na zara :devil :devil :devil :devil

xaxaxaxa iskame ne6to sredno mejdu 6ou i tapotiq :)

nqma da e zle da pokajat cicite na zara  :devil  :devil  :devil  :devil

Да така е, но в момента сме зрители само на тъ***ия, и ще е време нещо да се промени...А да с енаправи шоуто по-интерестно трябва да има нещо зрелищно като с**с и нещо пободно, както беше, когато Нед и Мел бяха в къщата :bgrin: :bgrin: :bgrin:

[EDIT] Днес защо има предаване на живо???А и как може паричката да се падне на Алиджан, той най-малко е заслужава :angry: .

И много ми е интересно какво е написала Христина към Здравко :)

Аз пък вече искам Здравко да припляска Зара... нещо ме дразни тая дрисла ;)

Здравко траа да клъвне парите :)

[/quoteNaistina,nqma li nai-posle da q nominirat!Mnogo drazni!Absoliuten debil.A Zdrawko 6te izleze nai-normalen!

Вярно.Вчера беше пикът на глупостта.Гледах го 5 минути.Точно в момента когато всички реваха.За съжаление на мен ми стана изключително смешно....

И вас да затворят и вие ще плачете, освен ако не сте некви ненормалници.

Аман от такива като вас, дето само зрелища търсите.

Това не ви е Ледения и Скалата!

Много ясно.Тези хора са затворени вътре близао 2 месеца и не са виждали свойте близки и познати много време и как искате да не се разплачат като видят писмата на тези, които ги обичат.Незнам аз как бих реагирал, ако бях на тяхно място, но най-вероятно и аз щях да плача :cry :cry :cry

Вчера гледах Слави и пропуснах ББ,но като гледал постовете ви ,явно е било доста тъпо :) (което не ме и учудва де...) :P

Една вана сълзи беше снощи...беше супер скучно.Днес ще е по-интересно,надявам се,щото ще идват някви известини личности :woot (направо по български) :P

На Вас харесва ли Ви новата седмияна мисия, защото мен лично ме кефи макар, че е доста скучничка и си мисля, че ще я преодолеят, а Вие на какво мнение сте???

[EDIT]

Задавам малко глупавичък въпрос, но въждам , че темата затъ*пя и затова се опитвам да я освежа малко :punk

Оле вчера беше много яко, особено с тези подаръци, е то друго не се случи дееее... Най-много ме изкефи подаракът на АЛиджан, тениската на Бербатов... А другият много як подарък е на Тишо, много ме кефи PLAYBOY-а с Венета Райкова :)

Божеееее дали ще живнат малко тея.. :(

То направо ги съжалявам хората дето им върви 24 часа тая простотия..

Те хайванчетата много паднаха духом.. ама то е нормално се пак :)

Dnes dali 6te izgonqt Ti6o,ili pak 6te se naprawqt i nqma da uwazhat glasa naroden.Ako go mahnat,mislq,4e sledwa6tata nominirana,6te e Zara.Dano da q izgonqt.Izgoniha Dylgiq i Gro6i,za6toto se napiha,mahnaha Mel,za6toto e s dwoinstwena seksualnost.Razwra6tawali decata!?!Dobre,a Zara,koqto postoqnno si pokazwa,kakwoto ima,liza se s Mel :sick ,spa s Naiden i t.n?Nqma li da q mahnat!

Dnes dali 6te izgonqt Ti6o,ili pak 6te se naprawqt i nqma da uwazhat glasa naroden.Ako go mahnat,mislq,4e sledwa6tata nominirana,6te e Zara.Dano da q izgonqt.Izgoniha Dylgiq i Gro6i,za6toto se napiha,mahnaha Mel,za6toto e s dwoinstwena seksualnost.Razwra6tawali decata!?!Dobre,a Zara,koqto postoqnno si pokazwa,kakwoto ima,liza se s Mel :sick ,spa s Naiden i t.n?Nqma li da q mahnat!

Незнам какво против Зара имаш, но не искам да я гонят...А тази седмица най-вероятно ще изгонят Тишо, макар че аз се надявам да изгонят Зейнеб, която супер много ме дразни с нейния смотан диалект :angry:

Незнам какво против Зара имаш, но не искам да я гонят...А тази седмица най-вероятно ще изгонят Тишо, макар че аз се надявам да изгонят Зейнеб, която супер много ме дразни с нейния смотан диалект :angry:

Е пък да ти кажа може да и е смотан диалекта, но поне е красива. А тоя тишо ебахти плужека нищо не прави :angry:

edit: а бе тея от ББ нали казаха, че ако Здравко не е номиниран може да се ожени. Кво става тука ебати ББ-а :angry1

edit2: тва момиче ако има побе малко акъл не трябва да се жени за Здравко :huh:

Е пък да ти кажа може да и е смотан диалекта, но поне е красива. А тоя тишо ебахти плужека нищо не прави :angry:

edit: а бе тея от ББ нали казаха, че ако Здравко не е номиниран може да се ожени. Кво става тука ебати ББ-а :angry1

Да красива е и то много, но от телевизора, като не мога да се възползвам от нейната красота, за какво ми е...

А пък за другото, сигурно от ВВ чакат да минат празниците и тогава да ги оженят , но това сигурно няма да се случи, защото най-вероятно Здравко ще бъде номиниран през тази седмица :( .И те от ВВ си изпуснаха шанса, ама кво да се прави :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...