velvet_underground Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Пичовеее,ми то тва е идеята-да ти покажат поведението на хората в определена среда.Вие кво искате-да действат по програма?Сутрин:Здравко чука Зейнеб.Следва кадър/с продължителност 5-6 часа/ с циците на Зара.Малко сбиване между Алиджан и Виктор,за да е по-забавно и завършваме отново със секс.Ей тва искате,нали......шоу...Тъпотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Пичовеее,ми то тва е идеята-да ти покажат поведението на хората в определена среда.Вие кво искате-да действат по програма?Сутрин:Здравко чука Зейнеб.Следва кадър/с продължителност 5-6 часа/ с циците на Зара.Малко сбиване между Алиджан и Виктор,за да е по-забавно и завършваме отново със секс.Ей тва искате,нали......шоу...Тъпотия <{POST_SNAPBACK}> xaxaxaxa iskame ne6to sredno mejdu 6ou i tapotiq nqma da e zle da pokajat cicite na zara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Trqbva da si tragne zizu tq e adski neadekvatna i glupava!!! <{POST_SNAPBACK}> Super i tq kato si trugne ostava samo edna jena v ku6tata.Kef, 6te gledame ko4 parti I protiv dvamata nqmam ni6to protiv, no po-dobre da izleze Ti6o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Аз пък вече искам Здравко да припляска Зара... нещо ме дразни тая дрисла Здравко траа да клъвне парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Afe neznam, ama ot 1 4as gledam kanala i mi se dospa!Zara se mota s nqkfa banica, Ti6o sedi i vodqt sku4en i oteg4itelen razgovor, a drugite gledat umno v edna to4ka Tva 6ou mai go zakusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 xaxaxaxa iskame ne6to sredno mejdu 6ou i tapotiq nqma da e zle da pokajat cicite na zara <{POST_SNAPBACK}> Да така е, но в момента сме зрители само на тъ***ия, и ще е време нещо да се промени...А да с енаправи шоуто по-интерестно трябва да има нещо зрелищно като с**с и нещо пободно, както беше, когато Нед и Мел бяха в къщата [EDIT] Днес защо има предаване на живо???А и как може паричката да се падне на Алиджан, той най-малко е заслужава . И много ми е интересно какво е написала Христина към Здравко Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Аз пък вече искам Здравко да припляска Зара... нещо ме дразни тая дрисла Здравко траа да клъвне парите <{POST_SNAPBACK}> [/quoteNaistina,nqma li nai-posle da q nominirat!Mnogo drazni!Absoliuten debil.A Zdrawko 6te izleze nai-normalen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Незнам а ма това щоу много оглупю и вече ми е безинтересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Май Тихомир трябва да си тръгне... Антипатичен ми е, пък и вече я няма Мел и е на сухо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Вярно.Вчера беше пикът на глупостта.Гледах го 5 минути.Точно в момента когато всички реваха.За съжаление на мен ми стана изключително смешно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 И вас да затворят и вие ще плачете, освен ако не сте некви ненормалници.Аман от такива като вас, дето само зрелища търсите. Това не ви е Ледения и Скалата! <{POST_SNAPBACK}> Много ясно.Тези хора са затворени вътре близао 2 месеца и не са виждали свойте близки и познати много време и как искате да не се разплачат като видят писмата на тези, които ги обичат.Незнам аз как бих реагирал, ако бях на тяхно място, но най-вероятно и аз щях да плача Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 awe 6to si4ki revnaha we ?!?!?!?! Daje dokato dok o6te si 4eteshe pismoto ?!?!? poludql narod Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 мании ,аз циврих в нас пък камоли ако бях там .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Вчера гледах Слави и пропуснах ББ,но като гледал постовете ви ,явно е било доста тъпо (което не ме и учудва де...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Една вана сълзи беше снощи...беше супер скучно.Днес ще е по-интересно,надявам се,щото ще идват някви известини личности (направо по български) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 На Вас харесва ли Ви новата седмияна мисия, защото мен лично ме кефи макар, че е доста скучничка и си мисля, че ще я преодолеят, а Вие на какво мнение сте??? [EDIT] Задавам малко глупавичък въпрос, но въждам , че темата затъ*пя и затова се опитвам да я освежа малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 ще е преодолеят според мене ама тея с подаръцете бяха супер много ме на кефе Христо Гърбов Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Аз не можах да го гледам вчера Ако някои може да го качи на warez-a... 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Оле вчера беше много яко, особено с тези подаръци, е то друго не се случи дееее... Най-много ме изкефи подаракът на АЛиджан, тениската на Бербатов... А другият много як подарък е на Тишо, много ме кефи PLAYBOY-а с Венета Райкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Божеееее дали ще живнат малко тея.. То направо ги съжалявам хората дето им върви 24 часа тая простотия.. Те хайванчетата много паднаха духом.. ама то е нормално се пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
rap_m Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 az zapo4vam ve4e da gi ka4vam kakto i bai brother Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Dnes dali 6te izgonqt Ti6o,ili pak 6te se naprawqt i nqma da uwazhat glasa naroden.Ako go mahnat,mislq,4e sledwa6tata nominirana,6te e Zara.Dano da q izgonqt.Izgoniha Dylgiq i Gro6i,za6toto se napiha,mahnaha Mel,za6toto e s dwoinstwena seksualnost.Razwra6tawali decata!?!Dobre,a Zara,koqto postoqnno si pokazwa,kakwoto ima,liza se s Mel ,spa s Naiden i t.n?Nqma li da q mahnat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Dnes dali 6te izgonqt Ti6o,ili pak 6te se naprawqt i nqma da uwazhat glasa naroden.Ako go mahnat,mislq,4e sledwa6tata nominirana,6te e Zara.Dano da q izgonqt.Izgoniha Dylgiq i Gro6i,za6toto se napiha,mahnaha Mel,za6toto e s dwoinstwena seksualnost.Razwra6tawali decata!?!Dobre,a Zara,koqto postoqnno si pokazwa,kakwoto ima,liza se s Mel ,spa s Naiden i t.n?Nqma li da q mahnat! <{POST_SNAPBACK}> Незнам какво против Зара имаш, но не искам да я гонят...А тази седмица най-вероятно ще изгонят Тишо, макар че аз се надявам да изгонят Зейнеб, която супер много ме дразни с нейния смотан диалект Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Незнам какво против Зара имаш, но не искам да я гонят...А тази седмица най-вероятно ще изгонят Тишо, макар че аз се надявам да изгонят Зейнеб, която супер много ме дразни с нейния смотан диалект <{POST_SNAPBACK}> Е пък да ти кажа може да и е смотан диалекта, но поне е красива. А тоя тишо ебахти плужека нищо не прави edit: а бе тея от ББ нали казаха, че ако Здравко не е номиниран може да се ожени. Кво става тука ебати ББ-а edit2: тва момиче ако има побе малко акъл не трябва да се жени за Здравко Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Е пък да ти кажа може да и е смотан диалекта, но поне е красива. А тоя тишо ебахти плужека нищо не прави edit: а бе тея от ББ нали казаха, че ако Здравко не е номиниран може да се ожени. Кво става тука ебати ББ-а <{POST_SNAPBACK}> Да красива е и то много, но от телевизора, като не мога да се възползвам от нейната красота, за какво ми е... А пък за другото, сигурно от ВВ чакат да минат празниците и тогава да ги оженят , но това сигурно няма да се случи, защото най-вероятно Здравко ще бъде номиниран през тази седмица .И те от ВВ си изпуснаха шанса, ама кво да се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.