Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Dunata,точно хората от форумите са тези ,които пращат смс-те и резултатите там винаги съвпадат с крайните...този път пак ще е така.

Не знам колко пъти ти е казвано,но използвай изключително удобната фукнция 'EDIT'!!

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Dunata,точно хората от форумите са тези ,които пращат смс-те и резултатите там винаги съвпадат с крайните...този път пак ще е така.

Не знам  колко пъти ти е казвано,но използвай изключително удобната фукнция 'EDIT'!!

ЕЕЕ благодаря... :excl:

А колкото до ВВ днес беше мн т**о, нямаше нищо интерестно.Но тоя Здравко се оказа голям биач, той е едва 160 с дигнати ръце, а щял да бие друг човек-Ха-ха-ха! :) :)

Няма значение резултатите в другите горуми, важно е какво решават зрителите, които гледат и гласуват... :angry1  :angry1

Nqma zna4enie kak sa glasuvali zritelite. Vaporosa e kakvo 6a mu hrumne na Bai Bradyr, 6toto toi re6ava, a zritelite samo si davat parite za sms-i i si mislqt 4e pravat ne6to. Vsi4ko e naglaseno bre hora. Teq ot BB sa pulni mo6enici i gledat samo kak da vzemat pari4kite na horata.

Какво е направил Здравко?Кой пак е бил?

Тя и Зара си е голям дразнител де,наистина нищо не прави,а само се лигави.

И аз бих я изтрайвал едвам-едвам..

Takaaa, ot v4era ve4e i abonatite na M-SAT imat vuzmojnostta da gledat BB Channel.Pitam se dali i EK ne mogat da napravqt ne6to po vuprosa.Qvno ve4e BB Chan ne e samo za opredeleni kabelarki, ami moje da go ia vsqka kabelna, koqto pojelae!Ottuk ostava samo da o4akvame adekvatno povedenie ot strana na g-n Barbudev i negovite pod4ineni :)

Takaaa, ot v4era ve4e i abonatite na M-SAT imat vuzmojnostta da gledat BB Channel.Pitam se dali i EK ne mogat da napravqt ne6to po vuprosa.Qvno ve4e BB Chan ne e samo za opredeleni kabelarki, ami moje da go ia vsqka kabelna, koqto pojelae!Ottuk ostava samo da o4akvame adekvatno povedenie ot strana na g-n Barbudev i negovite pod4ineni :)

Чесно казано такъв канал незнам на кой му е нужен. След първоначалния огромен интерес към предаването лека полека сега залязва, а освен това абсолютно на всички става ясно е, че не зритлите решат кое как? Така че поне на мен такъв канал не ми трябва освен всичко друго ще натовари и абонаментната такса рано или късно!

Чесно казано такъв канал незнам на кой му е нужен. След първоначалния огромен интерес към предаването лека полека сега залязва, а освен това абсолютно на всички става ясно е, че не зритлите решат кое как? Така че поне на мен такъв канал не ми трябва освен всичко друго ще натовари и абонаментната такса рано или късно!

Много ясно, че такъв т*п канал не трябва на никого, защото сигурно пак ще дават само от една камера, а и то тва е много т**о... :angry1

I vse pak, po nqkakav na4in da si opravdaqt uveli4enieto na taksata, a ne da se 4udqt po kuv na4in da se opravdaqt za tva i onova :D :D :D

toia Zdravko mi beshe goliam favorit,ama s teia biaceski sposobnosti mai niama da se razberem  :D

Да бе и на мен ми беше фаворит Здравко ама много ме издразни с държането си. Такива педе**** където посягат на жени бих им счупил главите! :starwars:

Не, че го е направил но самия факт, че си го мисли идва да каже, че е :sick

harabiq vi kazvam predi 2 dni za pruv put gledah big brother...

Hora a we kajete mi kak moe da ima tolkova maloumno predavane we :confused :confused :blink: :wir

Hvanali 2ma tupanari koi ot koi po golqm oligofren i si mislat che praat ne6to...uff 4ak se drazna...

harabiq vi kazvam predi 2 dni za pruv put gledah big brother...

Hora a we kajete mi kak moe da ima tolkova maloumno predavane we  :confused  :confused  :blink:  :wir

Hvanali 2ma tupanari koi ot koi po golqm oligofren i si mislat che praat ne6to...uff 4ak se drazna...

Да, всички в къщата са много т**и, освен,може би Доктора.А преди, когато Найден и Гроши бяха в къщата беше много по-забавно отколкото е сега, ама ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО!!!НО в момента това шоу е много т**о, а и хората са много не****ви, но какво да се прави нали "ХОРАТА САМИ ОПРЕДЕЛЯТ КАКВО ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ" (ЦИТАТ НА НИКИ КЪНЧЕВ)!

Trqbva da si tragne zizu tq e adski neadekvatna i glupava!!!

Май трябва да си тръгнат всички и да почва шоуто отново с други хора. То какво стана - едни избиват комплекси, други само се лигавят. И ги гложди само мисълта за парите, а нали трябва да правят шоу зада ги спечелят. Къде е зрелището???

Днес беше много яко, а тази мисия е супер луда и съквартирантите много се въодошевиха с нея, особено, когато разбраха, че ВВ ще подарява подараци на близките им и те изпълняват мисията много стриктно. :gangstah: :moon: :blowup:

Май трябва да си тръгнат всички и да почва шоуто отново с други хора. То какво стана - едни избиват комплекси, други само се лигавят. И ги гложди само мисълта за парите, а нали трябва да правят шоу зада ги спечелят. Къде е зрелището???

ami ako zara vurli pka patkata sha vidish golqmo zreli6te :starwars:

a su6nost to naistina adski mn iztupq si4ko adski mn se povtarq.......vsi4ki si pripompvat redovnite lavcheta i lejat ili gotvat ili 4etat bibliata i kup drugi prostotii deto mojesh da zaspish dokato gi gledash

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...