Jaguar Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Awe Ti6o da si hodi. Toq mnogo me drazni. Kvo li izob6to pravi v taq ku6ta. Sega kato q nqma Mel i toi da si hodi. To taka i 6te stane de. Az za tva sum spokoen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Tишо трябва вече да си ходи. Не мога да му гледам мазната физиономия. Дразня се само като го дават. И с тия меки движения П.П. А бе за гласуването какво става, нещо е бъгнато Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Мисля си,че този път изгоненият ще бъде Тишо.Просто е по-скучен образ и няма какво да даде на публиката и на шоуто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Дадададададададададададаааааааа Тишо! Писна ми да го слушам всеки път като си пусна телевизора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Абе нещо е бъгнат pool-a и не мога да гласувам <{POST_SNAPBACK}> I pri men e taka Nqma li da ima 4alum4e da se oprai BTW:sq gledam kanala i v 4ata pi6e, 4e ne6to e stanalo sno6ti-Zdravko mai e ocelil zara s nqkfa butilka ili ne6to takova Nakoi da znae ne6to po vaprosa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Eмй ще е много хубаво да се махнат и двамата, защото ме дразнят особено тоя ТИХО.А Зейнеб е супер несръчна и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponko_g Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 naistina toq toho e bati i flegmata Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Opravih poll-a, mozhete da glasuvate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Opravih poll-a, mozhete da glasuvate. <{POST_SNAPBACK}> аааа да така е доста по-добре... А колкото до номинациите, мисля, че всичко беше ясно, макар че мослех, че и Алиджан ще бъде номиниран Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 А колкото до номинациите, мисля, че всичко беше ясно, макар че мослех, че и Алиджан ще бъде номиниран Незам що не харесваш Алиджан,мен ме дразни повече Зейнеб .Поне той има повече акъл в главата отколкото тя... Обаче ще стане много кофти ако Зейнеб си тръгне щото Зара ще остане сама и ще и е много по-трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo vieri Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 nadiavam se da bude izgonen tihomir zastoto toia e super zle.izobsto ne znae za kvo stava vapros.a zdravko e nai-zdravia pi4.mnogo ma kefat prostotiite mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Незам що не харесваш Алиджан,мен ме дразни повече Зейнеб .Поне той има повече акъл в главата отколкото тя... <{POST_SNAPBACK}> Не съм казал, че не харесвам Алиджан, той е един от най-забавните от тези съквартиранти, които останаха, НО казах, "ЧЕ МОСЛЯ, ЧЕ АЛИДЖАН ЩЕ БЪДЕ НОМИНИРАН".А иначе тази Зейнеб е много т**а и най-вероятно тя ще бъде следващата, която ще напусне къщата на Биг Брадър. А колкото до Тишо, съм съгласен с повечето от вас, че той вече се е изчерпал и е време да си тръгне, но все пак си мисля, че публиката, която гласува, ще предпочете да изгони Зейнеб, защото е още ''НОВА" и не е влязла в ритъма на СъквартиранЧИЧИ.А тази седмица няма да е лошо, ако Здравко и Биг Градър си спазят обещанието и да оженят Здравко за Христина, защото тогава ще има празненства и съквартиранЧИЧИ ще се зближат още повече и няма да има спорове между тях... А ще е много хубаво, ако тази седмица изгонят Зейнеб, а следващата да номинират ТИШО и Алиджан (нямам никакви лоши намерения към него, но все пак той беше на второ място при номинациите и сигурно ще номинират него) и тогава да изгонят първия...ООо ай да спирам, че нещо се пооднесох малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Не съм казал, че не харесвам Алиджан, той е един от най-забавните от тези съквартиранти, които останаха, НО казах, "ЧЕ МОСЛЯ, ЧЕ АЛИДЖАН ЩЕ БЪДЕ НОМИНИРАН".А иначе тази Зейнеб е много т**а и най-вероятно тя ще бъде следващата, която ще напусне къщата на Биг Брадър. Извинявай тогава Не разбрах правилно(стори ми се че това "МОСЛЯ" е "моля"(а не трябва ли да е "МИСЛЯ")) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Тишо да се маха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Надушвате ли кой ще си тръгне тази седмица.....? П.С.А дано да е Тишо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Глеите сеа кво стихотворение изкопах: Точно тая кака Стойка май не ми е лична бройка, тя е грозна и дебела и по скоро ми е леля. Добави и, че е тъпа и не й се вижда пъпа. Тя го търси във сланина по корем не мож я мина!” Пипирудке мила сладка, ила да те направя на саладка. Стойка няма я да те спаси и ще гинеш бързо ти. “Точно тая кака Стойка май не ми е лична бройка, тя е грозна и дебела и по скоро ми е леля. Добави и, че е тъпа и не й се вижда пъпа. Тя го търси във сланина по корем не мож я мина!” Няма кой да я надмине, камо ли пък да я мине. Като ходи се търкаля, как с ръка да я погаля след като е толкоз мръсна и от нея веч ми втръсна! “Ще ида аз при кака Зара тя е мацка не е стара чука всекиго наред дори да няма кор отпред!” Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Хахахах тва е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Na mene puk v 21:10 mi sprqha Nova televiziq, D+ i D2 i ne mojah nito da si dogledam Big Bradyr, Nito da gledam ma4a po D2. B**ti tapotiqta maina. Iskah prosto da vi se opla4a. A ina4e nomera deto im spretna Zara be6e super qk, no ne mojah da si dogledam predavaneto ga go e*a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Стихотворението е много яко началото ме разби "Точно тая кака Стойка май не ми е лична бройка, тя е грозна и дебела и по скоро ми е леля. Добави и, че е тъпа и не й се вижда пъпа. Тя го търси във сланина по корем не мож я мина!” Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Глеите сеа кво стихотворение изкопах: Точно тая кака Стойка май не ми е лична бройка, тя е грозна и дебела и по скоро ми е леля. Добави и, че е тъпа и не й се вижда пъпа. Тя го търси във сланина по корем не мож я мина!” Пипирудке мила сладка, ила да те направя на саладка. Стойка няма я да те спаси и ще гинеш бързо ти. “Точно тая кака Стойка май не ми е лична бройка, тя е грозна и дебела и по скоро ми е леля. Добави и, че е тъпа и не й се вижда пъпа. Тя го търси във сланина по корем не мож я мина!” Няма кой да я надмине, камо ли пък да я мине. Като ходи се търкаля, как с ръка да я погаля след като е толкоз мръсна и от нея веч ми втръсна! “Ще ида аз при кака Зара тя е мацка не е стара чука всекиго наред дори да няма кор отпред!” <{POST_SNAPBACK}> Яко е!!!От къде го намери?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 ti6o da mre Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 i dvamata koito sa nominirani ne mi haresvat i koito ne go izgonqt tazi sedmica iskam da go izgonqt drugata. struva mi se 4e 6ansovete im da ostanat tazi sedmica sa gore-dolu ednakvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 forzamilan_sheva Публикувано на , 16:14 PM i dvamata koito sa nominirani ne mi haresvat i koito ne go izgonqt tazi sedmica iskam da go izgonqt drugata. struva mi se 4e 6ansovete im da ostanat tazi sedmica sa gore-dolu ednakvi. Абе като гледам резултатите от другите форуми,Тишо е сигурен пътник Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Абе като гледам резултатите от другите форуми,Тишо е сигурен пътник <{POST_SNAPBACK}> Няма значение резултатите в другите горуми, важно е какво решават зрителите, които гледат и гласуват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Йеее, ако Христина нямаше дете от Здравко, щеше да стане нещо можду него и Зейнеб...А за сега щоуто е много т**о.Надявам се да има по-интерестни случки, но едвали, защото няма кой да ги прави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.