Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Tишо трябва вече да си ходи. Не мога да му гледам мазната физиономия. Дразня се само като го дават. И с тия меки движения :sick

П.П. А бе за гласуването какво става, нещо е бъгнато

Мисля си,че този път изгоненият ще бъде Тишо.Просто е по-скучен образ и няма какво да даде на публиката и на шоуто.

Дадададададададададададаааааааа Тишо!

Писна ми да го слушам всеки път като си пусна телевизора.

Абе нещо е бъгнат pool-a и не мога да гласувам :(

I pri men e taka :) Nqma li da ima 4alum4e da se oprai :confused :D

BTW:sq gledam kanala i v 4ata pi6e, 4e ne6to e stanalo sno6ti-Zdravko mai e ocelil zara s nqkfa butilka ili ne6to takova :confused Nakoi da znae ne6to po vaprosa?

А колкото до номинациите, мисля, че всичко беше ясно, макар че мослех, че и Алиджан ще бъде номиниран :cry

Незам що не харесваш Алиджан,мен ме дразни повече Зейнеб :angry: .Поне той има повече акъл в главата отколкото тя...

Обаче ще стане много кофти ако Зейнеб си тръгне щото Зара ще остане сама и ще и е много по-трудно :cry

Незам що не харесваш Алиджан,мен ме дразни повече Зейнеб :angry: .Поне той има повече акъл в главата отколкото тя...

Не съм казал, че не харесвам Алиджан, той е един от най-забавните от тези съквартиранти, които останаха, НО казах, "ЧЕ МОСЛЯ, ЧЕ АЛИДЖАН ЩЕ БЪДЕ НОМИНИРАН".А иначе тази Зейнеб е много т**а и най-вероятно тя ще бъде следващата, която ще напусне къщата на Биг Брадър.

А колкото до Тишо, съм съгласен с повечето от вас, че той вече се е изчерпал и е време да си тръгне, но все пак си мисля, че публиката, която гласува, ще предпочете да изгони Зейнеб, защото е още ''НОВА" и не е влязла в ритъма на СъквартиранЧИЧИ.А тази седмица няма да е лошо, ако Здравко и Биг Градър си спазят обещанието и да оженят Здравко за Христина, защото тогава ще има празненства и съквартиранЧИЧИ ще се зближат още повече и няма да има спорове между тях... А ще е много хубаво, ако тази седмица изгонят Зейнеб, а следващата да номинират ТИШО и Алиджан (нямам никакви лоши намерения към него, но все пак той беше на второ място при номинациите и сигурно ще номинират него) и тогава да изгонят първия...ООо ай да спирам, че нещо се пооднесох малко :lol:

Не съм казал, че не харесвам Алиджан, той е един от най-забавните от тези съквартиранти, които останаха, НО казах, "ЧЕ МОСЛЯ, ЧЕ АЛИДЖАН ЩЕ БЪДЕ НОМИНИРАН".А иначе тази Зейнеб е много т**а и най-вероятно тя ще бъде следващата, която ще напусне къщата на Биг Брадър.

Извинявай тогава :smile1: Не разбрах правилно(стори ми се че това "МОСЛЯ" е "моля"(а не трябва ли да е "МИСЛЯ")) :punk

Надушвате ли кой ще си тръгне тази седмица.....?

П.С.А дано да е Тишо

Глеите сеа кво стихотворение изкопах:

Точно тая кака Стойка

май не ми е лична бройка,

тя е грозна и дебела

и по скоро ми е леля.

Добави и, че е тъпа

и не й се вижда пъпа.

Тя го търси във сланина

по корем не мож я мина!”

Пипирудке мила сладка,

ила да те направя на саладка.

Стойка няма я да те спаси

и ще гинеш бързо ти.

“Точно тая кака Стойка

тя е грозна и дебела

и по скоро ми е леля.

Добави и, че е тъпа

и не й се вижда пъпа.

Тя го търси във сланина

по корем не мож я мина!”

Няма кой да я надмине,

камо ли пък да я мине.

Като ходи се търкаля,

как с ръка да я погаля

след като е толкоз мръсна

и от нея веч ми втръсна!

“Ще ида аз при кака Зара

тя е мацка не е стара

чука всекиго наред

дори да няма кор отпред!”

Na mene puk v 21:10 mi sprqha Nova televiziq, D+ i D2 i ne mojah nito da si dogledam Big Bradyr, Nito da gledam ma4a po D2. B**ti tapotiqta maina. Iskah prosto da vi se opla4a. :angry:

A ina4e nomera deto im spretna Zara be6e super qk, no ne mojah da si dogledam predavaneto ga go e*a. :angry1

Стихотворението е много яко началото ме разби

"Точно тая кака Стойка

тя е грозна и дебела

и по скоро ми е леля.

Добави и, че е тъпа

и не й се вижда пъпа.

Тя го търси във сланина

по корем не мож я мина!”

Глеите сеа кво стихотворение изкопах:

Точно тая кака Стойка

тя е грозна и дебела

и по скоро ми е леля.

Добави и, че е тъпа

и не й се вижда пъпа.

Тя го търси във сланина

по корем не мож я мина!”

Пипирудке мила сладка,

ила да те направя на саладка.

Стойка няма я да те спаси

и ще гинеш бързо ти.

“Точно тая кака Стойка

тя е грозна и дебела

и по скоро ми е леля.

Добави и, че е тъпа

и не й се вижда пъпа.

Тя го търси във сланина

по корем не мож я мина!”

Няма кой да я надмине,

камо ли пък да я мине.

Като ходи се търкаля,

как с ръка да я погаля

след като е толкоз мръсна

и от нея веч ми втръсна!

“Ще ида аз при кака Зара

тя е мацка не е стара

чука всекиго наред

дори да няма кор отпред!”

Яко е!!!От къде го намери?!?!?

i dvamata koito sa nominirani ne mi haresvat i koito ne go izgonqt tazi sedmica iskam da go izgonqt drugata. struva mi se 4e 6ansovete im da ostanat tazi sedmica sa gore-dolu ednakvi.

forzamilan_sheva Публикувано на , 16:14 PM i dvamata koito sa nominirani ne mi haresvat i koito ne go izgonqt tazi sedmica iskam da go izgonqt drugata. struva mi se 4e 6ansovete im da ostanat tazi sedmica sa gore-dolu ednakvi.

Абе като гледам резултатите от другите форуми,Тишо е сигурен пътник :)

Абе като гледам резултатите от другите форуми,Тишо е сигурен пътник :)

Няма значение резултатите в другите горуми, важно е какво решават зрителите, които гледат и гласуват... :angry1 :angry1

Йеее, ако Христина нямаше дете от Здравко, щеше да стане нещо можду него и Зейнеб...А за сега щоуто е много т**о.Надявам се да има по-интерестни случки, но едвали, защото няма кой да ги прави... :cry :cry :cry :angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...