Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

@Rex Това дето го каза за Алиджан и за фирмата, че поддържали компютрите на Ники Кънчев може да се окаже много вярно. Защото фирмата в която работи Алиджан са цъкнали нещо примерно не на Ники Кънчев, а на Нтв за да остане Алиджам максимално там. Не казвам той да спечели, но да стои колкото може по-дълго. Сега ще кажете ама каква им е ползата на тая фирма? Еми ако не сте забелязали Алиджан доста често ходи с една фанелка на някаква фирма не си спомням точно на коя, и това хич не е лоша реклама за тая фирма. Затова е много възможно това което каза Rex да е истина :huh:

Da fe da.Kolkoto se okaza vqrno, 4e 6outo e na zapis i 4e stoika e spe4elila. ;) ;) ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Ми не те също казваха че и Гроши ще опъне Силвия-Александра ама и това не стана:)ХХхахахаха хващам бас че е някаква жълта лъжа..както се казва на тея вестници само цената им е вярна:)Поздрав

Венета наистина си тръгва - преди малко я гледах как си стяга багажа.

Edit: Сега играеха на карти и Док я пита дали Big Brother и е казал кога ще си тръгне, а тя му отговори че не са и съобщили но се надява да е възможно най-скоро.

тая Мел много истерична била бе 

как само се хили

ЧАО МЕЛ хаахаахахахахахахахааааааааааа

ne e tolkova isteri4na , tq e glupava i super tapa jena , koqto kato nqma kakvo da kaje se smee kato :sick , izpolzva nqkolko zau4eni prikazki ot roda na " absolutno" -a tova e nai- tapiq laf s koito ograni4enite hora se pravqt na mnogooo inteligentni, :angry:

ne moga da ponasqm hora kato heq - bezli4ni mranka4i i nagajda4i i kato nqmat s kakvo dr da blesnat - izpolzvat sex-a kato spasenie :pirate

Niakade po napred biax kazal ,che koito glasuva sas SMS-si i dava po 1 lev ne e dobre ;-) Po dobre da pomogne s levche na niakoi koito naistina ima nujda ot kolkoto da palni gushata na tezi $#@#$%^ No nali veshe naroda se zamogna i kolko mu e da se ponatrupat niakolko miliona v xaznata na Big Brother  :devil

ujasno mnogo sam saglasna s teb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dori ne moje6 da si predstavi6 kolko mnooogooo

:devil  :devil Дано да е истина че ще си ходи ! :devil  :devil

:angry1  :angry1  И без това ме дразни МНОГО :angry1  :angry1

Би трябвало да е истина защото по НТВ доло изписваха надпис "Кога и защо Венета ще напъска къщата на ВВ".Това е супер яка новина.Дано тоя, който ще вкарат да е някъв луд като Найден

Da fe da.Kolkoto se okaza vqrno, 4e 6outo e na zapis i 4e stoika e spe4elila. ;)  ;)  ;)

Mи да не би да е загубила??Нагушила се е с кинти от целия този шум около нея,обиколи всички чалгарски заведения и полочи предложение от Пайнер,кво по-хубаво от това за една пИпИруда :thumbs-up:

mogo qsno - vsi4ki u4astnici po edin ili drug na4in sa spe4elili o6te kato sa gi izbrali - tova e nai- qkata reklama koqto mogat da si napravqt

vav vsi4ki strani kadeto BB ne e novost , u4astnicite sa "zvezdi" , dori sled kato izko4at ot 6outo si pravqt razni grupi i peqt napred-nazad . ;) ;) ;)

Това предаване започва да ми става супер противно.Направиха ни на балами-влиза един,излиза друг,после гонят двама,други влизат,пак излизат и в един момент ти се губи нишката. :angry1.Имам сериозни притеснения,че тези 15000 души може да не им стигнат и наистина да не пълним устите на тези .......,а да ги дадем за един топъл обяд на дете в беда.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...