Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

За мен разликата във вот-а на форума и действителността се дължи на това, че в началото на номинациите Джани беше отврат, но след това Мел стана нетърпима и хората които бяха гласували за Джани(от форума де) си смениха мнението :)

Измама! Не е възможно феновете да са гласували срещу Мел. Това беше последния човек, който все още правеше някакво шоу.

Според мен това е поредната постановка на Нова ТВ. Защото ги е страх от СЕМ. Всеки, който започне да прави някакви неморални неща става опасен, защото шоуто може да бъде спряно.

Отново сме измамени.

Дори съквартирантите казват "Не е възможно"!

Ч.

не мога да разбера защо всички плачат за Мариела?какво толкоз е станало?иначе съм сигурна че утре номинирани ще са Венета,Здравко и Алиджан.

Измама! Не е възможно феновете да са гласували срещу Мел. Това беше последния човек, който все още правеше някакво шоу.

Според мен това е поредната постановка на Нова ТВ. Защото ги е страх от СЕМ. Всеки, който започне да прави някакви неморални неща става опасен, защото шоуто може да бъде спряно.

Отново сме измамени.

Дори съквартирантите казват "Не е възможно"!

Ч.

прочети последните 3-4 страници на форума и ще се убедиш в обратното

Ами какво да ви кажа-мисля си,че си тръгна правилният човек.Не че ми харесват останалите 3-ма,но тя бе най-подходящият вариант за гонене тази седмица.Утре,ако номинират и Венета и работата заспива

П.С.Тая Мариела много кофти се смее,ужасно ме дразни и е доволно грозна. :punk

Ами какво да ви кажа-мисля си,че си тръгна правилният човек.Не че ми харесват останалите 3-ма,но тя бе най-подходящият вариант за гонене тази седмица.Утре,ако номинират и Венета и работата заспива

П.С.Тая Мариела много кофти се смее,ужасно ме дразни и е доволно грозна. :punk

Абсолютно съгласен

МЕЛ СИ ТРЪГНА БРАТЯ!!!!!!! :D :D :D :D

Време е за купоон!!!!!!

Нестига че се възползва от Нед супер яко ами толкова много дразнеше че...

Само изчака да си тръгне Нед и веднага се възползва от това че Зара е разтроена!Скочи и като някоя разгонена котка!Представям си Нед как я е псувал като е гледал какво прави с Зара!!

:beerchug НАЗДРАВЕ!!!!!!!!!! :beerchug

:beer:

Оффф махна се тая лисбийка гадна.Най-после УРАААААА... Сега Зара е за мен. И Найден отпадна и Мел, а пък Тишо е в траур заради елиминацията на Мел. И аз ще се възползвам вервайте ми :D :D :D :D :D :D

Намерих планове на къщата.Сега се мисли плана за влизане без камерите да ме засекат... ;) ;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...