Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

to pak ako veneta si trugne ste stane 6ou na dobrovolno trugnalite si. verno 4e ne e za taq igra ama da se otkazva za nqkolko dena ste e golqma prostotiq . tiq organizatorite na igrata trqbva vsqka sedmica da imat pone po 1 gotova rezerva ina4e ne gi vijdam

Хора,как смятате-дали ще е прекалено нахално,ако поискам по някакъв начин да пуснат ББ наживо по вареза?И ако е възможно към кого трябва да се обърна?

Ако Венета си тръгне ше е мноо тъпо штот' трябва да доиде резерва а вече три доидоха.Още една....?!?!?!?

kato gledam glasuvaneto tuka i imaiki predvid 4e vinagi kogato ima nominacii izgoneniqt se pripokriva s tuka6noto glasuvane borbata dnes ste e mejdu Alidjan i Mel. Ako zavisi ot men bih izgonil i dvamata, a otnosno Veneta dori ne znaeh 4e ima knijka

Nie glasuvahme 4e Naiden i Gro6i nema da si trugnat,ama kvo stana...a ako Veneta se otkaje,vikam da go spirat tva predavane i da pravqt nov Big Brother.Nqma smisul

Ако Венета си тръгне ше е мноо тъпо штот' трябва да доиде резерва а вече три доидоха.Още една....?!?!?!?

Да ама тоя новия ако е някъв луд като Найден няма ли да е много по-яко и забавно??? :confused :confused :confused

Не знам за вас но ми се струва твърде нелогично(и трудно) някой пък било то и Венета да се опитва да разбие стената с нос .

П.С. Тая направо да си ходи

Не знам за вас но ми се струва твърде нелогично(и трудно) някой пък било то и Венета да се опитва да разбие стената с нос .

OOO трябва да си 100% луд (като нея)

А някой може ли да изнесе тък във форума резултатите от гласуването на публиката??PLEASE!!!

e celta i ne be6e tova-ne ia za6titavam,no kakvo-prosto ne e razbrala i se e pritesniavala-normalno

nadiavam se i az da ia izgoniat,no mislia,4e tozi golemiiat vot e na alidjan

A rezultati ot nqkoi dr forum :confused Bahti sq ostava da izgonqt Djani i da ostane taq murla prosta :angry1

EDIT:I ako taq misirka ostane tva 6te e zaradi pokazniq sex mejdu neq i zara, a ne 6toto e mnoo simpati4na na zritelite :sick

Мел ще си тръгне.ако сте забелязали защитниците на всеки,който си е тръгнал стоят от ляво,а пък и снимките на номинираните участници са отляво.днес от тази страна са Мел и Тишо.така че предполгам че ще излезе Мариела.

Мел ще си тръгне.ако сте забелязали защитниците на всеки,който си е тръгнал стоят от ляво,а пък и снимките на номинираните участници са отляво.днес от тази страна са Мел и Тишо.така че предполгам че ще излезе Мариела.

А ти ако си забелязал/а досега всички номинирани под номер 17 42 са си отишли и по тази логика моето твърдение е,че Тишо ще си тръгне.Въпреки,че се надявам това да бъде лесбийката или турчина...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...