polq_92 Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 ama tq naistina e mnogo zle jenata!kvo i stava?samo civri otkakto e do6la v ka6tata!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Еее, на мен вече направо ми е гадно да го гледам това предаване!Чувствам се като някой сеирджия.Според мен ББ трябва да се намеси по някакъв начин,защото ще стане много лошо за Венета.Ми те другата седмица като я номинират-тя може и да се самоубие,ве майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Taq Veneta e Tiq ot Big4o trqbva da napravqt ne6to.Ne minavat li prez psihiatur.6a vzeme da gi vsi4kite Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 ХАхахахаха Алиджан искаше да скрие ножовете за да не ги заколи хахахахаха Гледайте по нова телевизия психо хоръра "Венета-виновната за ББ-ското клане!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Ami sno6ti ne sam spal zaradi neq do 3:30! A kakto kaza Chicantilo tq naistina si tragva, nai-eroqtno utre! Nqma mqsto tam za neq! Tazi jena e psihi4no bolna spored men! Tva e porednata gavra na BigBrother! Gavra s psihi4no bolen 4ovek spored men! Vijte poslednite i 5 dena! <{POST_SNAPBACK}> Verno li q mahat?Dano!Prosto qvno taq jena e podlojena na seriozen psihi4eski tormoz ot strana na muja si! Koftito e, 4e BB se izgavriha taka s jenata samo zaradi reitinga.Nqma na4in psiholozite im da ne sa zabelqzali, 4e i hlopa duskata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 ХАхахахаха Алиджан искаше да скрие ножовете за да не ги заколи хахахахаха Гледайте по нова телевизия психо хоръра "Венета-виновната за ББ-ското клане!" <{POST_SNAPBACK}> Ама тва сериозно ли? Питам щото не съм го гледала от 2-3 дена и знам само тва,което вие казвате И има ли причина тая Венета така да полудява и ако се знае-каква?И някой каза нещо за накакъв вазелин...който знае нещо да разясни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 kolkoto pati vidq Veneta tolkova pove4e se ubejdavam 4e ima i po-zle ot mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 Тя е много болна. И това си е напълно сериозно, вече не е смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Тя е много болна. И това си е напълно сериозно, вече не е смешно. <{POST_SNAPBACK}> Няма лъжа тва момиче трябва да се лекува сериозно!!!От начало като влезе ми се видя супер свястна а пък сяяяяя...Наистина ли ще напуска къщата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 a ve sram ne sram i s risk da otnesa mnogo kritiki iskam da pitam moje li da mi dadete linkove kam klip4etp v koeto naiden i groshi tro6at ka6tata a sa6to taka kam tova klip4e v koeto se razbira veneta kolko e zle blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Тия искат да скрият ножовете ,за да не ги заколят Тая Вени има някакъв доста сериозен проблем на психическа основа Може извън къщата да е взимала някакви хапчета против стрес ,а сега да няма достъп до тях.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_niki1 Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 mi sporet men tq malko preigrava v nqkoi momenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Abe ako producentite (ili kvito sa tam) sa znaeli za sustoqnieto na Veneto i naro4no sa q pusnali vutre sa e... idiotite !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Баси, като я гледам тая Венета....горкия и мъж...Как ли я издържа тоя човек. Ами тя още като влезе и започна да ги действа -Донеси ми това,дай ми онова..И страшна параноя я тресе.Вече се чудех не "дали",а "кога" ще изхвърчи оттам.Пак много удържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Taq veneta e napalno luda.Neznam kak ne se e samoubila o6te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Aaaaaaaaaa tq da gleda da ne izbie drugite, 6toto togava stava opasno. Te horata gi e strah da spat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Egasi.4ak me hvana sram kato ia gledah.Napravo trupki me pobiha.To s tfa 4udovi6te ne moje da se razbere 4ovek.Izgasih televizora o6te na 3-tata minuta. BB e pod vsiakakva kritika.Tria gi osudiat zatova 4e se podigravat taka s 4ove6koto dostoinstvo i svoboda. :blowup: :blowup::blowup::blowup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Egasi.4ak me hvana sram kato ia gledah.Napravo trupki me pobiha.To s tfa 4udovi6te ne moje da se razbere 4ovek.Izgasih televizora o6te na 3-tata minuta.BB e pod vsiakakva kritika.Tria gi osudiat zatova 4e se podigravat taka s 4ove6koto dostoinstvo i svoboda. <{POST_SNAPBACK}> orhi я разкажи плс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 orhi я разкажи плс! <{POST_SNAPBACK}> Mimi mi kvo da ti obiasniavam.Tia totalno otbiagva vsi4ki i postoianno mrunka "tia mi napraviha ne6to" i "Ne iskam da stavam kato tiah".Ot tova pove4e i da ti obiasniavam niama nikav smisal.Momi4eto ne e za tam.Miastoto ne i deistva dobre i nai ve4e tupacite deto sa vutre.Thanks na BB 4e umeiat da preceniavat horata.Imat perfectni psiholozi ZA 4UDO I PRIKAZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Mimi mi kvo da ti obiasniavam.Tia totalno otbiagva vsi4ki i postoianno mrunka "tia mi napraviha ne6to" i "Ne iskam da stavam kato tiah".Ot tova pove4e i da ti obiasniavam niama nikav smisal.Momi4eto ne e za tam.Miastoto ne i deistva dobre i nai ve4e tupacite deto sa vutre.Thanks na BB 4e umeiat da preceniavat horata.Imat perfectni psiholozi ZA 4UDO I PRIKAZ <{POST_SNAPBACK}> Ами не си прав. Това е била целта на психолозите. Поздравявам ги, за добре свършената работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Ами не си прав. Това е била целта на психолозите. Поздравявам ги, за добре свършената работа. <{POST_SNAPBACK}> Ami togava zakakvo im e kasting Ne mojaha li da otidat v niakva ludnica i da si vzemat kolkoto im triabvat. Hm 6to li da gi vzimat-to napravo tam moje6e da si snimat predavaneto. Ama kak da gi pitame na kakvo osnovanie sa zeli tazi izkreizalata.Interesno kakuv li otgovor 6te dadat.Ti Kak Misli6 @Deathzone?Ti kakvo obiasnenie bi dal za da se po4ustvam 4e ne sum prav Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Еее,гледайте утре вечер какво ще става! Просто си представям физиономията на Найден,когато казва:Факани лесбийки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Ami togava zakakvo im e kasting Ne mojaha li da otidat v niakva ludnica i da si vzemat kolkoto im triabvat. Hm 6to li da gi vzimat-to napravo tam moje6e da si snimat predavaneto. Ama kak da gi pitame na kakvo osnovanie sa zeli tazi izkreizalata.Interesno kakuv li otgovor 6te dadat.Ti Kak Misli6 @Deathzone?Ti kakvo obiasnenie bi dal za da se po4ustvam 4e ne sum prav <{POST_SNAPBACK}> Кастинга им е за това, че тя доброволни идва при тях, подписва супер ограничаваш свободата договор и те си правят ескперименти с хора... за пари - нищо ненормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Еее,гледайте утре вечер какво ще става! Просто си представям физиономията на Найден,когато казва:Факани лесбийки! <{POST_SNAPBACK}> Верно, аз по принцип нямам нищо против лезбийките/бисексуалните, ама не знам що точно тези много ме дразнят Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Egasi.4ak me hvana sram kato ia gledah.Napravo trupki me pobiha.To s tfa 4udovi6te ne moje da se razbere 4ovek.Izgasih televizora o6te na 3-tata minuta.BB e pod vsiakakva kritika.Tria gi osudiat zatova 4e se podigravat taka s 4ove6koto dostoinstvo i svoboda. :blowup: :blowup::blowup::blowup: Психолозите не са виновни. тя сама е попълнила формуляра. психолозите не могат да знаят че тя е параноичка (можеби и Шизофреничка).. сам си видял предполагам че в началото не е била така. тя просто е луда и много зле с нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.