Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Еее, на мен вече направо ми е гадно да го гледам това предаване!Чувствам се като някой сеирджия.Според мен ББ трябва да се намеси по някакъв начин,защото ще стане много лошо за Венета.Ми те другата седмица като я номинират-тя може и да се самоубие,ве майна!

ХАхахахаха Алиджан искаше да скрие ножовете за да не ги заколи хахахахаха :laughing1:

Гледайте по нова телевизия психо хоръра "Венета-виновната за ББ-ското клане!" :D

Ami sno6ti ne sam spal zaradi neq do 3:30! A kakto kaza Chicantilo tq naistina si tragva, nai-eroqtno utre! Nqma mqsto tam za neq! Tazi jena e psihi4no bolna spored men! Tva e porednata gavra na BigBrother! Gavra s psihi4no bolen 4ovek spored men! Vijte poslednite i 5 dena!

Verno li q mahat?Dano!Prosto qvno taq jena e podlojena na seriozen psihi4eski tormoz ot strana na muja si! :pirate :pirate :pirate Koftito e, 4e BB se izgavriha taka s jenata samo zaradi reitinga.Nqma na4in psiholozite im da ne sa zabelqzali, 4e i hlopa duskata! :wir :wir :wir

ХАхахахаха Алиджан искаше да скрие ножовете за да не ги заколи хахахахаха :laughing1:

Гледайте по нова телевизия психо хоръра "Венета-виновната за ББ-ското клане!" :D

Ама тва сериозно ли? :confused Питам щото не съм го гледала от 2-3 дена и знам само тва,което вие казвате :huh: И има ли причина тая Венета така да полудява и ако се знае-каква?И някой каза нещо за накакъв вазелин...който знае нещо да разясни? ;)

Тя е много болна. И това си е напълно сериозно, вече не е смешно.

Няма лъжа тва момиче трябва да се лекува сериозно!!!От начало като влезе ми се видя супер свястна а пък сяяяяя...Наистина ли ще напуска къщата?

a ve sram ne sram i s risk da otnesa mnogo kritiki iskam da pitam

moje li da mi dadete linkove kam klip4etp v koeto naiden i groshi tro6at ka6tata a sa6to taka kam tova klip4e v koeto se razbira veneta kolko e zle

blagodarq

Тия искат да скрият ножовете :) ,за да не ги заколят :D Тая Вени има някакъв доста сериозен проблем на психическа основа :) Може извън къщата да е взимала някакви хапчета против стрес ,а сега да няма достъп до тях..

Баси, като я гледам тая Венета....горкия и мъж...Как ли я издържа тоя човек.

Ами тя още като влезе и започна да ги действа -Донеси ми това,дай ми онова..И страшна параноя я тресе.Вече се чудех не "дали",а "кога" ще изхвърчи оттам.Пак много удържа ;)

Egasi.4ak me hvana sram kato ia gledah.Napravo trupki me pobiha.To s tfa 4udovi6te ne moje da se razbere 4ovek.Izgasih televizora o6te na 3-tata minuta.

BB e pod vsiakakva kritika.Tria gi osudiat zatova 4e se podigravat taka s 4ove6koto dostoinstvo i svoboda.

:blowup::blowup::blowup: :blowup::blowup::blowup::blowup::blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

orhi я разкажи плс! :unsure:

Mimi mi kvo da ti obiasniavam.Tia totalno otbiagva vsi4ki i postoianno mrunka "tia mi napraviha ne6to" i "Ne iskam da stavam kato tiah".Ot tova pove4e i da ti obiasniavam niama nikav smisal.Momi4eto ne e za tam.Miastoto ne i deistva dobre i nai ve4e tupacite deto sa vutre.Thanks na BB 4e umeiat da preceniavat horata.Imat perfectni psiholozi ZA 4UDO I PRIKAZ :sayjin

Mimi mi kvo da ti obiasniavam.Tia totalno otbiagva vsi4ki i postoianno mrunka "tia mi napraviha ne6to" i "Ne iskam da stavam kato tiah".Ot tova pove4e i da ti obiasniavam niama nikav smisal.Momi4eto ne e za tam.Miastoto ne i deistva dobre i nai ve4e tupacite deto sa vutre.Thanks na BB 4e umeiat da preceniavat horata.Imat perfectni psiholozi ZA 4UDO I PRIKAZ :sayjin

Ами не си прав. Това е била целта на психолозите. Поздравявам ги, за добре свършената работа. :rolleyes:

Ами не си прав. Това е била целта на психолозите. Поздравявам ги, за добре свършената работа. :rolleyes:

Ami togava zakakvo im e kasting :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused

Ne mojaha li da otidat v niakva ludnica i da si vzemat kolkoto im triabvat.

Hm 6to li da gi vzimat-to napravo tam moje6e da si snimat predavaneto.

Ama kak da gi pitame na kakvo osnovanie sa zeli tazi izkreizalata.Interesno kakuv li otgovor 6te dadat.Ti Kak Misli6 @Deathzone?Ti kakvo obiasnenie bi dal za da se po4ustvam 4e ne sum prav :blink:

Ami togava zakakvo im e kasting  :confused

Ne mojaha li da otidat v niakva ludnica i da si vzemat kolkoto im triabvat.

Hm 6to li da gi vzimat-to napravo tam moje6e da si snimat predavaneto.

Ama kak da gi pitame na kakvo osnovanie sa zeli tazi izkreizalata.Interesno kakuv li otgovor 6te dadat.Ti Kak Misli6 @Deathzone?Ti kakvo obiasnenie bi dal za da se po4ustvam 4e ne sum prav :blink:

Кастинга им е за това, че тя доброволни идва при тях, подписва супер ограничаваш свободата договор и те си правят ескперименти с хора... за пари - нищо ненормално.

Еее,гледайте утре вечер какво ще става!

Просто си представям физиономията на Найден,когато казва:Факани лесбийки!

Верно, аз по принцип нямам нищо против лезбийките/бисексуалните, ама не знам що точно тези много ме дразнят

Egasi.4ak me hvana sram kato ia gledah.Napravo trupki me pobiha.To s tfa 4udovi6te ne moje da se razbere 4ovek.Izgasih televizora o6te na 3-tata minuta.

BB e pod vsiakakva kritika.Tria gi osudiat zatova 4e se podigravat taka s 4ove6koto dostoinstvo i svoboda.

:blowup::blowup::blowup: :blowup::blowup::blowup::blowup::blowup: :blowup:  :blowup:  :blowup:  :blowup:  :blowup:  :blowup:

Психолозите не са виновни. тя сама е попълнила формуляра. психолозите не могат да знаят че тя е параноичка (можеби и Шизофреничка).. сам си видял предполагам че в началото не е била така. тя просто е луда и много зле с нервите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...