Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Kak nema da go sprat kato onq omaza rabotata. To iskalo i v NETA da go vidat tva.:)

Toq sha zeme parite spored men.

Споко то това не е риъл тайм и няма защо да спират нет-а за това, даже напротив ;)

Хубаво ще е ако Найден обере градинката на Зара :)

Go go Найден go :punk

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Slain sega po4na kam 11h i svar6i kam 11.30. Izpusnal si.

хммм...снощи пак не го гледах :(

в програмата на нова тв пише че почва в 23:30...

за утре вечер вече ще знам :)

и аз съм за Найден :) дано се 'справи' с Зара :)

а бе нали тряаше да може да се гласува ? как става тоя номер ?

Не изключвам да им дават по 30 минути почивка без камери за "много лични" дейности. Защото ако някой много го е срам няма да иде до тоалетната три месеца.

Ч.

Те в тоалетната не снимат...

Ама само ако се ползва по предназначение

Те в тоалетната не снимат...

Ама само ако се ползва по предназначение

и Глория да ти е жена,три месеца без гаджето не чикия ша удряш,ами дупка в стената ша направиш ако жените излязат кучки.Аз баз държа че до една-две седмици някои ша почнат да са е*ът вече!Ко толкова.Не са първите,нема и последните да са

Zaslujava si da se vidi i nekoq ot jenite da si prai.....:) i nai ve4e onaq 19 godishnata. :P

Едва ли - те жените много ама много рядко прибягват до това, не са като нас.

По-лесно ще и е да си намери някой да свърши работата вместо нея. ;)

Na vas haresva li vi kashtata 6toto na men ne mnogo ma ina4e ima baq lux i odobstvo i e konfortno ma nqkaksi neshtata ne sa sloji na mqstoto si ;) ina4e ima baq show v tva predavane kefi me !!! :)

Абе,не знам,ама ми се струва,че малко преиграват тия!Айде нема нужда!Дори и за тия парички.Само много ми е интересно какви ще бъдат след 2 седмици,а комо ли след месец!Направо ще се мразят!!! :P Четох някъде,че в другите страни е имало много тежки случаи след като са излезли наван-мании за преследване,страхови неврози и други гадни неща!Дано тук да не е така :( Ще ги видим по-нататък как ще я карат:)

и Глория да ти е жена,три месеца без гаджето не чикия ша удряш,ами дупка в стената ша направиш ако жените излязат кучки.Аз баз държа че до една-две седмици някои ша почнат да са е*ът вече!Ко толкова.Не са първите,нема и последните да са

To pa iskalo samo mohabet da si pravat. Trqbva i "rabotata" da svar6at. :)

Абе,не знам,ама ми се струва,че малко преиграват тия!Айде нема нужда!Дори и за тия парички.Само много ми е интересно какви ще бъдат след 2 седмици,а комо ли след месец!Направо ще се мразят!!! :P Четох някъде,че в другите страни е имало много тежки случаи след като са излезли наван-мании за преследване,страхови неврози и други гадни неща!Дано тук да не е така :( Ще ги видим по-нататък как ще я карат:)

Мда, и с поред мен има нещо нагласено, само и само да става шоуто. Но не мога да съм сигурен разбира се.

Все пак не е много интересно само да си приказват глупости, това всеки ден е пред нас, както каза някой, трябва и работа да свършат :P , иначе к'во шоу ще е (риалити)..

Мда, и с поред мен има нещо нагласено, само и само да става шоуто. Но не мога да съм сигурен разбира се.

Ne moga da si predstavq kak 6te sa naglaseni ne6tata kato te vaob6te ne sa se vijdali predi shouto,pone taka davat de.Edva li bqha napravili taq prostotiq.

Pa i da e taka kvo ni interesuva, gledaite shouto i tva e. Po koq TV sha vidite balgarski shmatki da se izlagat taka.

Ne moga da si predstavq kak 6te sa naglaseni ne6tata kato te vaob6te ne sa se vijdali predi shouto,pone taka davat de.

Телевизията е една илюзия, това щоу не прави изключение. Ти виждаш това, което искат/ш да видиш. ;) Но все пак лично мнение.

Все пак не е много интересно само да си приказват глупости, това всеки ден е пред нас, както каза някой, трябва и работа да свършат  :P , иначе к'во шоу ще е (риалити)..

e to nikoi nqma da izdarji samo na prikaski vse shte gi fane seklet i shte po4nat da pravqt prostotii :)

e to nikoi nqma da izdarji samo na prikaski vse shte gi fane seklet i shte po4nat da pravqt prostotii :)

Ta te zapo4naha ve4e. Tva malko li e. Toq si vq patlaka, posle go nabi i se naqde,a na kapak dve ot jenite se kapaha zaedno(ednata GOLA drugata po banski, 4ak taq golata i predlaga da i pomogne da si izmie kateritsata :) )

Айде,моля,качето го!Много добре ще е за тия,които не са го гледали!Пък и за другите-да го гледаме пак,а не да чакаме повторение:)))

Ta te zapo4naha ve4e. Tva malko li e. Toq si vq patlaka, posle go nabi i se naqde,a na kapak dve ot jenite se kapaha zaedno(ednata GOLA drugata po banski, 4ak taq golata i predlaga da i pomogne da si izmie kateritsata :) )

tova 4e se e zadovolil si e napalno normalno neshto drug e vaprosa 4e go e napravil prez tolkova mnogo zriteli , no shtom se e zapisal zna4i e dostata4no lud za da go napravi, a tova za jenite nedei tarsi logika taka e i jivota nqma smisal :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...