Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Сега щом Венета ще си ходи,не би трябвало да се прекрати гласуването за "изритване" от къщата,защото Венета с нищо няма да попречи на гласуването.Така ли е или за пореден път ще прецакат хората който са гласували?

Плюс това, да не забравяме, че хората вътре са с един в по-вече и по принцип вместо трима трябва да останат само двама. Няма логика, да прекратяват гласуването.

Те не са ли жени, и двете?

Тъй де...

Тая Мел показа предцяла България че е ку**а .. сега ми много интересно какво ли си мислят всичките и познати роднини и т.н. а на мен лично Зара и тя взе да ми става супер противна в началото на предаването се държеше добре обаче с тея лезби изпълнения.. дали в другите държави е имало лезбийски секс незнам направо ни срамът

Това никой човек, който е спал без чувства с някоя жена не би го казал, защото на тази логика почти всички са курви. (както Хитлербеше кзал) но това е старо и закостеняло мислене и стари спорове са се водили на тази тема от край време.

Лично аз се дразня когато някой излезе с такива курвенски лозунги и почне да заклеймява наред. В стил махленска лелка, тип 'Прасе', с ролки по главата и недоплетен чорап в мазната си престилка. Това е мнооооооого Old Style и само дразни хората с по-съвременни виждания.

уууу, и кво? Отново цяла седмица гласуване и накрая нищо....е тия са уляха вече  :angry1 ....ще поставим но всветовен рекорд в напусналите по собствено желание или изгонени принудително...усещате ли как ни праят на маймуни?

няма да прекратят гласуването.

UJAS.

Ae twa izdarja li se ve4e :confused  :blink:  :confused

nima ne mogat da namaeriat pone 1 4ovek koito da go slu6a glavata :ph34r:

Onazi se pliaka iako 6toto sigurno sa i kazali za niakvi ludi kinti na izpalnenie za da mogat pak da si izperat niakoe drugo lev4e.

къв е проблема. тя не излеждаше зле с нервите преди да влезе.

Сега щом Венета ще си ходи,не би трябвало да се прекрати гласуването за "изритване" от къщата,защото Венета с нищо няма да попречи на гласуването.Така ли е или за пореден път ще прецакат хората който са гласували?

правилно.

аз да попитам .... защо да не може да пишка без вазелин. я някой да ми обясни. например този който го беше казал. не помня кой беше точно.

Тая Мел показа предцяла България че е ку**а .. сега ми много интересно какво ли си мислят всичките и познати роднини и т.н. а на мен лично Зара и тя взе да ми става супер противна в началото на предаването се държеше добре обаче с тея лезби изпълнения.. дали в другите държави е имало лезбийски секс незнам направо ни срамът

Zara samo si navredi s tova, che pokaza/se pravi, che e lesbiika.

В BB никой не цени морала,а паричките които могат да извадят от всяка ситуация :D  ;)

Да точно това ги прави много големи.

Вече взе да им става навик да се махат от това "шоу". За мен българската версия на BigBrothera не е нищо повече от провал. :sick

Напротив българската версия е уникално яка и професионално направена. Тея хора правят пари по много добър начин.

Срамът ли? Мен не ме е срам. :) Ако може всяка вечер докато ям да се лижат ще ми е още по-добре! Нямам нищо против лесбийки.

Тъй де...

Това никой човек, който е спал без чувства с някоя жена не би го казал, защото на тази логика почти всички са курви. (както Хитлербеше кзал) но това е старо и закостеняло мислене и стари спорове са се водили на тази тема от край време.

Лично аз се дразня когато някой излезе с такива курвенски лозунги и почне да заклеймява наред. В стил махленска лелка, тип 'Прасе', с ролки по главата и недоплетен чорап в мазната си престилка. Това е мнооооооого Old Style и само дразни хората с по-съвременни виждания.

едно е да го направиш навън друго пред цяла българия

Е,кво,значи е курва,щото се е чукала пред камерите и се е изложила,щото е бисексуална.........Браво,младежи и девойки.....мислите ли въобще?

В сайта на ББ не пише нищо отностно напускането на Венета някои може ли да ми каже дали Венета е напуснала или не

Мел и Тошо се праскаха вчера в късното ББ.Sorry,ама нямам линк. :cry

А пък кои каза че тъпата Венета ше се маха,щото аз такова нещо не съм чувал???!?!?!?!?!? :blink: Не че е лошо де,тя отидетам да се изложи.То аз само като я видях първия пут ми стана лошо пък ся разбрах за кво става въпрос. :sick .Мноо е зле,с тва вазалинче ми дигна нервите :angry1 :angry1

на Венета изобщо не й е там мястото :angry1

ако психолога на ББ не си е доогледал нащата и е пуснал вътре не когото трябва си е негов проблем, :angry1

ама пък тая откочалка толкова ли няма близки, познати, риднини ...... някой който да й беше казал да не влиза

е сега щом като мъжът й и тя са били толкова алчни за 200,000

/единствената им стратегия беше в това какчето да се къпе без бански и да не се крие като се преоблича/

нека цяла България види що за кукуминдел е тая :angry1 :angry1 :angry1

дали наистина щи се ходи :confused и кога мислите, че ще го дават :confused

според мен Венета ще напусне по собствено желание още утре.просто психиката и е много слаба и ще е чудо ако издържи още 1 седмица,защото съм сигурна че ще е номирирана във вторнк.

Абе я ся ма светнете защо не мога да гледам on line предаването.И тоя канал дето сте го сложили #freebb в него най-големите тапаци са се събрали дето като ги питаш нещо и нищо не знаят.

Ami sno6ti ne sam spal zaradi neq do 3:30! A kakto kaza Chicantilo tq naistina si tragva, nai-eroqtno utre! Nqma mqsto tam za neq! Tazi jena e psihi4no bolna spored men! Tva e porednata gavra na BigBrother! Gavra s psihi4no bolen 4ovek spored men! Vijte poslednite i 5 dena!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...