dunata Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Те не са ли жени, и двете? <{POST_SNAPBACK}> Жени са или би трябвало да са жени но се оказаха ле****ки, ама това е България и това е "реалити шоу" хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Сега щом Венета ще си ходи,не би трябвало да се прекрати гласуването за "изритване" от къщата,защото Венета с нищо няма да попречи на гласуването.Така ли е или за пореден път ще прецакат хората който са гласували? <{POST_SNAPBACK}> Плюс това, да не забравяме, че хората вътре са с един в по-вече и по принцип вместо трима трябва да останат само двама. Няма логика, да прекратяват гласуването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Те не са ли жени, и двете? Тъй де... Тая Мел показа предцяла България че е ку**а .. сега ми много интересно какво ли си мислят всичките и познати роднини и т.н. а на мен лично Зара и тя взе да ми става супер противна в началото на предаването се държеше добре обаче с тея лезби изпълнения.. дали в другите държави е имало лезбийски секс незнам направо ни срамът Това никой човек, който е спал без чувства с някоя жена не би го казал, защото на тази логика почти всички са курви. (както Хитлербеше кзал) но това е старо и закостеняло мислене и стари спорове са се водили на тази тема от край време. Лично аз се дразня когато някой излезе с такива курвенски лозунги и почне да заклеймява наред. В стил махленска лелка, тип 'Прасе', с ролки по главата и недоплетен чорап в мазната си престилка. Това е мнооооооого Old Style и само дразни хората с по-съвременни виждания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 уууу, и кво? Отново цяла седмица гласуване и накрая нищо....е тия са уляха вече ....ще поставим но всветовен рекорд в напусналите по собствено желание или изгонени принудително...усещате ли как ни праят на маймуни? няма да прекратят гласуването. UJAS.Ae twa izdarja li se ve4e nima ne mogat da namaeriat pone 1 4ovek koito da go slu6a glavata :ph34r: Onazi se pliaka iako 6toto sigurno sa i kazali za niakvi ludi kinti na izpalnenie za da mogat pak da si izperat niakoe drugo lev4e. къв е проблема. тя не излеждаше зле с нервите преди да влезе. Сега щом Венета ще си ходи,не би трябвало да се прекрати гласуването за "изритване" от къщата,защото Венета с нищо няма да попречи на гласуването.Така ли е или за пореден път ще прецакат хората който са гласували? правилно. аз да попитам .... защо да не може да пишка без вазелин. я някой да ми обясни. например този който го беше казал. не помня кой беше точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Тая Мел показа предцяла България че е ку**а .. сега ми много интересно какво ли си мислят всичките и познати роднини и т.н. а на мен лично Зара и тя взе да ми става супер противна в началото на предаването се държеше добре обаче с тея лезби изпълнения.. дали в другите държави е имало лезбийски секс незнам направо ни срамът <{POST_SNAPBACK}> Zara samo si navredi s tova, che pokaza/se pravi, che e lesbiika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Четох назад, но не разбрах кой каза, че Венета ще си ходи? Тя кога доъде, кога и омръзна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 В BB никой не цени морала,а паричките които могат да извадят от всяка ситуация <{POST_SNAPBACK}> Да точно това ги прави много големи. Вече взе да им става навик да се махат от това "шоу". За мен българската версия на BigBrothera не е нищо повече от провал. <{POST_SNAPBACK}> Напротив българската версия е уникално яка и професионално направена. Тея хора правят пари по много добър начин. Тая Мел показа предцяла България че е ку**а .. сега ми много интересно какво ли си мислят всичките и познати роднини и т.н. а на мен лично Зара и тя взе да ми става супер противна в началото на предаването се държеше добре обаче с тея лезби изпълнения.. дали в другите държави е имало лезбийски секс незнам направо ни срамът <{POST_SNAPBACK}> Срамът ли? Мен не ме е срам. Ако може всяка вечер докато ям да се лижат ще ми е още по-добре! Нямам нищо против лесбийки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 YEEEHAAA tupata Veneta doide , podludi vsi4ko jivo (vkliu4itelno i sebe si) , razbi si nosa , provali edna misiq , is4isti toaletnata i si otide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Тъй де...Това никой човек, който е спал без чувства с някоя жена не би го казал, защото на тази логика почти всички са курви. (както Хитлербеше кзал) но това е старо и закостеняло мислене и стари спорове са се водили на тази тема от край време. Лично аз се дразня когато някой излезе с такива курвенски лозунги и почне да заклеймява наред. В стил махленска лелка, тип 'Прасе', с ролки по главата и недоплетен чорап в мазната си престилка. Това е мнооооооого Old Style и само дразни хората с по-съвременни виждания. <{POST_SNAPBACK}> едно е да го направиш навън друго пред цяла българия Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Е,кво,значи е курва,щото се е чукала пред камерите и се е изложила,щото е бисексуална.........Браво,младежи и девойки.....мислите ли въобще? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 В сайта на ББ не пише нищо отностно напускането на Венета някои може ли да ми каже дали Венета е напуснала или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 kajete koq e to4no 4asta ot v4era deto mel i ti6o sa se prasnali.i lin ako e vazmojno .10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Мел и Тошо се праскаха вчера в късното ББ.Sorry,ама нямам линк. А пък кои каза че тъпата Венета ше се маха,щото аз такова нещо не съм чувал???!?!?!?!?!? Не че е лошо де,тя отидетам да се изложи.То аз само като я видях първия пут ми стана лошо пък ся разбрах за кво става въпрос. .Мноо е зле,с тва вазалинче ми дигна нервите Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 на Венета изобщо не й е там мястото ако психолога на ББ не си е доогледал нащата и е пуснал вътре не когото трябва си е негов проблем, ама пък тая откочалка толкова ли няма близки, познати, риднини ...... някой който да й беше казал да не влиза е сега щом като мъжът й и тя са били толкова алчни за 200,000 /единствената им стратегия беше в това какчето да се къпе без бански и да не се крие като се преоблича/ нека цяла България види що за кукуминдел е тая дали наистина щи се ходи и кога мислите, че ще го дават Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Ахаааа, начи 2те жени са се лизали. Аре плс някой да ми даде линк и аз да погледам малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 според мен Венета ще напусне по собствено желание още утре.просто психиката и е много слаба и ще е чудо ако издържи още 1 седмица,защото съм сигурна че ще е номирирана във вторнк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Абе я ся ма светнете защо не мога да гледам on line предаването.И тоя канал дето сте го сложили #freebb в него най-големите тапаци са се събрали дето като ги питаш нещо и нищо не знаят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Абе на мен ли само ми се струва или Зара е надебеляла: http://bigbrother.bg/galery_picture.pcgi?pict_id=1767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Абе хора,тая новата-черната,да не е болна от нещо бе? Само плаче...к'во е тва?Тая скоро ще земе 1 нож и ще ги заколи сичките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 taq Veneta e napulno otka4ila Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Абе хора,тая новата-черната,да не е болна от нещо бе?Само плаче...к'во е тва?Тая скоро ще земе 1 нож и ще ги заколи сичките! <{POST_SNAPBACK}> az tva 4akam.no mai skoro 6te q mahnat i zatova e malko veroqtno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Ami sno6ti ne sam spal zaradi neq do 3:30! A kakto kaza Chicantilo tq naistina si tragva, nai-eroqtno utre! Nqma mqsto tam za neq! Tazi jena e psihi4no bolna spored men! Tva e porednata gavra na BigBrother! Gavra s psihi4no bolen 4ovek spored men! Vijte poslednite i 5 dena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1n7_Ge0rGe Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 na taq veneta ne6to i xlopa dyskata i to mnogo seriozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Колкото повече я гледам тая Венета - толкова повече се убуждавам,че е с ДИАГНОЗА Пълно КУ-КУ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 ...Vijte poslednite i 5 dena! <{POST_SNAPBACK}> Че тя повече от 5 дена ли е стояла?!?Аз даже не ги броя,знам само,че са доста малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.