Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Имам едно такова усещане ,че при първа възможност ще я изгонят като куче:)Просто се видя че не е за там:)А до това че прилича малко на Стойка-МЕТЪЛ РоХХХ

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Имам едно такова усещане ,че при първа възможност ще я изгонят като куче:)Просто се видя че не е за там:)А до това че прилича малко на Стойка-МЕТЪЛ РоХХХ

molq ti se tova sa6testvo v nikav slu4ei ne prili4a na stoika :blink: !tq be6e mnogo po zabavna i vsi4ko nai,nai!!! :woot

Ауе хора,ей ся в "Труд" пишеше,че в 2.30 през нощта вчера Тишо и Мел са правили секс,ама истински!Някой да знае повече по въпроса  :)

Мда вчера го дадоха на края на предаването. Днес трябва да го дадат целия :P

В един жълт вестник пише че Ники Кънчев и Найден били братовчеди и сега щяло да има някво наказание за Кънчев.. било възможно и да го уволнят като водещ

В един жълт вестник пише че Ники Кънчев и Найден били братовчеди и сега щяло да има някво наказание за Кънчев.. било възможно и да го уволнят като водещ

Е нали уж вестника бил жълт кво му се връзваш! :blink:

Е нали уж вестника бил жълт кво му се връзваш! :blink:

Ми навремето като ония дядка зе 100 000 от стани богат пак първо лъсна в жълтите вестници и после се оказа истина че бил баща на оная водеща.. аз казвам кво пише се пак е възможно да е вярно

Кой е тоя жълт вестник, дето вече уволни Ники Кънчев? Да не мислиш, че той е бил седнал на едно удобно столче, викал е един по един кандидатите и е рашавал сам - "ти - да, ти - не"? :confused :confused :confused

А ве хора,тия старите съквартиранти защо изобщо не разпитват новите за външния свят.Да не са им забранили да говорят ве майна?!Уж все питаха за президента на САЩ,а сега изведнъж никакъв интерес!

В тея весници може да прочетеш и за теб че имаш 2 братя и 3 сестри и по рождение произхождаш от древен англоафрикански род от преди 4000 ... тея весници стават само за 1 - всички се сещате за кво...

В тея весници може да прочетеш и за теб че имаш 2 братя и 3 сестри и по рождение произхождаш от древен англоафрикански род от преди 4000 ... тея весници стават само за 1 - всички се сещате за кво...

offtpic/ И затова не стават, защото ....... ще ти стане черен от мастилото/ :D

Оле гледах линка дето е поместен със секса между Зара и Мел. Здравко как тичаше гол :bgrin: олеее размазах се от смях. Тоя Здравко толкова да ме кефи, все едно в накой моменти гледам Бени Хил и как танцуваше само.... :D :lol:

А ве хора,тия старите съквартиранти защо изобщо не разпитват новите за външния свят.Да не са им забранили да говорят ве майна?!Уж все питаха за президента на САЩ,а сега изведнъж никакъв интерес!

E мйй, в началото на ВВ като даваха рекламите и казаха "Няма да бъдат информирани за случките във външния свят, ще бъдат изолирани от всичко и всички" :wir :wir :wir :wir

Neznam dali nqkoi ot vas gleda no VENI poludq! Reve i se kasa! Poludq v istinsakiat smisal na dumata! Ne sam vijdal 4ovek da pla4e tolkova isteri4no vse edno sled malko te se samoubie sled koeto vlezna v ispovedalnqta nqma6e q 5 min sled koeto izlezna i prodalji! Plojenieto e mnogo nape4eno 6to sprqha izla4vaneto! Moje utre da si hodi az pone tova si mislq za6toto kre6te6e "NEMOGA" i t.n.

EDIT: Shhhhhhhhh eiiii se e dno gledam psiho trilar we ne moa da zspa ! Bah maa mu!Tazi totalno prevartq! Teq da q vadat vazmojno nai barzo! S razcepenata i mucuna se 4uda dali nqma da izlezne sled malko ot monitora i da me zakoli ! Zeh i az da se iznervqm ve4e i pred 5 min spirat i puskat i kat pusnat taq se se moli ne6to na kamerata ! "MOLQTE,....molqte" Samo tva i poludqvam, pak mi e interesno!

По неофициална информация в един от другите форуми,май ще я изкарат принудително.

Започнала да блъска по врата на изповедалянта-'Пуснете ме'..

След малко ББ я извикал ж изповедалнята и тя излезнала разплакана от там,след което сменили изведнъж на апаратната..Явно става нещо интересно :)

Има ли работещ сървър със звук?Сайте за FreeBB не ми го отваря :cry

Някой ако знае урл да казва :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...