Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Дано тъпата лезбийка Мел да изхвърчи баси само как налита на женско майна не е истина много ме дразни тая

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Ти май нямаш чуство за хумор, всеки майтап от тази къща идва от Здравко вече, никой друг, ни доктора, ни Джани, ни Мел, ни Тишо нито пък Зара. Май не го следиш. B)

Добре разбрах че си привърженик на Здравко но това че като аз не го харесвам и смятам "шегите" му и историите му който са 90% лъжа за глупости не значи че нямам чуство за хумор не мислиш ли :confused пък и изказвам мнението си не съм те задължил да се съгласяваш с него.

Добре разбрах че си привърженик на Здравко но това че  като аз не го харесвам и смятам "шегите" му и историите му който са 90% лъжа за глупости не значи че нямам чуство за хумор не мислиш ли :confused  пък и изказвам мнението си не съм те задължил да се съгласяваш с него.

Няма значение дали са лъжа или истина. Важното е, че прави майтап по много по интелигентен начин без да се заяжда или обижда останалите, иронизира себе си. :D

Имате ли предположения защо телефоните за номинациите са 1741, 1742, 1743, ПРЕСКАЧА СЕ 1744, и специално за Здравко 1745. Дали пък не разчитат, че някой по инерция ще прати на 1744, защото Здравко е четвърти в списъка, и така да го спасят колкото могат?

щото 1744 е да подслушваш какво става в скучната къща на бигчо.Мене бай брадър ма кефи мноо повече от тая тъпотия биг брадър

Mnogo qsno 4e Bai Brother e mnogo po-interesno.Tiq sq Veneti,Zeinebi...Po kuv kriterii gi izbirat.Ednata samo civri,a drugata za sega si trae.100 puti po-interesno 6te6e da e s Naiden i Tro6i

Te двете заедно не могат да се мерят само с Гроши, а кво остава и за Найден?? :punk

за всички е ясно, че този път борбата ще е "безмилостно жестока" между Алиджан-Патладжан и Мел-Хмел

но представяте ли си да изгонат Здравко :excl: е тогава вече за цяла България ще е ясно ,че резултатите са манипулирани /всъщност не че в момента не е де, ама тогава шъ съ улеят/

въпреки, че според мен Здразко е човека който ще пребере парите/не че много го харесвам/

имам предвид :excl: нароченият :excl: човек

за всички е ясно, че този път борбата ще е "безмилостно жестока" между Алиджан-Патладжан и Мел-Хмел

но представяте ли си да изгонат Здравко  :excl:  е тогава вече за цяла България ще е ясно ,че резултатите са манипулирани /всъщност не че в момента не е де, ама тогава шъ съ улеят/

въпреки, че според мен Здразко е човека който ще пребере парите/не че много го харесвам/

имам предвид  :excl: нароченият  :excl: човек

че те се уляха още като изгониха нед и гроши пак дано мел си тръгне тя горката нищо смислено не прай

Абе w00x мисиите може да са същите като в чужбина, но това е България. Всяко издание на BigBrother се модифицира в зависимост от държавата в която се състои. Да си мислим, че ще го направим както другите са го правили звучи малко смешно. Така, че нека това си остане българския BigBrother! И знаеш ли за какво ме е яд на Ники Кънчев? Защото беше пристрастен при изгонването на Гроши и Найден, а всъщност се направи от мухата слон. Не смятам че имаше кой знае колко насилие. Просто се поизнервиха малко, а голяма вина имаше и Big-чо, макар това изобщо да не се спомена. Още от началото смятах тази мисия с оковите са унизителна. Ако в чужбина не мислят така техен си проблем!

А за новите:

Май психолозите избират заместващите участници по профил на стари.

Ето например: Не напомня ли по младата (не и помня името, а и то не звучеше просто) на Силвия Александра? А другата много напомня за Анелия!

А мойто мнение за двете:

По-младата е прекалено свита, но ми харесва.

Другата е прекалено префърцинена (поне аз мисля така, може и да греша) и при първа възможност смятам, че ще я номинират. Засега не ми харесва.

Sorry на w00x за това, че не ме е разбрал правилно! Просто ме дразни отношението на Ники Кънчев! Не казвам, че е така това си е мое мнение.

Случай някой да знае как се казва тая песен дето беше написана на листа на Зара ?(Don't cry for me baby...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...