Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Aide ve4e da gi mahat vsi4kite :sayjin :sick :sayjin

Явно си им много сърдит за нещо, но как да стане това? :confused :confused :confused

OOOOO ne sum im surdit izob6to. :sayjin

Omruznaha mi tfa e i ne samo. :sick

I az se pitam kvo li me valnuvat teia si4kite tam :confused :confused :confused

Are da gi mahat i da se priklu4va s tazi sapunka :punk

Тази седмица Алиджан ще бъде пътник според мен но много искам да се махне и здравко гадното джудже

Тази седмица Алиджан ще бъде пътник според мен но много искам да се махне и здравко гадното джудже

[/post]

Ти май искаш изобщо никой вече да не гледа ББ, аз мисля, че след Найден и Гроши той е най-забавен. :D

I az mislja che shte si hodi Alidjan, makar i drugite nominirani da ne mi haresvat.

I vse pak makar da ne uchastvam v Big Brother shte nominiram Niki Kanchev (makar i da njamam pravo). Dori si imam prichina! Shte go nominiramzam zashtoto izmislja kretenski misii, a dori da sa umni toj gi pravi tapi. Toj izgoni Najden i Groshi, makar che spored men trjabva da izgoni sebe si. Za tova nominiram Niki Kancev. I makar da njamam pravo go nominiram!

Ти май искаш изобщо никой вече да не гледа ББ, аз мисля, че след Найден и Гроши той е най-забавен. :D

Кажи ми само с кое е забавен с шиенето на престилка или с готвенето

'здравко гадното джудже' няма да си иде скоро

и слава богу :) без него вече ще е скучно :)

То и с него е скучно сега та не виждам каква ще е разликата ако си тръгне освен че няма да виждам Анелия 2 как чисти и готви

Ти явно си доста забавен човек :confused Щом наричаш най-бъбривия и весел 'скучен' :blink:

Я кажи някоя историйка или виц?

То и с него  е скучно сега та не виждам каква ще е разликата ако си тръгне освен че няма да виждам Анелия 2 как чисти и готви

Ти май нямаш чуство за хумор, всеки майтап от тази къща идва от Здравко вече, никой друг, ни доктора, ни Джани, ни Мел, ни Тишо нито пък Зара. Май не го следиш. B)

awe kwo 6ou e kat izgoniha 6oumenite

deiba i naglasenata rabota deba

ами ако шоумените дойдат у вас да трошат? те са се съгласили с някакви правила при влизане и при нарушаването им изгърмяха. то по тая логика... човек с слаб стомах... да върви да сере, да повръща и да пикае навсякъде ще е ХИТ! или пък някой луд? а? ами ако бяха наранили някой? дали тогава пак щяха да са шоумени? тоя Гроши пък е толкова скучно и ограничено същество.. нямам думи. той видя че никой не му обръща внимание и почна да подражава на Найден. като една маймуна. това е човек без собствен живот.

В момента предаването е ебати тъпнята :angry1

Направо му е..ха мамата на шоуто :angry:

не го гледай. и не забравяй че това е първи брой на предаването. после ще има и още, но все пак... Найден и Гроши няма да ги има. по-добре въобще не гледай и следващото. и то ще е тъпо без тях.

Ами феновете на "шоумените" - що не се съберете у някой от вас в къщата - пък си правете ШОУ - там боядисвайте си стените, п***йте във фикусите, трошете си на воля, за какво ви е това тъпо шоу по НТв?

Не ни стигаше преди време "чалгаджиите" да ни надуват глават с тъпата музика, (защото на простака не му е достатъчно че е прост, той трябва и тебе да те направи простак, за да се успокои че не е само той прост), после пък "кеч-истите", сега ще трябва и "шоумените" да изтърпим. Ами ще ги изтърпим - след време сами ще се срамуват от това, което сега харесват.

напълно съм прав.. макарче няма смисъл да го казваш. никой не те разбира. казвал съм същото поне 10 пъти (по различен начин) и никой не е обръщал внимание.

аз съм да гонят  Патладжан  :)  firmajiq между другото съм напълно съгласен с теб

как си съгласен с него след като той не подкрепя Найден и Гроши, а ти го правеше?

Няма да е Мирела,а Тишо,понеже е номиниран под номер 17 42 (т'ва незнам за кой път го казвам вече :D ) И Някой да не ми каже пак,че било по азбучен ред пък Тихомир да е пред Алиджан - малко не се връзва :) :P

:allien :allien :allien 17 45 = 17 42? :allien :allien :allien

I az mislja che shte si hodi Alidjan, makar i drugite nominirani da ne mi haresvat.

I vse pak makar da ne uchastvam v Big Brother shte nominiram Niki Kanchev (makar i da njamam pravo). Dori si imam prichina! Shte go nominiramzam zashtoto izmislja kretenski misii, a dori da sa umni toj gi pravi tapi. Toj izgoni Najden i Groshi, makar che spored men trjabva da izgoni sebe si. Za tova nominiram Niki Kancev. I makar da njamam pravo go nominiram!

браво. изгони водещия. голям героизъм. все едно той дава мисиите и той ги гони от къщата. още малко ще кажеш, че и той потбира играчите, че вади парите от собствения си джоб, че той е Big Brother? започвам да се отчайвам колко неразбрани хора има.

Кажи ми само с кое е забавен с шиенето на престилка или с готвенето

ми Найден с какво беше забавен? с пърденето на микрофона или пикаенето в цветята? или с бързия секс? или като си ядеше ръката? или с изтърканите лафове?

ами Гроши? с това че копира Найден или с това че копира Найден. в началото беше самостоятелен.. после стана несполучлив Side Kick. като Санчо Панса. само дето Санчо панса осъзнава какво става за разлика от Дон Кихот, а тука и двамата не знаят къде се намират.

Мисля си,че или Алиджан или Мел ще изхвърчат...

Death_rideR Публикувано на , 09:13 AM

trqbva da izgonat doktora. super sku4en e. za kvo parite da gi vzeme nqkav deto po cql den si 4ete knijka, maina. I ne razbiram za kvo trqbva6e da gonqt dvete golemini?!

Щом не искаш да гледаш скучните участници следващия път,когато номинират някой от твоите фаворити прати няколко стотитн СМС-а

Здравко е човека, който отдавна трябва да изхвърчи.

Алиджан си остава моя любимец, въпреки че масите не го харесват. Мел не ми прави впечатление с нищо и нека да си мре от болестта.

Имате ли предположения защо телефоните за номинациите са 1741, 1742, 1743, ПРЕСКАЧА СЕ 1744, и специално за Здравко 1745. Дали пък не разчитат, че някой по инерция ще прати на 1744, защото Здравко е четвърти в списъка, и така да го спасят колкото могат?

Имате ли предположения защо телефоните за номинациите са 1741, 1742, 1743, ПРЕСКАЧА СЕ 1744, и специално за Здравко 1745. Дали пък не разчитат, че някой по инерция ще прати на 1744, защото Здравко е четвърти в списъка, и така да го спасят колкото могат?

Ти да не си мислиш, че Здравко ще го изгонят при тези номинации. Той е един от тримата, които ще останат накрая за да спечелят

Цитат от днешния брой на вестник "24 часа":

ПАК СЕКС В ШОУТО!

Интимна игра под завивките, продължила много дълго.Това се случи вчера сутринта около 7:30 ч. в женската спалня на "Биг Брадър".Действащите лица са от един и същи пол,но екипът на "Биг Брадър" отказва да ги разкрие.Ласките са били предхождани от сълзи,скандали,заключване в тоалетната и хвърляне на предмети.

Сексът и страстите в шоуто ще се излъчат довечера по Нова тв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...