Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Ами феновете на "шоумените" - що не се съберете у някой от вас в къщата - пък си правете ШОУ - там боядисвайте си стените, п***йте във фикусите, трошете си на воля, за какво ви е това тъпо шоу по НТв?

Не ни стигаше преди време "чалгаджиите" да ни надуват глават с тъпата музика, (защото на простака не му е достатъчно че е прост, той трябва и тебе да те направи простак, за да се успокои че не е само той прост), после пък "кеч-истите", сега ще трябва и "шоумените" да изтърпим. Ами ще ги изтърпим - след време сами ще се срамуват от това, което сега харесват.

Иначе много интересно стана - едните не гледаха шоуто, защото било гадно, сега пък другите нямало да го гледат, защото било тъпо, явно всяко чудо за три дни - ще го гледат все по-малко и едните и другите. И ще си върнат "стани богат" накрая.

Ами феновете на "шоумените" - що не се съберете у някой от вас в къщата - пък си правете ШОУ - там боядисвайте си стените, п***йте във фикусите, трошете си на воля, за какво ви е това тъпо шоу по НТв?

Не ни стигаше преди време "чалгаджиите" да ни надуват глават с тъпата музика, (защото на простака не му е достатъчно че е прост, той трябва и тебе да те направи простак, за да се успокои че не е само той прост), после пък "кеч-истите", сега ще трябва и "шоумените" да изтърпим. Ами ще ги изтърпим - след време сами ще се срамуват от това, което сега харесват.

Иначе много интересно стана - едните не гледаха шоуто, защото било гадно, сега пък другите нямало да го гледат, защото било тъпо, явно всяко чудо за три дни - ще го гледат все по-малко и едните и другите. И ще си върнат "стани богат" накрая.

Прав си! Стани Богат е шоу като шоу.Предаване, от което може да се научи много. Аз съм също и превърженик на Минута е много!!! Ама БигБрадър съкс :sick :sick :sick :sick :sick

тая нагласация биг брадър вече изобщо не я гледам, но ако Алиджанчо - Патладжанчо наистина е номиниран - другата седмица на живото предаване ще ми бъде густо да го вида как си тръгва тъпото к***ле дето с прави планове да остава в къщата последен само със Зара и Мел

Мариела ша изгонат тоя път. :D

Няма да е Мирела,а Тишо,понеже е номиниран под номер 17 42 (т'ва незнам за кой път го казвам вече :D ) И Някой да не ми каже пак,че било по азбучен ред пък Тихомир да е пред Алиджан - малко не се връзва :) :P

Аиде Джаниооооо тръгваи си ве4е !!!

чухте ли го днес ''Тихомир е основният ми противник за спечелването на голямата награда'' ХАХАХХАХАХАХА

И аз искам да изгонят Мариела, за да може Тишо да стане част от мъжката компания. Много ме дразни Мариела, защото е лицемерка, не че Тишо не е, но тя си ме дразни още от самото начало. Кога ще оправите анкетата, за да гласуваме? И моля Ви се, сериозно се отнесете по въпроса да ми качите 45 епизод от боя скандалите на Найден и компира Гроши. :bgrin:

ААааааа аз искам Тишо да си ходи...мноо ме нерви,Мел ще я изптърпя още една седмица,ама Тишо да се маха...пък и Патладжана може - няма да откажа и той да ни напусне,няма да ми е тъжно :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...