NULL Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 В момента предаването е ебати тъпнята Направо му е..ха мамата на шоуто Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Ами феновете на "шоумените" - що не се съберете у някой от вас в къщата - пък си правете ШОУ - там боядисвайте си стените, п***йте във фикусите, трошете си на воля, за какво ви е това тъпо шоу по НТв? Не ни стигаше преди време "чалгаджиите" да ни надуват глават с тъпата музика, (защото на простака не му е достатъчно че е прост, той трябва и тебе да те направи простак, за да се успокои че не е само той прост), после пък "кеч-истите", сега ще трябва и "шоумените" да изтърпим. Ами ще ги изтърпим - след време сами ще се срамуват от това, което сега харесват. Иначе много интересно стана - едните не гледаха шоуто, защото било гадно, сега пък другите нямало да го гледат, защото било тъпо, явно всяко чудо за три дни - ще го гледат все по-малко и едните и другите. И ще си върнат "стани богат" накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 struva mi se 4e bez Naiden i Gro6i 6outo nqma da e mnogo interesno a puk novite mi se struva 4e sa izli6ni. I posledno: NEKA TAQ SEDMITZA DA IZGONQT MEL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Ами феновете на "шоумените" - що не се съберете у някой от вас в къщата - пък си правете ШОУ - там боядисвайте си стените, п***йте във фикусите, трошете си на воля, за какво ви е това тъпо шоу по НТв? Не ни стигаше преди време "чалгаджиите" да ни надуват глават с тъпата музика, (защото на простака не му е достатъчно че е прост, той трябва и тебе да те направи простак, за да се успокои че не е само той прост), после пък "кеч-истите", сега ще трябва и "шоумените" да изтърпим. Ами ще ги изтърпим - след време сами ще се срамуват от това, което сега харесват. Иначе много интересно стана - едните не гледаха шоуто, защото било гадно, сега пък другите нямало да го гледат, защото било тъпо, явно всяко чудо за три дни - ще го гледат все по-малко и едните и другите. И ще си върнат "стани богат" накрая. <{POST_SNAPBACK}> Прав си! Стани Богат е шоу като шоу.Предаване, от което може да се научи много. Аз съм също и превърженик на Минута е много!!! Ама БигБрадър съкс Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 тая нагласация биг брадър вече изобщо не я гледам, но ако Алиджанчо - Патладжанчо наистина е номиниран - другата седмица на живото предаване ще ми бъде густо да го вида как си тръгва тъпото к***ле дето с прави планове да остава в къщата последен само със Зара и Мел Link to comment Share on other sites More sharing options...
elninyo Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Днешните номинаций! 1741 Алиджан 1742 Здравко 1743 Мел 1744 Тихомир <{POST_SNAPBACK}> Nadjavam se 4e njama da glasuvate i pak da nap2lnite kasi4kata na Big4o Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 aideeeeeeee oshte edna chistachka v BB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Хахах 4 номинирани аз съм да гонят Мариела Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Мариела си ходи и тва е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 аз съм да гонят Патладжан firmajiq между другото съм напълно съгласен с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Мариела ша изгонат тоя път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Neznam za tiq nominacii,ama sledva6tiqt pat 6a gonqt Beneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Мариела ша изгонат тоя път. <{POST_SNAPBACK}> Няма да е Мирела,а Тишо,понеже е номиниран под номер 17 42 (т'ва незнам за кой път го казвам вече ) И Някой да не ми каже пак,че било по азбучен ред пък Тихомир да е пред Алиджан - малко не се връзва Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Аиде Джаниооооо тръгваи си ве4е !!! чухте ли го днес ''Тихомир е основният ми противник за спечелването на голямата награда'' ХАХАХХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 DANO DA IZGONQT MEL,A DA OSTANE TI6O!DANOOO!NE MOGA DA Q TRAQ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Neznam za tiq nominacii,ama sledva6tiqt pat 6a gonqt Beneta <{POST_SNAPBACK}> 100% че ша я изгонят тая .Тя е съ6тата като Анелия Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 100% че ша я изгонят тая .Тя е съ6тата като Анелия <{POST_SNAPBACK}> Че на Анелия какво и имаше??!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 И аз искам да изгонят Мариела, за да може Тишо да стане част от мъжката компания. Много ме дразни Мариела, защото е лицемерка, не че Тишо не е, но тя си ме дразни още от самото начало. Кога ще оправите анкетата, за да гласуваме? И моля Ви се, сериозно се отнесете по въпроса да ми качите 45 епизод от боя скандалите на Найден и компира Гроши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Или Тишо или Мел ще си тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 ААааааа аз искам Тишо да си ходи...мноо ме нерви,Мел ще я изптърпя още една седмица,ама Тишо да се маха...пък и Патладжана може - няма да откажа и той да ни напусне,няма да ми е тъжно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Az mislia che patldjana 6e si ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Az mislia che patldjana 6e si ide <{POST_SNAPBACK}> Мел е много по-противна. Тя е пълният дебил, олигофрен. Вижте само мотивите, които изтъква за номинацията на Здравко. Аре бегай от тука мммааа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Да си ходи Мел. Стига и толкова. Айде някой да смени вече pool-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Патладжаните ВЪН!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 UJAS. UJAS. ko staaaaa sia . Patladjan4o i na men mi lazi po nervite ve4e. Aide ve4e da gi mahat vsi4kite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.