Doom_Fighter Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 И мен ме е яд за Найден и Гроши, но какво да се прави сега ще трябва да гледаме тия двете ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafo Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 da ama ne moje da se kaje 4e te bqxa izgoneni bez pri4ina. fakt e 4e poprekalixa i to ne malko....a tova 4e tova glasuvane be6e sam zarad parite si e vqrno....pak vi uverqvam 4e si imat dosta xora koito ne gi xaresvat 6toto v 4astnost naiden4o e edno visoko bebe koito mnogo prekalqva s prostotiite si! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Ei pichove to nema ugodiq - az li4no shte se radvam da vidq turkincheto pod tusha a vie ? nqkoi nqma li da se seti da pusne edin Broadcast nai nakraq ako ima nqkoi da mi prati edno PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 А бе с турците явно,че няма проблеми,ама на мен щеше да ми е много по-интересно,ако бяха навряли един мангал вътре!Вие к'во ще кажете по въпроса,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 M-Star - mnogo grubo be pyk i to togava shteshe da izleti za sekundi zashtoto shteshe da otiva biodjeta za nego - za da go hranqt i da go aromatizirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 А бе какво ти пука,ве човек-шоу да става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 hehe az si mislih 4e ne mangal , a nqkoq izdokarana ciganka 6te slojat 6te6e da stane interesno i kato otkradne tam nqma kade da go skrie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 А бе с турците явно,че няма проблеми,ама на мен щеше да ми е много по-интересно,ако бяха навряли един мангал вътре!Вие к'во ще кажете по въпроса,а? <{POST_SNAPBACK}> Не е хубаво да има расистки изказвания. Много моля да не се толерира такова поведение. Ще перефразирам " Ще бъде много хубаво ако в къщата вкарат един миризлив ром от Столипиново". В крайна сметка с тези постове може и да се насажда омраза, а това не ми харесва. Здравко се лепна като муха на лайно за Зейнеб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Само един ли Ехх ако можеше всичките веднага ги изпращам да ми са махнат от главата Кво напрайл Здравко викаш?Както на Силвия ли и са е лепнал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Не е хубаво да има расистки изказвания. Много моля да не се толерира такова поведение. Ще перефразирам " Ще бъде много хубаво ако в къщата вкарат един миризлив ром от Столипиново". В крайна сметка с тези постове може и да се насажда омраза, а това не ми харесва. Здравко се лепна като муха на лайно за Зейнеб. <{POST_SNAPBACK}> А бе нямах предвид чак расизъм.Ама каквото и да си говорим,циганите не са ни по душа,така,че би било интересно да се гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 А бе нямах предвид чак расизъм.Ама каквото и да си говорим,циганите не са ни по душа,така,че би било интересно да се гледа. <{POST_SNAPBACK}> Да така е, но не трябва да бъдеш груб. Ние вървим към Европа и трябва да бъдем единни. Имай в предвид, че проф. Чирков е циганин. И сред тях има достойни българи от ромски пройзход. А Здравко така е хлътнал по тая Зейнеб и само е гледа в циците и не откинва. Оная си донесе някакво албумче със снимки и разказва за приятелите си. И Здравко с такъв интерес го гледа, че имам чуството, че забрави за Христина и за бившата Анелия. Само е разпитва за заведенията в Бургас, къде излиза, какво прави "нали се сещаш , ей ми ти такива неща". А преди това ги инструктира как да си слагат микрофона, за да няма наказания. Ами шоуто започна да ви кажа и Здравко отново се превърна в хищник, който вече си точи зъбките. Дано да бодне този път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Да, но има една огромна разлика - това не е в нормалния живот - това там ако се нарича нормален живот то аз сигурно трябва да съм жаба. Сами видяхте след изцепките онзи ден какви разговори имаше между Найден и Зара Пък и ако на двамата им харесва да си викат както си искат какъв е проблема? Теб не те кефи - не си викаш, но тях ако ги кефи и примерно не е псуване мисля, че си имат право да се забавляват както си искат. какви разговори имаше? видя ли какво каза Зара днес? "Ще му се обадя да се видим, но друго.. не" Абе не знам що са я вкарали тая,дали заради Алиджан или друго,ама с Алиджан няма да стане номера,щото оная каза,че нямало да прави секс в къщата и да се излага така...тая сериозно е много тъпа,ама и другата не и отстъпва... защо да е тъпа? щото не иска да прави секс в къщата? ти би ли правила секс на някой купон? ей така. отиваш на купон, пийваш малко и отиваш да се изчукаш с някой в другата стая. а? да те обявим ли и теб за тъпа? kva e taq Zaieb tursko momi4e ? Btw mnogo me e qd za 4e izgoniha tiq 2mata pi4ove vmesto toq ne6tastnik ciganina... spored men osven 4e vsi4ko e zaradi mangizite ot obajdaniqta i cqlata rabota e naglasena prosto ostanah 2 jeni i 6te6e da stane mnogo bezinteresno i te da se vyzpolzvat ot tova si izmisliha nqkyv na4in da gi izkarat ot ky6tata i da vkarat 2 jeni o6te... pone da be6e 1 myj i 1 jena da ne e tolkova podozritelno pone az taka mislq естествено. ето още един вариант. "което не стане както ние го искаме, значи е нагласено." и на мен не ми теглят номера в Вот На Доверие. НАГЛАСЕНА Е РАБОТАТА Д*Б* ТЯХНА Л*ЛЯ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Ъъъъ...не казах,че е тъпа,щото не иска да прай секс.И аз да бях и аз нямаше.Аз по принцип казвам..по-нататък ще докаже дали е тъпа или-не.Всеки тък си има някой,който не харесва и казва,че е тъп нали така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 На тоя свят мразя най-много две неща.Расизма и циганите Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 НННдддааааа значи са вкарали 2 жени гледам от вашите постове. Хубави ли са поне.... за диалектите , чехличките и т.н. разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 dosta tupi par4eta i dvete draznqt super mnogo osobeno taq turkinqta ose6tam 4e o6te na vtorata sedmica ot prestoq si 6te bude nominirana i dano da bude izgonena a 6to se otnasq do "Veni" tq moje da se zadurji malko pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Нека да ги видим 1во 1,2 дни как ще се държат пък после ще правим оценки Аз също не бях впечатлен ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Като гледам Венета все едно гледам Анелия още от сутринта се разчисти изчисти тоалетната,мивката,подреди четките за зъби....шоуто си отиде според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Ще има Психо 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 kaka Veni ste gotvi i cisti a Zdravko mai ste sublazniava turkinceto.oformiat se intrigi ce mnogo zeni se subraha,no Zara i Mel mai ne haresaha Zeineb inace mamceto e mnogo dobre zapazeno.a vidiahte li Tisho i Mel pak v ataka...Mel moze da e nepriatna na mnogo hora no nesto deistva podmolno i omaiva muzete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Днешните номинаций! 1741 Алиджан 1742 Здравко 1743 Мел 1744 Тихомир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Днешните номинаций! 1741 Алиджан 1742 Здравко 1743 Мел 1744 Тихомир <{POST_SNAPBACK}> Освен така да стане и ще се разцепя!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Dnes 6te ima li nominacii ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Днешните номинаций! 1741 Алиджан 1742 Здравко 1743 Мел 1744 Тихомир <{POST_SNAPBACK}> ех да можехме да изгоним сички аз откакто изгониха найден не го гледам бахти нагласеното предаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 awe kwo 6ou e kat izgoniha 6oumenite deiba i naglasenata rabota deba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.