Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Какво и пречи на Вени да се чувства като у дома си :punk :punk :punk .Много ясно,че ще си навлече чехлите и халата.Само дето тази Зейнеп :ghost нещо не ме кефи.Може да излезе съвсем скоро като и видят умственият багаж.За Вени не знам.Ще изкара известно време :confused

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Абе не знам що са я вкарали тая,дали заради Алиджан или друго,ама с Алиджан няма да стане номера,щото оная каза,че нямало да прави секс в къщата и да се излага така...тая сериозно е много тъпа,ама и другата не и отстъпва... :sick

Вие се смейте, но Анелия-2 е много плашеща. :bgrin: И как вика само къде ми е халата, къде са ми чехличките.. ШШШШ алллооо къщата да не ти е хотел мари моме. Тая ще бъде май леко позьорка. :bgrin: Като е гледам няма много цици :huh: така, че незнам какво ще показва. Май стойки. :P

Ами BODY нали ги виждам как се държат и особено тая Венито...нали знаеш,че първото впечатление е най-важно..затва сички като видяха,че Стойка и Силвия говорят на диалект и Анелия е мноо истерична,ги изгониха..така че съквартирантите като не ги харесат особено Венито дето се едно си е у тях,ще ги номинират,а зрителите ще ги изгонят..ясно? :D :D

От сайта на Big Brother:

Съквартирантите, напускащи доброволно или накарани да напуснат могат да бъдат заменени по усмотрение на Big Brother

Значи не всеки път може да има "заместници",обаче в нашето ББ всеки път има :excl:

Обаче Джани, колко е гаден и как намекваше няколко пъти за храната. От сега се завормя битка Алиджан vs. Венета :devil

round 1 FIGHT !!!

dnes ne go gledah za jalost q kajete vas kefat li vi novite ???

:laughing: Влезте бързо в сайта на Биг Брадър за да видите колко смешно изглежда тая ВЕНИ!! :laughing: :laughing:

:laughing: Влезте бързо в сайта на Биг Брадър за да видите колко смешно изглежда тая ВЕНИ!! :laughing:  :laughing:

За Вени незнам, обаче туркинята каква цица извади човече, не е истина. :blink: Това дето го разправяше Найден за най-стегнатата цица дето е барал, май ще бъде много бързо изместена Зара от малката шантонерка. :bgrin: Ако наплющи Здравко с една цица, ще се уригва на мляко цяла година :love . И как перверзно гледа, ах как усещам, че ще има "Young sluts 2". :bgrin:

Deathzone - to vsichki iskame da usetim ama momata ti kaza - "az ne se plushtq pred kameri" - samo se pitam zashto kato nqma losho Niki Kynchev nqma v spalnqta edna kamera :)

Deathzone - to vsichki iskame da usetim ama momata ti kaza - "az ne se plushtq pred kameri" - samo se pitam zashto kato nqma losho Niki Kynchev nqma v spalnqta edna kamera :)

Аз искам Здравко да и го начука най-брутално, както зайците. :bgrin: :tongue

В момента съм на гости и гледам кейбъл тел и отдолу вървят смс-и и някакви пичове и публикуваха биографията на тая мадама, обичала да прави секс на купоните и да се съблича. Аз мисля, че ако Здравко се навърти около нея много бързо можем да гледаме секс. :wub:

МНого ще ми е интересно да видя как Здравко праска Зайеб !

kFa e taq Zaieb tursko momi4e ?

Btw mnogo me e qd za 4e izgoniha tiq 2mata pi4ove vmesto toq ne6tastnik ciganina... spored men osven 4e vsi4ko e zaradi mangizite ot obajdaniqta i cqlata rabota e naglasena prosto ostanah 2 jeni i 6te6e da stane mnogo bezinteresno i te da se vyzpolzvat ot tova si izmisliha nqkyv na4in da gi izkarat ot ky6tata i da vkarat 2 jeni o6te... pone da be6e 1 myj i 1 jena da ne e tolkova podozritelno pone az taka mislq

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...