orhi Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Какво и пречи на Вени да се чувства като у дома си .Много ясно,че ще си навлече чехлите и халата.Само дето тази Зейнеп нещо не ме кефи.Може да излезе съвсем скоро като и видят умственият багаж.За Вени не знам.Ще изкара известно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Абе не знам що са я вкарали тая,дали заради Алиджан или друго,ама с Алиджан няма да стане номера,щото оная каза,че нямало да прави секс в къщата и да се излага така...тая сериозно е много тъпа,ама и другата не и отстъпва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Нека да ги видим някой ден и тогава да решаваме стават ли или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ludoto_mimi - mnogo si byrzo be batinoto kakva psihoanaliza i na pravi na 5 spekani izrecheniq na typiti vyprosi na vodeshtata ne e istina samo haide s zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Big Brother май умишлено са избрали тия двете каки да напомнят на старите съквартирантки.На мен ми мясат малко на Анелия и Силвия Александра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Вие се смейте, но Анелия-2 е много плашеща. И как вика само къде ми е халата, къде са ми чехличките.. ШШШШ алллооо къщата да не ти е хотел мари моме. Тая ще бъде май леко позьорка. Като е гледам няма много цици така, че незнам какво ще показва. Май стойки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Ами BODY нали ги виждам как се държат и особено тая Венито...нали знаеш,че първото впечатление е най-важно..затва сички като видяха,че Стойка и Силвия говорят на диалект и Анелия е мноо истерична,ги изгониха..така че съквартирантите като не ги харесат особено Венито дето се едно си е у тях,ще ги номинират,а зрителите ще ги изгонят..ясно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Обаче Джани, колко е гаден и как намекваше няколко пъти за храната. От сега се заформя битка Алиджан vs. Венета Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Джани е стар сметкаджия няма с какво да ме очуи да ви кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 От сайта на Big Brother: Съквартирантите, напускащи доброволно или накарани да напуснат могат да бъдат заменени по усмотрение на Big Brother Значи не всеки път може да има "заместници",обаче в нашето ББ всеки път има Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Обаче Джани, колко е гаден и как намекваше няколко пъти за храната. От сега се завормя битка Алиджан vs. Венета <{POST_SNAPBACK}> round 1 FIGHT !!! dnes ne go gledah za jalost q kajete vas kefat li vi novite ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 The Black Dragon - mnogo qsno nali trqbva da ima skandali i f*cking Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 btw някой може ли да каже в кой епизод на ББ Стойка спасяваше пипирудата?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Dragon - mislq che beshe tolkova v nachaloto che oshte nqmashe izgoneni - nemoga da ti kaja po tochno - no moje i da se byrkam neshto ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Влезте бързо в сайта на Биг Брадър за да видите колко смешно изглежда тая ВЕНИ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Сега ББ знаете ли как ще се казва? Предполагам, че някои се досещат "Клонираните атакуват" :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Влезте бързо в сайта на Биг Брадър за да видите колко смешно изглежда тая ВЕНИ!! <{POST_SNAPBACK}> За Вени незнам, обаче туркинята каква цица извади човече, не е истина. Това дето го разправяше Найден за най-стегнатата цица дето е барал, май ще бъде много бързо изместена Зара от малката шантонерка. Ако наплющи Здравко с една цица, ще се уригва на мляко цяла година . И как перверзно гледа, ах как усещам, че ще има "Young sluts 2". Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Какво да видим, те от 20 мин. са спряли камерите online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Deathzone - to vsichki iskame da usetim ama momata ti kaza - "az ne se plushtq pred kameri" - samo se pitam zashto kato nqma losho Niki Kynchev nqma v spalnqta edna kamera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Deathzone - to vsichki iskame da usetim ama momata ti kaza - "az ne se plushtq pred kameri" - samo se pitam zashto kato nqma losho Niki Kynchev nqma v spalnqta edna kamera <{POST_SNAPBACK}> Аз искам Здравко да и го начука най-брутално, както зайците. В момента съм на гости и гледам кейбъл тел и отдолу вървят смс-и и някакви пичове и публикуваха биографията на тая мадама, обичала да прави секс на купоните и да се съблича. Аз мисля, че ако Здравко се навърти около нея много бързо можем да гледаме секс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Вземи тая Зейнеб,майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Dragon - mislq che beshe tolkova v nachaloto che oshte nqmashe izgoneni - nemoga da ti kaja po tochno - no moje i da se byrkam neshto ! <{POST_SNAPBACK}> то ясно че беше в началото ама не се сещам в кой епизод беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Тия простоци още не са пуснали камерите online. И за какво си плащам тогава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom_Fighter Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 МНого ще ми е интересно да видя как Здравко праска Зайеб ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 МНого ще ми е интересно да видя как Здравко праска Зайеб ! <{POST_SNAPBACK}> kFa e taq Zaieb tursko momi4e ? Btw mnogo me e qd za 4e izgoniha tiq 2mata pi4ove vmesto toq ne6tastnik ciganina... spored men osven 4e vsi4ko e zaradi mangizite ot obajdaniqta i cqlata rabota e naglasena prosto ostanah 2 jeni i 6te6e da stane mnogo bezinteresno i te da se vyzpolzvat ot tova si izmisliha nqkyv na4in da gi izkarat ot ky6tata i da vkarat 2 jeni o6te... pone da be6e 1 myj i 1 jena da ne e tolkova podozritelno pone az taka mislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.