Slain Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 тейк ъ луук (ЗАРА) + още една Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Типичен пример.Сори за офтопика. <{POST_SNAPBACK}> Ама аз, че така пиша не значи, че и говоря...ся тя си ика ма днеска като каза, че цял Пловдив така бил ми стана лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Стойка - БЕЗ КОМЕНТАР ,много тъпо пърче ,адски се дразня като и чуя гласа и произношението.Найден ме изпълва .Цитирам "Иска ми се да заровя кокалче в нейната градина" (става дума за Зара ) оф топик : Някой знае ли някаква информация за тази CabelTV- дали вързват и в Кичука !? <{POST_SNAPBACK}> а де!само да го има веднага се места,щото тия от Еврокома вече супер много ма дразнат.Монопола свършиии.Ех,мамка му къде е А&К.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Мога да те оборя,че моят виц е правилния,но както и да е. Не забравяй,че диалога във вица се води между пловдивчанин и софианец,примерно.В смисъл,че единият трябва да говори правилно,затова моята версия е правилната.Но важното е,че сме за една кауза,а именно-НЕКА си признаем,че Стойка дойде,за да ни покаже,че в Пловдив НаисТинА говорим на диалект и редуцираме!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDOE_ Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 днес го гледах за пръв път ... и като че ли най ми допадна силвия-александра .. най вече и от материалите в интернет ... иначе тая пловдивчанка ... жив ***** ... как може да каже че всички в пловдив сме говорели така ... направо изложи целия град .. хипер тъпа ... тя най мн ме дразни ... и накрая .. да .. малко повече цензура не би била излишна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Що цензура?Като гледате с мама и тати и покажат гърдите на някоя мацка да не се изчервите?Я стига,нали трябва да е риалити шоу,голотата си присъства в ежедневието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 днес го гледах за пръв път ... и като че ли най ми допадна силвия-александра .. най вече и от материалите в интернет ...иначе тая пловдивчанка ... жив ***** ... как може да каже че всички в пловдив сме говорели така ... направо изложи целия град .. хипер тъпа ... тя най мн ме дразни ... и накрая .. да .. малко повече цензура не би била излишна ... <{POST_SNAPBACK}> Е и значи не мога да разбера пред кой толкова ви излагат града,бе?Пред великите шопи ли???Всички сте възмутени,че излагала Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 излага ами...говори като първата селянка...всички в Пловдив говорили така... аз не говора така...и не познавам хора които да говорят като тая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Е т'ва е да си непукист - удари си пича злобарката без ма му мигне окото Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 aaaaaaaaaaa Vidqhte li kak onq nai stariq klio6taviq otide v toaletnata i po4na da si lepi 4e*ii naprao mu 4upi tikvata , mi kato mu ska4a na boi kvo da q pravi.. Ba*ti dzvera hem znae 4e go snimat i glei kvo prai. Ale ima si Show v tva predavane. Kato gi ima takiva kato onq - zlobaretsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Е тва ма разби направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 страшен пич - тежък физически труд и после закуска с много отработени движения почисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 тоя ме разцепи напрао, направи си една хаидушка с приклякане (а къде излетя топчето )и след тва си изчисти спермичката дето е лепна навсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 a we nqkoi znae li za6to sprq online predavaneto ot saita? Voob6te ne tragva daje ne zarejda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Не е спряло, поне при мен А за тоя с чикията той е просто луд, няма по луд от него, той ще ни разсмива за напред помнете ми думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 тоя ме разцепи напрао, направи си една хаидушка с приклякане (а къде излетя топчето )и след тва си изчисти спермичката дето е лепна навсякъде <{POST_SNAPBACK}> mani drugoto mi sled tva sa izmi i otide da mi qde. Bati dzvero. Awe teq nemat ni o4i ni sram. Ako znaete 4e vi snimat edva li sha go napravite tva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Mamka mu pri men ne tragva we sedi si media playera i samo pi6e STATYS: i ni6to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Mamka mu pri men ne tragva we sedi si media playera i samo pi6e STATYS: i ni6to! <{POST_SNAPBACK}> Kak nema da go sprat kato onq omaza rabotata. To iskalo i v NETA da go vidat tva. Toq sha zeme parite spored men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Хаха, ами толкова месеци може никоя от мацките да не му пусне, и кво , за 200 000 е преценил че може и тва да направи (а що да изключваме и вероятността всичко да е замислено предварително?!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 хуу бе кога го гледахте пак ? не трябваше ли да почне сега в 23:30 ? що не го дават? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Neznam no zapo4vat da me draznat! Gledam go i mi davat samo ot studioto demek ni6to! Ne sam platil za da gledam operatorite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 a we nqkoi znae li za6to sprq online predavaneto ot saita? Voob6te ne tragva daje ne zarejda! <{POST_SNAPBACK}> Не изключвам да им дават по 30 минути почивка без камери за "много лични" дейности. Защото ако някой много го е срам няма да иде до тоалетната три месеца. Ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 хуу бе кога го гледахте пак ? не трябваше ли да почне сега в 23:30 ? що не го дават? <{POST_SNAPBACK}> Slain sega po4na kam 11h i svar6i kam 11.30. Izpusnal si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo_Net Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 toq dartiq pi4 go priznah za nai golemiq nema li sram toq 4ovek we uuu mi jena nema li i se se hvali s negoviq korem SPRI SE BE 4OVEK CQLA BG TE GLEDA NE SE IZLAGAi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 hahahahahaha toia pich sigurno e sanuval neshto erotichno,istrelia se kum kenefa zabeli mu glavicata 2-3 puti i svurshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.