Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Аз пък са надявам да са идиоти за да заместят найден :D

Като я гледам тая няма да е като Найден :bgrin:

Edit: И защо по-дяволите вкарват жена :confused след като изгониха мъже :angry: Егати BigBrother-а прави си квот иска :angry1

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Много тъпо ще стане.Събраха се само някви "сухари".

Като я гледам тая няма да е като Найден :bgrin:

Edit: И защо по-дяволите вкарват жена :confused след като изгониха мъже :angry: Егати BigBrother-а прави си квот иска :angry1

Според мен вкарват 2 жени,за да станат равни с мъжете

Тая по никакъв начин не може да замени Нед и Гро!

Иначе я бива горе долу!

венета как се правише на интересна забелязахте ли

все едно никой не е чувал за тия цигари, държи се сякаш е най- важната в шоуто - дразнещта е малко

а тая Зейнеб - егати и диалекта май ще бий стойка

венета как се правише на интересна забелязахте ли

все едно никой не е чувал за тия цигари, държи се сякаш е най- важната в шоуто - дразнещта е малко

а тая Зейнеб - егати и диалекта май ще бий стойка

Мдам тая наистина ще бие Стойка,а тая Венета още не е влязла и почва да дразни.Вика "Аз съм Вени" , ми няма ли си име,не може ли да каже нормално "Аз съм Венета приятно ми е" или нещо такова...или пък на Алиджан си му вика Алиджан много тъпо звучи...да беше казал Джани или Алиджане...ама Алиджан...мноо е селско...а тая Зейнеб(или квото беше) според мен няма да издържи дълго :D

Здравко падна като видя Венета, а сега какво ли ще стане като виде Зайнеб ?????

Ми само да не се гътне съвсем... :lol: :bgrin:

Ся що не почнат да се подиграват на Бургаския диалект ве?

Пловдив диалект - бла бла бла... всеки край си има диалект.В Пловдив се говори малко по-меко и от малко хора ама тва, където показва Стойка ... е прекалено... no comment...

абе тия новите може и първи да ги номинират за изхвърчане. Малко или много другите вече са си свикнали и ще се организират срещу "навлеците". Колкото и да се дразнят един от друг са група и ще ги наритат първи тия новобранки

В Пловдив се говори малко по-меко и от малко хора ама тва, където показва Стойка ... е прекалено... no comment...

Абе за да ни направи на нас тука впечатление, значи не е от Пловдив. Не може да те дразни диалекта на някой който говори като теб!! Кой я знае тая от кое село е и неще да си признае. Или от 1-2 месеца в Пловдив

Пловдив диалект - бла бла бла... всеки край си има диалект.В Пловдив се говори малко по-меко и от малко хора ама тва, където показва Стойка ... е прекалено... no comment...

ние в пловдив говорим меко но заменяме звуци коит о лесно могат да се объркат един с друг е -и а не казваме" това си е моя жУвот" като циганката Зейни

1.Стойка е от някое пловдивско село затова говори така!

2.Тая Зайнеб или както и е името е от турция и като е дошла в България май не е знаела много български език и не се е научила да говори добре!

1.Стойка е от някое пловдивско село затова говори така!

Това всеки го знаеше... ама официално по телевизията никой не го казваше, нормално.

2.Тая Зайнеб или както и е името е от турция и като е дошла в България май не е знаела много български език и не се е научила да говори добре!

Ся като почнат с Алиджан на турски - въри ги разбери кво си говорят. Тая са избрали нарочно заради него да ги видят дали ще спретнат някоя "интрига"

тъпото вени все едно е на хотел - халат чехли

а другата ката на заведение - за мен натурален сок

те и двете не са ли гледали досега

не знаят ли каде отиват да не са на почивка

abe taq turkinqta mi mqsa stra6no mnogo na Silviq-Aleksandra (Mariq-Antoaneta) a spored vas .Kato dialekt i kato pri4eska

Нищо общо няма със Силвия-Александра...даже като се замисля и двете говорят на някав диалект,ама Силвия-Александра беше по-готина ;)

Абе тия наистина да не са на хотел...аз искам тва,аз-онова :huh:

тъпото вени все едно е на хотел - халат чехли

а другата  ката на заведение - за мен натурален сок

те и двете не са ли гледали досега

не знаят ли каде отиват да не са на почивка

Съгласен съм, обаче на кой оприличавате по манталитет Венито? :D

А не сетихте до сега тука нали? :devil На Анелия, мога да ви уверя, че тази ще бъде същата истеричка и ще реве за децата си като нея. :cry :bgrin: Всички трябва да насочите вниманието си към нея. Тя ще ни прави голям сейр :bgrin: . Тъй като познавам вече психологията на ББ B) ще ви кажа, какво мисля аз. Тези мадами ще бъдат пушечно месо :rolleyes: и съквартирантите ще ги подритват вътре, като футболни топчици. Знаете ли колко време трябва да мине докато се поотчупят пред камерите. :D До тогава ще гледаме сейр. :bgrin:

The Black Dragon - neiniq nqma da e tolkova ot tova che e ot burrgas a poradi rasovata i prinadlejnost - no 100% Alidjan shte e razocharovan shtom ne q kefi i gram :) te uj za nego q nabutvam ama shte ima mek za nego :P pone spored men !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...