Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Мдаааааааа.Най накрая се стигна до някакво решение.С или без наша помощ факта си е факт и нищо не може да го промени.Така че нека си живеят живота двамата и да се радват на свободата си.А пък ние да земем да си измием чиниите и да си гледаме нашата работа.Май това е най-полезното нещо което можем да направим за себе си сега. :bgrin: :blink: :bgrin:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА БИГ БРАДЪР В БЪЛГАРИЯ, които са разочаровани от изгонването на Найден и Гроши...

Днес м-тел обявиха, че телефона на който са се получавали СМС-ите за спасяването "СПАСИ" е бил в неизправност през по голямата част от предаването вчера и хиляди гласове не са били отброени, логът ще бъде обявен в медиите скоро и ще се види за какво говорим.

Нека всеки, който е против ИЗГОНВАНЕТО НА НАЙДЕН И ГРОШИ ДА НАПРАВИ СЛЕДНОТО:

Start menu> RUN> напишете "CMD"> OK > напишете в конзолата "ping bigbrother.bg -t -l 384" ТАКА ЩЕ ЛАГНЕМ САЙТА НА БИГ БРАДЪР ПО НАПЪЛНО ЛЕГАЛЕН(БЕЗОПАСЕН) НАЧИН.

ВЗЕХА НИ ПАРИТЕ ДА НИ ВЪРНАТ ШОУТО !!!

РАЗПРАТЕТЕ ТОВА НА ОСТАНАЛИТЕ!

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА БИГ БРАДЪР В БЪЛГАРИЯ, които са разочаровани от изгонването на Найден и Гроши...

Днес м-тел обявиха, че телефона на който са се получавали СМС-ите за спасяването "СПАСИ" е бил в неизправност през по голямата част от предаването вчера и хиляди гласове не са били отброени, логът ще бъде обявен в медиите скоро и ще се види за какво говорим.

Start menu> RUN> напишете "CMD"> OK > напишете в конзолата "ping bigbrother.bg -t -l 384" ТАКА ЩЕ ЛАГНЕМ САЙТА НА БИГ БРАДЪР ПО НАПЪЛНО ЛЕГАЛЕН(БЕЗОПАСЕН) НАЧИН.

Pravq go ve4e ma mai nema da ima efect. Shte vidim.

Мдаааааааа.Най накрая се стигна до някакво решение.С или без наша помощ факта си е факт и нищо не може да го промени.Така че нека си живеят живота двамата и да се радват на свободата си.А пък ние да земем да си измием чиниите и да си гледаме нашата работа.Май това е най-полезното нещо което можем да направим за себе си сега. :bgrin:  :blink:  :bgrin:

Da prav si. Nema vrashtane nazad. Tva beshe.

Трима пелтеци си говорат на дивана в момента по NT! Много интересно е вече това предаване!

Хахах малее то станало 21:10...пак го изпуснах :lol: :D

Абе то няма много шансове да се случи нещо интересно,ама се пак ако стане разкажете :bgrin: :P

Трима пелтеци си говорат на дивана в момента по NT! Много интересно е вече това предаване!

Мда, сега е супер скучно... но какво да се прави.

Иначе това горе за мтел не го вярвам ;)

Аз ги тормозя от сутринта дано повече хора да се включат, който има възможност да пингва с ping bigbrother.bg -t -l 1000 и нагоре. please. Може и сайта на NTV нещастните неосъзнати педерастчета са си изключили форума от снощи. По обясними причини :angry1 :angry1 :angry1

Някой забеляза ли че когато Гро беше в изповедалнята на другия ден след като чупиха чаши и др. се случи следната интересна случка:

Биг Брадър:"Съжаляваш ли за това което направи вчера?"

Гроши:"Не не съжалявам, какво да направя да си оскубя косите ли! :laughing: напиках се от смях!!! :laughing: :laughing:

bratleta ne znam az parvite 10 epizoda ne gledah no vidqh nqkoi ot "izqvite" na naiden i mi stana interesno saglasen sam che imashe nqkoi totalni prostotii no povecheto si beshe qko shou picha nito 1 pat ne izlaga ili ne se napravi pred drugite na neshto kvoto ne e .kakto i groshi prosto unikalni obrazi bqha 2mkata.mnogo mi e interesno za tozi vot kak sa gi izgonili dosta samnitelno mi se vijda.Whatever veche trudno moje se napravi neshto prosto kazvam evala na 2nata kombina.a insteresnoto e oshte che edinstveni te se protivopostaviha po nqkakav nachin na big brother ( naiden mu pokaza sreden prast i go psuva a i groshi ne ostna po nazad). MOJE PONE SPORED MEN DA SE KAJE CHE SE IZGUBI OCHAROVANIETO NA SHOUTO BEZ DVAMATA NAI GOLEMI "IDIOTI" KOITO SI PRAVEHA GUSTOTO.spored men dori i sakvartirantite shte sajalqvat che nqma da ima na kakvo da se smeqt veche pokrai tqh i skoro shte se vidi no .... zavisi ot horata koito shte vleznat ponedelnik .1 ne moje da se otreche che drug takav obraz kato naiden nadali shte ima vav tova shou :)) qd me e che izlezna makar che po imashe i izdanki.No naisitna e mnogo interesno kak se e razvilo glasuvaneto ama mnogo interesno!!!

_)_

Слушаите сега-Според мен Зара ще изчака да види новите.Ако са готини може и да стане нещо, но ако не са ще си тръгне и тогава реитинга на ББ ще спадне на 10%!!! :punk :punk Аз също ще направя така ама пред телевизора.Но все пак ако Зара остане и новите са тъпи тя сигурно ще бие защото и да я номинират никои няма да гласува за нея!! ;)

Някои са усетили как М-Тел и NTV си изпраха паричките за нула време.Да ама няма как да ги хванат щото нали всичко е 6.SMS-ите не пристигат но те си отчитат актив.И както обичат да си послъгват със сметките ни за GSM,колко му е и за това да са ни излъгали.Сега ще ни излъжат и за изхода на шоуто-то е следствие на всичко това.И дори никой да не изпрати дори и 1 SMS на тъпите им номера то пак ще има гласували % "ЗА" и % "ПРОТИВ".След като едно гласуване не е обективно за къв х^й ни е да го гледаме и кво ни интересува кой ще влезне като новобранец,като изхода е предварително начертан.Остава само да направим анкета кой ще е победител.Поне да и си начешем крастата.И да си седнем на една маса :beer: :beerchug :blush:

Май си прося женски бой, ама ...

Значи - видях доста ласкави изказвания на дами от тоя форум за Найден.

Искам да питам нещо !

Уважаеми дами!

Ако всяка сутрин аз (примерно) ви казвам - Оооо, добро утро, шунди!

дали ще ме заобичате? Или ще ми врътнете по един СЪВЪРШЕНО ЗАСЛУЖЕН шамар заради селските приказки ????????? Вероятно ще е второто.

Да разкажеш в компания виц за ефекта от половин кило рициново е едно, да изпиеш половин кило рициново и да снесеш резултата на масата, е друго.

Тия двамата момци просто прекрачиха границата. Но ги разбирам де. То едно магаре ако не си покаже магарията пред много хора, за какво живее!??

Както се казва често тук, има си ПРАВИЛА, които трябва да се спазват.

Тия двамата нарушиха правилата и бяха поставени на мястото си. Точка!

Видяхте ли ги какви простаци бяха в "Здравей България" изгориха микрофона :angry1 , тъпаци и после те трябва ли да останат. Хахаха :bgrin:

Q kaji kvo e stanalo v Zdravei BG.Pak li ima6e prostotii?

:laughing:

Май си прося женски бой, ама ...

Значи - видях доста ласкави изказвания на дами от тоя форум за Найден.

Искам да питам нещо !

Уважаеми дами!

Ако всяка сутрин аз (примерно) ви казвам -  Оооо, добро утро, шунди!

дали ще ме заобичате? Или ще ми врътнете по един СЪВЪРШЕНО ЗАСЛУЖЕН  шамар заради селските приказки ?????????  Вероятно ще е второто.

Да разкажеш в компания  виц за ефекта от половин кило рициново е едно, да изпиеш половин кило рициново и да снесеш резултата на масата, е друго.

Тия двамата момци просто прекрачиха границата. Но ги разбирам де. То едно магаре ако не си покаже магарията пред много хора, за какво живее!??

Както се казва често тук, има си ПРАВИЛА, които трябва да се спазват.

Тия двамата нарушиха правилата и бяха поставени на мястото си. Точка!

to-o-o hubavo to4ka ,ama ti sq kvo intersno mu namira6 ve4e na tva 6oy? az ni6to

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...