Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Да речем 2 гласа...на Ники Тъпанчев и на Милен Педераски ???? Или още по-малко ???КОЛКО по-малко ? :bgrin:

Да, но сигурно са 3 заедно и на Емил Кошлуков (ако се казваше така)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

А защо аз като изпратих 5 СМС-са да останат и после ми пратиха че гласовете са невалидни.Защо са невелидни а ве.Аи пак кажете че нищо нее наговорено :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

доста тъпо ше стане без тях и аз лично сигурно изобщо няма да го гледам . кво да гледам онея тъпаци дето седят говорят и пушат? НЕ МЕРСИ. не че гро и найден са интелигенций но поне правеха шоу.всичко е нагласено то се видя е бб няма желание да ги остави в ИГРАТА.!

А защо аз като изпратих 5 СМС-са да останат и после ми пратиха че гласовете са невалидни.Защо са невелидни а ве.Аи пак кажете че нищо нее наговорено  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

Защото ти имаш право на 1 глас "само едно гласуване" Ама май това се е взело под внимание само за тези тето са гласували "спаси" .

Е кво стана, никой не е по-голям от Господ. В случая -- от Бай Брадър. Нито зрителите, нито участниците.

Яко, ББ се нагушиха, яко майна

Верно е Караман....ЯКО се нагушиха и....пак за наша сметка "че на кой друг да е? :) "

По Кейбълтел ние виждаме само 1 камера и 1-2 човека нали ? Ами тогава от къде знаете,че в този момент не се казва на другите какво да правят ? Това не е никакво "реалити шоу" ! Това е фабрика за пари !

Ами....как да пуснат всичките камери бе човек :) нали ще им видим кирливите ризи :) :)

Много ми е интересно защо не пуснаха Гроши да си отиде на момента когато искаше ? Защо ли ? Амо нали хората трябва да гласуват и да наливат парички в касичката на "Големия брат" !!! Такаче няма смисъл да се ядосваме,че Нед и Гроши са изгонени,понеже ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО.Ако се чудите как ето го и отговорът : По Кейбълтел ние виждаме само 1 камера и 1-2 човека нали ? Ами тогава от къде знаете,че в този момент не се казва на другите какво да правят ? Това не е никакво "реалити шоу" ! Това е фабрика за пари !

Защото ти имаш право на 1 глас "само едно гласуване" Ама май това се е взело под внимание само за тези тето са гласували "спаси" .

Да прав си, защото аз имам един братовчед, който прати 3-смс и ги приеха и 3-те :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin

Pi4ove aide nqkoi ako ima poslednite predavaniq ot sni6ti - Big Brother Live da gi ka4i 4e nemojah da gi gledam!! 10x

незнам дали някой ще ги качи, но предлагам да им ping-нем сайта брутално и да нямат некаква опция да си побликуват лъжите

:punk :punk :punk :punk :punk

Аз се кефа че ги изгониха... :)

Трябваше по някакъв начин да вземат ' страха' и на следващите дето ще играят било то в това предаване или в следващото , защото иначе нещата щяха да излязат извън контрол , това там не е Демокрация или Анархия.... има си правила било то написани или морални... :)

с риск да се повтора пак ще кажа - Здравко ще вземе парите

неможе да гонат Нед и Гро за това че са счупили накви си чаши , а когато Здравко беше натиснал Мел и Зара, беше ги насинил зелите и след това те го номинираха в продължение на няколко седмици и се оплакваха от физически тормоз и от грубостта на Здравко

какво направи БигЧо - нищо  :angry:

Какво знаачи тва - Здравко пребира парите :angry:

Какво права аз - спирам да гледам боза  :angry:

еми той Здравко може да е натиснал тоя и ония, но това няма нищо лошо. нали? ти като натиснеш някое момиче без нейно желание.. дай да те бием защото си лош. я се стегни малко. като не могат да се защитят.. това е положението.

Кво ви става бе хора - простаци били и т.н.Кво всичко трябва да е мирно, кротко, да си готвят и чистят по цял ден и да е МОРАЛНО издържано. А комунизма нещете ли да върнем.

има разлика между весели изпълнения и пълна простотия. на мен не ми е приятно да гледам нечий задник... примерно. или как някакъв ТИП пикае в легенче сложено на кожен стол и после го хвърля по тавана. Разбираш ли... "такова"..

zritelskiq vot e palna izmama. Pomisli malko. Kolko hora gledat Big Brother? A kolko ot tqh sa tineijuri? Bih kazal 4e sa pove4e ot polovinata :) . Ta na po vazrastnite moje i da im se struva 4e NAD i GRO sa "nevaspitani", ama nie-teenovete gi haresahme mnogo. A koi 6te se seti da glasuva - estestveno tineijurite, za6toto vazrastnite nqma da iskat da otdelqt pari za "gluposti". Za tova spored men Big4o naglasq vota na publikata - za6toto ne mu se davat izli6ni pari za remont na ku6tata :D .

колко са тинейджъри? и как мислиш че тинейджъри биха дали 1.25 за да гласуват за някой си там..? все пак 98% от почитателите на Найден и Гроши са тинейджъри с Ваучър (ползван предимно за стрели).

Moje li sa 10min ot 51% da ostanqt kam 42% da se obarnat rabotite na 45% da ostanqt kam 49% da se mahnat. I nali sreshtu Naiden kato dadoha po TV procentite bqha 11% a sreshtu groshi 4%, i nali nqmashe da se v4itat i nqma da okajat vliqnie. Kak taka nakraq Niki Tapanchev prochete 4e sreshtu Naiden sa blizo 4% a sreshtu Groshi 1,800%. E kak stavat teq raboti - mi e taka s natiskane na klavishite, ne sas telefonite.(Pone az taka mislq). Male sha umra ot qd. Sega i broq na zritelite shte padne siguren sam, pove4e ot polovinata. Ako sa gi gledali 7 miliona hora ot utre shte sa samo 3 miliona nai-mnogo.

може да се промени вота. да. и не беше за 10 минути. аз гледах 20 минути и вота беше 45 - 48. така че... а между другото след като единия процент се покачва... логично е другия да пада. така че разликата от 10% се преодолява с 6% гласуване. простичко.

Мислите ли ,че българският Биг Брадър е провал? За мен лично - да ,започнаха 12 и постепенно снимките им се увеличават (нараства броя на участвалите) ,то ще вземе да стане така ,че резерви няма да им достигат ,ако гонят с това темпо. И още нещо ,според мен парите ще ги вземе някой от резервите (тия дето идват сега)..

ти гледал ли си друг ББ? нали за това са мисиите... за да внесат интрига. иначе щяха да ги пуснат на една оградена площ.. да им дадат 6 палатки.. да им дадат брадва и дърва и да ги оставят да прават квото си искат.. ако искат и къща да строят.

Цялата работа е скалъпена,хора!!!Първо,сложиха заедно на веригата Гроши и Нед.Второ,оставиха им много алкохол,макар да се знае какво може да последва.Трето,ББ целенасочено се стремеше да ги раздели на 2 групи(с тия вериги толкова дни...)Другото,което ми направи супер гадно впечатление е  фактът,че когато Гро и Нед бяха супер зле,никой не отиде да поговори с тях,а само Зара!Само им гледаха сеира...Защо,като ББ не толерира вандализма в къщата,реши да не гони директно двамата,а реши да изкара "некой лев" от смс-и?Не им беше казано на двамата,че хората ще гласуват за или срещу тях(те до последно мислеха,че ББ ще вземе еднолично решение)А сега ББ казва,че всяко следващо вандалско действие ще служи за аргумент за директна елиминация.Освен това в студиото бяха поканили абсолютно неравностойни защитници и опоненти на Нед и Гро!Единият-суперобигран политик,той освен да говори друго не може.А Миленчо толкова години води новини,че според мен доста е понаучил какво може да въздейства върху хората.Ама и играта с смс-и много смърди(как да разбере човек дали наистина са реални тези %)Така че ми се  :sick  от ББ

!Ама що ли не вземат хората,които гласуват,да спретнат един бойкот на тия от ББ!

нали това е идеята. да се провокират и да се създават интересни ситуации. като тази която се получи. те всички пиха алкохол ако не забеляза. що Найден и Гроши се напиха като свине, а другите нищо не правеха? щото Найден не може да пие и беше тотално изнервен от целия си престой, защото не е лесно все пак толкова време да седиш в тази къща. и Гроши.. щото е глупав и няма как да привлече вниманието върху себе си... реши да подражава. щото е нещастник.

Айдеееееее. пак бойкот ще има. бойкотирайте и общината да спре слагането на гаражи щото ме дразнят как са ги нацвъкали навсякъде. я да бойкотираме и училищата.. да има само един финален изпит.. вместо да изпитват и мъчат децата постоянно. я и хляба.. аз повече от 5ст. за хляба не бих дал. ми колите... те зеха да се оливат... по 100 - 200 хиляди лева коли!! то на нищо не прилича. искам я за 10 000 максимум. Айде.. ще бойкотираме. Българска работа!

BAAAAAAAAAAAAA. Nevqrvam. Takiva kato teq nema da doidat . BIB BROTHER prosto nema da pozvoli. Ma*ka im pro*ta v ga*a. N egi li e sram we, cqla balgariq gi pliue teq BB. Ako imaha Email shteshe da pregree.

KRAI KRAI . Tva beshe interesnoto v BIG BROTHER. Ako iskaite go priemaite.

Le ti vervash li im we. Si4ko e lajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Tva e. BB gi izgoni. Navsqkade lajat. OSRAHA SE TEQ OT BB I TVA E. :angry1  :angry1

естествено че е лъжа. нали на теб не ти харесва. което не ни харесва е лъжа и е нагласено. тва е положението.друг изход няма. просто е невъзможно всички да не мислят като нас. ами ако беше станало както ти искаш и другите казваха че е лъжа.. тогава какво щеше да стане?

абслолутно си прав! И аз мисля че всичко е нагласено. Процентите на СМС-ите как се промениха изведнъж... А бяха почти равни. Това е за да се пращат повече СМС. Супер тъпотия :blowup:

не е толкова трудно да се променят процентите, макар че не отричам че може да е нагласено, но ТОВА трябваше да стане СЪС или БЕЗ гласуване от зрителите. друг изход просто нямаше. ако бяха ги оставили... щеше да стане още по-лошо защото щяха да видят, че никой не може да им каже "копче".

найден и гроши рулззззззззззз!Аз тва тъпо предаване няя да го гледам повече изгониха единствените хора които се опитваха да направят нещо в това предаване

еми хубаво. не го гледай. ще видим дали като дойдат другите.. пак няма да го гледаш.

awe smotan ne wijda6 li 4e siq ostanaha w ku6tata samo pederasi i lezbiiki

kwo da im gleda6 sea na tiq durwa

а на ония кво им гледаше? нали ще дойде един нов. никва идея нямаш какъв ще е. ако е по-свестен и по-забавен от найден и гроши... тогава няма да протестираш много че са ги изгонили. нали?

и да вкарат и да не вкарат пак нищо не може да замени Нед и Гро

поклон пред светлата им памет

дали не може? то по тая логика... никога повече няма да е интересно тва предаване. Найден и Гроши са върха на забавлението в цялата ни Държава. а?

Shte doidat nekvi skuchni tapaci siguren sam. Nekvi/akvi koito shte se zadovolqvat ot edna ch*kiq  .

ти не се ли задоволяваш от една чекия? или ти си маниак и караш с повече от една?

тея от бб сами си признаха че те са ги изгонили,обаче после решиха да излъжат.казаха "БигБрадър взе своето решение Гроши,Найден имате 2минути да напуснете къщата на БигБрадър завинаги" , после "Смятате ли че ,ако публиката имаше думата щяхте да останете" , накрая Ники Тъпанарчев "Всъщонст публиката взе решението за изгонването ви" мислят се за много умни,ама такава простотия да направят и да мислят,че хората не са разбрали-тва вече надминава всякакви граници.Да вземат да прочетат някакви :rulez: как се прави шоу бизнес,че иначе ще фалират. :devil

пълни глупости. нали тия дето са вътре трябва да си мислят, че ББ е този който ги гони? нали трябва да им вземе страха? не всичко е толкова лесно колкото изглежда. те не че се мислят за много умни.. те са си умни щом има такива като теб и мен дето пишат по 100 мнения на час (примерно), за да коментират. незнам как ти е дошло на ум това което си написал... никаква идея нямам. лишено е от всякакъв смисъл.

Мисля, че беше абсолютно нормално хората от къщата да се разбунтуват срещу мисията. Биг Брадър също трябва да спазва правила и да не наранява човешкото достойнство. А фактът, че четиримата завързани трябва да ходят заедно до тоалетната, например, е именно навлизане в прекалено лична територия, посегателство на човешкото достойнство. Но участниците в Биг Брадър като типични българи вместо да обявят исканията си, да си кажат мнението по начин, който да бъде чут, те действаха поединично и по абсолютно просташки начин. Много ми беше интересно какво щеше да стане, ако всички бяха бойкотирали мисията, без да нарушават добрия тон и правилата. Тогава наистина ББ щеше да има проблем!

това е идеята!!! да се бунтуват. нали за това е шоуто. да ги провокират да вършат простотии. има си договор и съм сигурен че мисиите които се възлагат.. не нарушават по никакъв начин договора за участие. ако бяха бойкотирали.. нямаше да има никакъв проблем ББ. щеше да им даде за 200 лева яйца или зеле и щяха да се видят в чудо тогава. той им го каза. като бойкотират.. да бойкотират. ама не им стиска нали?

Настъпи преломен момент в предаването.Мисля че шоуто беше дотук.Има много виновни както и в къщата така и от екипа на предаването.Но най-голяма вина имат продуцентите.Хем знаят че обичаме да си пийваме,хем наливат масло в огъня.Ми т'ва е резултата.Пък те нека си твърдят че са против насилието и вандализма  ,май много хора са против нали!?НАЛИ РАБОТЯТ ПСИХОЛОЗИ ПРИ ТЯХ. ТОВА НЕ МОЖАХА ЛИ ДА СИ ГО ПОМИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ  :confused Но за тях бяха по важни мангизите и си взеха каквото трябваше от публиката.Направиха от несгодите на хората луди кинти.

хаха. чакай малко ся. точно щото обичат да си пийват.. затова им дадоха виното. за да ги видят колко са прости и как не могат да устоятат на малко изкушение като виното.. като не могат да се сдържат да не е виновен ББ? имаше една поговорка, но не мога се сетя.

Това което ще кажа не е нещо за Биг Брадър ,но е тясно свързано. Когато Гро и Нед бяха на кафе ,на Нед му личеше ,че го е яд ,защотот са го изгонили... Също ,за мен, това е му направиха маникюр беше подигравка и Гала се опитваше да ги провокира.. Изобщо стана някакъв прелом в ББ и нищо вече не е ясно и ако новите са някви лудаци тип "Тишо" ,нищо не може да ме задържи пред ТВ-то да гледам това "реалити шоу".

много ясно че ще го е яд. щото си мислеше че може да прави каквото си иска, но като се размина с 200 000 лева и му се стъжни.

A ти РАЗБИРАЧО случааааайно да си чувал за МАНИПУЛАЦИЯ ????? Или и ти  ще ми разпеавяш , че всичко си е ей така ????? Да си чувал за манипулативен подбор на клипове или снимки  с което да се провокира желан вот???? Да си чувал "защото съм сигурен че незнаеш"  ЧЕ ВСЯКО ШОУ  Е НАГЛАСЕНО????Реалити шоу????? ГЛУПОСТИ. Това е НАГЛАСЕН ВОТ. И ти откаде разбра , че данните не са  нагласени ???? За 3 мин "повтарям 3 м и н у т и " изведнъж народа реши ,че е сбъркал и трябва да се гласува против 2-мата участника при положение , че имаше 10% "10%" разлика??? Нещо да кажеш по въпроса????

не бяха 3, а 30 минути. и 10% не са много. все пак 1% не е 500 000 гласа.

Много ясно.И освен това бяха поканени такива гости, които да не дадът никакъв шанс на Бащата на Нед и приятеля на Гро.Не забеляза ли, че НИКИ даваше думата на Кошлуков и Милен Цветков... Не забеляза ли, че не беше пуснат нито един видео клип, който да защити Нед и Гроши... Не забеляза ли, че Ники беше на страната на депотата и ония ... 

аз обаче забелязах клип който защити Найден и показа някой от нещата които са били смешни наистина. незнам ти къде си гледал/а. а бащата и брата като не могат да защитават.. никой не им е виновен. независимо от това кой стои срещу тях. Милен Цветков и Кошлуков защитаваха народа. кой трябваше да викнат? някой циганин? или някой продавач/ка в лафка?

А защо аз като изпратих 5 СМС-са да останат и после ми пратиха че гласовете са невалидни.Защо са невелидни а ве.Аи пак кажете че нищо нее наговорено  :angry1

проблема е в твоя телевизор. можеби е било приключило гласуването. един приятел изпрати СМС и му го зачете.

доста тъпо ше стане без тях и аз лично сигурно изобщо няма да го гледам . кво да гледам онея тъпаци дето седят говорят и пушат? НЕ МЕРСИ. не че гро и найден са интелигенций но поне правеха шоу.всичко е нагласено то се видя е бб няма желание да ги остави в ИГРАТА.!

ми то ще е така още 1 месец. после ще дойдат нови. или и за теб Найден и Гроши са върха в развлекателната индустрия и няма по-забавни хора които могат да участват.

Много ми е интересно защо не пуснаха Гроши да си отиде на момента когато искаше ? Защо ли ? Амо нали хората трябва да гласуват и да наливат парички в касичката на "Големия брат" !!! Такаче няма смисъл да се ядосваме,че Нед и Гроши са изгонени,понеже ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО.Ако се чудите как ето го и отговорът : По Кейбълтел ние виждаме само 1 камера и 1-2 човека нали ? Ами тогава от къде знаете,че в този момент не се казва на другите какво да правят ? Това не е никакво "реалити шоу" ! Това е фабрика за пари !

варианти могат да се измислят много... може да им подават листчета в тоалетната.. нали там не се вижда? САМО ГЛУПОСТИ. дай ся като не ни харесва нещо да го обявим за нередно. и на мен не ми хареса че стойка си тръгна, но не казах че е нагласено нали? преди беше нагласено че стойка ще вземе парите.. после като излезе стана друго нагласено. ми то ся ... колко крайни цели може да има според вас? ако ще е нагласено... нека има една единствена, а не да казвате че всичко е нагласено според случая. днеска едно е нагласено.. утре "не не .. чакай.. то не тва.. то другото е нагласено".

и да ви кажа само ... Ще влезе 1 участник само. защото гласуването за Здравко и Алиджан бе прекратено и ако влезне 1 .. всичко си идва по местата. ако влезнат двама... ще има двама изгонени следващата седмица.

edit: абе защо не ми излизат цитатите както трябва? да не е някакъв бъг това. модераторите или администраторите да проверят моля. таговете май са правилни. а?

ти гледал ли си друг ББ? нали за това са мисиите... за да внесат интрига. иначе щяха да ги пуснат на една оградена площ.. да им дадат 6 палатки.. да им дадат брадва и дърва и да ги оставят да прават квото си искат.. ако искат и къща да строят

Гледал съм. Аз не говоря за мисиите ,а за самото предаване.. и фактът ,че еднинствено в България мисията с белезниците се провали също доказва донякаде твърдението ми.. Те влизат в тая къща с ясното съзнание ,че ще са затворени с други хора ..

Защо ще дойде само един ? Не остават ли номинирани следващите след Алиджан и Здравко?

П.П. Аз не гласувам защото съм с ваучер и защото няма смисъл ,като самият "Бигчо" си ги гони както намери за добре. От съвременните комедийни шоута Найден и Гроши бяха най-забавни или предпочиташ Къци с убийствените си вицове и лафове.. ?

Аре един подарък от мен на всички, които гласуваха за Найден да остане

това е мобилният му номер 0888-723361 :D но да знайте, че вътре беше пълен олигофрен. Ако можеше да се контролира и леко да се съобразява, щеше да е номер 1. В крайна сметка морският ще вземе парите. :devil

Това е хубава инициатива, но мислиш ли че някой ще я вземе под внимание!?!

Тия от тоя сайт са много зле горките. Искат да DDoS-нат сайтовете свързани с ББ и са написали evrocom.tv като сайт на евроком София... кавали ;)

пратих им мейл да си го оправят и да проверяват поне малко преди да пишат

Това с чиниите в къщи беше яко :) :) :)

Това за пинга е вятър работа...

Те набутаха милиони хора , та ги боли х** за един сайт :)

Те и в тоя сайт не влизат толкова много хора... Повечето хора имат телевизори от колкото интернет и компютри :)

Razocharovah se za poreden pyt ot bylgarskoto obshtestvo dokato gledah predavaneto - ovaciite na oligofrenichnata publika, bezkrainata typota na bashtata na onja kaval Naiden /"ti na taverna hodil li si" prosto napuka ekrana/, na Groshi avera - prosto no comment - ne moja da sglobi edno izrechenie

Pravilno beshe tezi bezkraino typi goveda da se mahnat ot ekranite

Ne mislja che s glasove tochno be resheno tova - az pratih 4 sms-a na 1754 v poslednite 6 min - samo edin se potvyrdi. Drugite 3 reporta me "svetna" s "v momenta njama aktivno glasuvane", no se basiram che sym taksuvan

Abe snoshti tija hora napraviha shturi pari ei taka bez napyvane

Cjaloto predavane e totalna prostotija - tova mi e mnenieto za nego

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...