Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Mi zashto gi izgoniha Naiden I Groshi togava. Te ako sa iskali da se gleda shte li sa da gi ostavqt ili pone nekvo nakazanie da im slojat, a te IMATE 2 MINUTI DA NAPUSNETE KASHTATA NA BB ZAVINAGI...

Shte doidat nekvi skuchni tapaci siguren sam. Nekvi/akvi koito shte se zadovolqvat ot edna ch*kiq  :blink: .

6toto ako ne gi bqha izgonili, 6te6e da izleze, 4e BB tolerirat postupkite im!A 6to se otnasq do vota spored men be6e manipuliran!

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

спокойно сега ще гледаме 'Биг Тъпня".Ама тия наистина са много тъпи.Идвам ми да ги :starwars:.Все пак рейтинга значи нещо,нали? Ама не и в Бигчо!!!! :angry1

6toto ako ne gi bqha izgonili, 6te6e da izleze, 4e BB tolerirat postupkite im!A 6to se otnasq do vota spored men be6e manipuliran!

Prav si ma taka si izgubiha zritelite i edva li nqkoi shte se interesuva ve4e ot tova koeto stava v kashtata na BB ve4e. Nai-mnogo nakraq poslednata sedmica da se gleda ot po-golqm broi zriteli da se vidi koi shte vzeme parite ina4e nevqrvam nekoi da si gubi vremeto da gleda smeshnici kato Tisho i AliDjan

тея от бб сами си признаха че те са ги изгонили,обаче после решиха да излъжат.казаха "БигБрадър взе своето решение Гроши,Найден имате 2минути да напуснете къщата на БигБрадър завинаги" , после "Смятате ли че ,ако публиката имаше думата щяхте да останете" , накрая Ники Тъпанарчев "Всъщонст публиката взе решението за изгонването ви" мислят се за много умни,ама такава простотия да направят и да мислят,че хората не са разбрали-тва вече надминава всякакви граници.Да вземат да прочетат някакви :rulez: как се прави шоу бизнес,че иначе ще фалират. :devil

тея от бб сами си признаха че те са ги изгонили,обаче после решиха да излъжат.казаха "БигБрадър взе своето решение Гроши,Найден имате 2минути да напуснете къщата на БигБрадър завинаги" , после "Смятате ли че ,ако публиката имаше думата щяхте да останете" , накрая Ники Тъпанарчев "Всъщонст публиката взе решението за изгонването ви" мислят се за много умни,ама такава простотия да направят и да мислят,че хората не са разбрали-тва вече надминава всякакви граници.Да вземат да прочетат някакви :rulez: как се прави шоу бизнес,че иначе ще фалират. :devil

Абе вия ненормални ли сте по-вечето в този форум? :wacko: Какви са тези глупави изказвания на пубертети. :blink: Аз съм 100% сигурен, че тези които поддържат Найден са на възраст от 12 до 18. :bgrin: Може би и по-малко. Престанете с празните глупости и спама, който непрекъснато правите. Това било нагласено, те щели да фалират. Дрън, дрън, дрън. Това са празни приказки от хора, които не разбират от абсолютно нищо.Вижте анкетатата от http://bigbrotherfans.info/modules.php?nam...order=0&thold=0 и сигурно пубертета ще каже и тя е фалшива, и тяяяяяяя. На вас главата ви е фалшифа. Такъв беше резултата. Приемето го с достойнство. Бяха прости и ги надцакаха. Това е.

Мисля, че беше абсолютно нормално хората от къщата да се разбунтуват срещу мисията. Биг Брадър също трябва да спазва правила и да не наранява човешкото достойнство. А фактът, че четиримата завързани трябва да ходят заедно до тоалетната, например, е именно навлизане в прекалено лична територия, посегателство на човешкото достойнство. Но участниците в Биг Брадър като типични българи вместо да обявят исканията си, да си кажат мнението по начин, който да бъде чут, те действаха поединично и по абсолютно просташки начин. Много ми беше интересно какво щеше да стане, ако всички бяха бойкотирали мисията, без да нарушават добрия тон и правилата. Тогава наистина ББ щеше да има проблем!

I az tova si pomislih.

Kolkoto iskah da ostanat tolkova i neiskah ... zashtoto sega moje da vlqzat po interesni uchasnici :P

Настъпи преломен момент в предаването.Мисля че шоуто беше дотук.Има много виновни както и в къщата така и от екипа на предаването.Но най-голяма вина имат продуцентите.Хем знаят че обичаме да си пийваме,хем наливат масло в огъня.Ми т'ва е резултата.Пък те нека си твърдят че са против насилието и вандализма :punk :sayjin :punk ,май много хора са против нали!?НАЛИ РАБОТЯТ ПСИХОЛОЗИ ПРИ ТЯХ. :confused ТОВА НЕ МОЖАХА ЛИ ДА СИ ГО ПОМИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ :confused Но за тях бяха по важни мангизите и си взеха каквото трябваше от публиката.Направиха от несгодите на хората луди кинти.

Vse edno vsi4ko tova za parite i alchnostta vi ochydva nima si pomislihte che vsi4ko e zaradi vas zrielite izvinqvaite nnogo no ve4e ste razbali 4e v osnovata sam samo parite. Prosto producentite sa reshuli 4e mogat da vlojat pari v tova predavne i da si gi izbiqt ot vashite sms i ot reklamite tova nqma kvo da se lajem :)

Аз снощи го изпуснах майна!Все пак,Георге_131 ми се обади да съобщи неприятната вест.Ама някой записал ли го е ???Аре качете го

Аз снощи го изпуснах майна!Все пак,Георге_131 ми се обади да съобщи неприятната вест.Ама някой записал ли го е ???Аре качете го

:cry :cry :cry E-e-e-e aide kajete ako go ima drugade az 6te go svalq i 6te go ka4a i az sum izpusnal nqkoi momenti :cry :cry :cry

Това което ще кажа не е нещо за Биг Брадър ,но е тясно свързано. Когато Гро и Нед бяха на кафе ,на Нед му личеше ,че го е яд ,защотот са го изгонили... Също ,за мен, това е му направиха маникюр беше подигравка и Гала се опитваше да ги провокира.. Изобщо стана някакъв прелом в ББ и нищо вече не е ясно и ако новите са някви лудаци тип "Тишо" ,нищо не може да ме задържи пред ТВ-то да гледам това "реалити шоу". :allien

Нишо не си изпуснал, ако се радваш на простотии да изпуснал си много, цялото си възпитание. :bgrin:

Aide kato ne me poznava6 da ne komentira6! ;) A sum izpusnal padaneto na dvamata, kato sa vlizali v studioto pri Niki, ostanaloto go vidqh, ama mnoo iskam da go vidq tva :punk :punk :punk

Това което ще кажа не е нещо за Биг Брадър ,но е тясно свързано. Когато Гро и Нед бяха на кафе ,на Нед му личеше ,че го е яд ,защотот са го изгонили... Също ,за мен, това е му направиха маникюр беше подигравка и Гала се опитваше да ги провокира.. Изобщо стана някакъв прелом в ББ и нищо вече не е ясно и ако новите са някви лудаци тип "Тишо" ,нищо не може да ме задържи пред ТВ-то да гледам това "реалити шоу". :allien

Много си прав, защото вече няма да има за какво да гледам това тъпо шоу.Не ми се гледат клюкарските истории на Алиджан, Виктор и Тихомир. :zzz

..................................... Дрън, дрън, дрън. Това са празни приказки от хора, които не разбират от абсолютно нищо.Вижте анкетатата от http://bigbrotherfans.info/modules.php?nam...order=0&thold=0  и сигурно пубертета ще каже и тя е фалшива, и тяяяяяяя. На вас главата ви е фалшифа. Такъв беше резултата. Приемето го с достойнство. Бяха прости и ги надцакаха. Това е.

A ти РАЗБИРАЧО случааааайно да си чувал за МАНИПУЛАЦИЯ ????? Или и ти ще ми разпеавяш , че всичко си е ей така ????? Да си чувал за манипулативен подбор на клипове или снимки с което да се провокира желан вот???? Да си чувал "защото съм сигурен че незнаеш" ЧЕ ВСЯКО ШОУ Е НАГЛАСЕНО????Реалити шоу????? ГЛУПОСТИ. Това е НАГЛАСЕН ВОТ. И ти откаде разбра , че данните не са нагласени ???? За 3 мин "повтарям 3 м и н у т и " изведнъж народа реши ,че е сбъркал и трябва да се гласува против 2-мата участника при положение , че имаше 10% "10%" разлика??? Нещо да кажеш по въпроса????

............ И ти откаде разбра , че данните не са  нагласени ???? За 3 мин "повтарям 3 м и н у т и " изведнъж народа реши ,че е сбъркал и трябва да се гласува против 2-мата участника при положение , че имаше 10% "10%" разлика??? Нещо да кажеш по въпроса????

mi nishto nemoje da kaje. Deathzone ne vijda realno neshtata zashtoto qvno sa mu mn nepriqtni Ned i Groshi (to i na men malko). I sega nemoje da se naprikazva ot radost :)

A ти РАЗБИРАЧО случааааайно да си чувал за МАНИПУЛАЦИЯ ????? Или и ти  ще ми разпеавяш , че всичко си е ей така ????? Да си чувал за манипулативен подбор на клипове или снимки  с което да се провокира желан вот???? Да си чувал "защото съм сигурен че незнаеш"  ЧЕ ВСЯКО ШОУ  Е НАГЛАСЕНО????Реалити шоу????? ГЛУПОСТИ. Това е НАГЛАСЕН ВОТ. И ти откаде разбра , че данните не са  нагласени ???? За 3 мин "повтарям 3 м и н у т и " изведнъж народа реши ,че е сбъркал и трябва да се гласува против 2-мата участника при положение , че имаше 10% "10%" разлика??? Нещо да кажеш по въпроса????

Много ясно.И освен това бяха поканени такива гости, които да не дадът никакъв шанс на Бащата на Нед и приятеля на Гро.Не забеляза ли, че НИКИ даваше думата на Кошлуков и Милен Цветков... Не забеляза ли, че не беше пуснат нито един видео клип, който да защити Нед и Гроши... Не забеляза ли, че Ники беше на страната на депотата и ония ... :starwars:

За всички,които смятат,че вота беше манипулиран ----> http://bbsux.hit.bg/

Този sait е много хубав и верен.Аз също що хода пред входа на "реалити шоуто" за да протестирам срещу тая корупция... :angry1 :angry1 :angry1

A ти РАЗБИРАЧО случааааайно да си чувал за МАНИПУЛАЦИЯ ????? Или и ти  ще ми разпеавяш , че всичко си е ей така ????? Да си чувал за манипулативен подбор на клипове или снимки  с което да се провокира желан вот???? Да си чувал "защото съм сигурен че незнаеш"  ЧЕ ВСЯКО ШОУ  Е НАГЛАСЕНО????Реалити шоу????? ГЛУПОСТИ. Това е НАГЛАСЕН ВОТ. И ти откаде разбра , че данните не са  нагласени ???? За 3 мин "повтарям 3 м и н у т и " изведнъж народа реши ,че е сбъркал и трябва да се гласува против 2-мата участника при положение , че имаше 10% "10%" разлика??? Нещо да кажеш по въпроса????

Представете си, че хората, които гласуват са малко на брой. Това означава, че разликата от 10% може да е едва няколко гласа. Нищо не е манипулирано, това си е естесвеният край, даже Найден си призна, че е прекалил и го е срам да се гледа. Ноо, нееее неговите фенове смятат, че вота е манипулиран. :rolleyes: :bgrin:

Представете си, че хората, които гласуват са малко на брой. Това означава, че разликата от 10% може да е едва няколко гласа. ....................................

Да речем 2 гласа...на Ники Тъпанчев и на Милен Педераски ???? Или още по-малко ???КОЛКО по-малко ? :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...