Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
samo ne mi go pobira akula za kvo 6te e naglaseno glasuvaneto, 6ot zaradi tva predavane horata sprqha da gledat i 6oyto na slavi i vsi4ko osanalo gore doly po tova vreme! tiq trqbva da sa mnoo tapi kai6i! :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

Нищо не е нагласено приятел. Виж статистиката от другият сайт горе и ще видиш, че тяхната извадка е много по-точна от наша, а защо е така, аз вече го обясних и няма да се повтарям. :bgrin:

Дано новите полълнения да се готини...мъже ли ще са и 2мата :confused

BAAAAAAAAAAAAA. Nevqrvam. Takiva kato teq nema da doidat . BIB BROTHER prosto nema da pozvoli. Ma*ka im pro*ta v ga*a. N egi li e sram we, cqla balgariq gi pliue teq BB. Ako imaha Email shteshe da pregree.

I sa kato mi doidat dve celqnki ili dvama tapaci pak celqni shouto chte se zakopae hepten.

KRAI KRAI . Tva beshe interesnoto v BIG BROTHER. Ako iskaite go priemaite.

Нищо не е нагласено приятел. Виж статистиката от другият сайт горе и ще видиш, че тяхната извадка е много по-точна от наша, а защо е така, аз вече го обясних и няма да се повтарям. :bgrin:

Le ti vervash li im we. Si4ko e lajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Tva e. BB gi izgoni. Navsqkade lajat. OSRAHA SE TEQ OT BB I TVA E. :angry1 :angry1

Абе хора кажете си направо-Биг Брадър сам си скапа шоуто!!Реитинга им така ша спадне че...Искам да се махне и Зара да видим тогава кво ша стане!! :D Ами ако сички си идат и доидат само нови..върха а?! :punk

BAAAAAAAAAAAAA. Nevqrvam. Takiva kato teq nema da doidat . BIB BROTHER prosto nema da pozvoli. Ma*ka im pro*ta v ga*a. N egi li e sram we, cqla balgariq gi pliue teq BB. Ako imaha Email shteshe da pregree.

I sa kato mi doidat dve celqnki ili dvama tapaci pak celqni shouto chte se zakopae hepten.

KRAI KRAI . Tva beshe interesnoto v BIG BROTHER. Ako iskaite go priemaite.

Le ti vervash li im we. Si4ko e lajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Tva e. BB gi izgoni. Navsqkade lajat. OSRAHA SE TEQ OT BB I TVA E. :angry1  :angry1

абслолутно си прав! И аз мисля че всичко е нагласено. Процентите на СМС-ите как се промениха изведнъж... А бяха почти равни. Това е за да се пращат повече СМС. Супер тъпотия :blowup:

Абе хора кажете си направо-Биг Брадър сам си скапа шоуто!!Реитинга им така ша спадне че...Искам да се махне и Зара да видим тогава кво ша стане!! :D Ами ако сички си идат и доидат само нови..върха а?! :punk

Tochno taka da se mahat si4kite i da idvat novite. I da sa nekoi kato Naiden i Groshi - MASHINI :punk a ne kato doktorcheto :angry:. Inache sega e ............

Кажете дали ся тва от 23:30 беше яко , че го изпуснах ...  :blink:

И ако може да го качите по-скоро  :love

Ne. Naiden i Zara ce mlqskaha malko i posle dadoha kak gi gonqt. Nishto osobeno.Po4ti kato tva vav 8.30.

Излиза следното:

1.Оттук нататък шоуто ще бъде слабо интересно.

2.Решението е било взето още с действията и за съжаление колкото и шоу да правеха Гроши и Найден това което се случи беше извън контрол и е нормално да доведе до дисквалифициране./но аз мисля че не трябва да забравяме, че голяма вина за това има и самия биг брадър, защото не направи контрол върху алкохолните напитки, което си е недопустимо/

3.Мисля че всички в този форум сме ядосани, че от биг брадър се опитаха да направят пари от тази случка-това е не по-малко гадно от държането на Найден и Гроши ама айде-нали трябва да се печели.

4.За мен лично шоуто свършва дотук-нямам идея вече с какво може да ме привлече да го гледам/въпреки че се надявам тайно да измислят нещо с което да задържат още известно време интереса/. Дано за следващото шоу се поучат при подбора на хората. Но тъй или иначе самата концепция е сбъркана още от началото-както и преди съм споменавал много по-интересно би било 12човека да седят 3 месеца а не да отпадат непрекъснато/и при отпадането всеки да казва как го е очаквал,знаел....... - това ми е мнооого досадно като го чуя ама всеки го повтаря/.

5. Това е всичко приятели ;) /засега/

Мафия! Мафия!

Изгониха единствените хора в тая къща, които наистина можеха да ме задържат пред телевизора да го гледам тва шоу...

Любопитно ми е кви ще са новите, ама ако са отрепки кат тоя Тишо...

kfoto beshe beshe sega da vidim kakvo shte stane v kraina smetka ako glasuvaneto a publikata ne e bilo podpraveno .. zna4i ne vsi4ki hora sa tolkova ograni4eni za da se zabavlqvat s tova da gledat kak veselite nomera se prevrushtat v prostashtina.. a v posledstvie i v prostotiq .. ostava da vidim akkvo shte se slu4i .. nemoga da razbera zashti vie si mislite 4e tiq ot big brother sa po glupavi ot nas :)) vse pak te sa vlojili dostatu4no mnogo pari .. i tam rabotqt dostatu4no kfalificirani hora v specialnostite si.. za da predvidqt do akkvo bi dovelo izgonvaneto na groshi i naiden ot kushtata sledovatelno te sa reshili problema po nqkakav na4in .. i moje bi ve4e ne se stremqt kum tineidjurska publika.. ili puk neznam .. to shte si pokaje ..

Мафия! Мафия!

Изгониха единствените хора в тая къща, които наистина можеха да ме задържат пред телевизора да го гледам тва шоу...

Любопитно ми е кви ще са новите, ама ако са отрепки кат тоя Тишо...

100% garanciq.Te BB nema da mi vkarat pak kato Naiden ili Groshi nekvi da buntuvat i troshat. Sha doidat sashtite kato ChEkEdJiQtA Tisho - TAPANARI. I nakraq Zara shte zeme parite i krai.

найден и гроши рулззззззззззз!Аз тва тъпо предаване няя да го гледам повече изгониха единствените хора които се опитваха да направят нещо в това предаване

kfoto beshe beshe sega da vidim kakvo shte stane v kraina smetka ako glasuvaneto a publikata ne e bilo podpraveno .. zna4i ne vsi4ki hora sa tolkova ograni4eni za da se zabavlqvat s tova da gledat kak  veselite nomera se prevrushtat v prostashtina.. a v posledstvie i v prostotiq .. ostava da vidim akkvo shte se slu4i .. nemoga da razbera zashti vie si mislite 4e tiq ot big brother sa po glupavi ot nas :)) vse pak te sa vlojili dostatu4no mnogo pari .. i tam rabotqt dostatu4no kfalificirani hora v specialnostite si.. za da predvidqt do akkvo bi dovelo izgonvaneto na groshi i naiden ot kushtata sledovatelno te sa reshili problema po  nqkakav na4in .. i moje bi ve4e ne se stremqt kum tineidjurska publika.. ili puk neznam .. to shte si pokaje ..

awe smotan ne wijda6 li 4e siq ostanaha w ku6tata samo pederasi i lezbiiki

kwo da im gleda6 sea na tiq durwa

100% garanciq.Te BB nema da mi vkarat pak kato Naiden ili Groshi nekvi da buntuvat i troshat. Sha doidat sashtite kato ChEkEdJiQtA Tisho - TAPANARI. I nakraq Zara shte zeme parite i krai.

MIslq, 4e BB ne moje da si pozvoli da vkara sku4ni hora, za6toto ako go napravi tva predavane nqma da se gleda izob6to.Taka, 4e sum lubopiten da vidq novite sveji populneniq ;) ;) ;)

MIslq, 4e BB ne moje da si pozvoli da vkara sku4ni hora, za6toto ako go napravi tva predavane nqma da se gleda izob6to.Taka, 4e sum lubopiten da vidq novite sveji populneniq ;)  ;)  ;)

Ми ако са някви сухари ?:) Ся погледах малко и щях да изпадна в гърч от скука... Ще видим какво мислят Гро и Нед в 'На кафе' от 12.00

Ся погледах малко и щях да изпадна в гърч от скука...

Nali i az tva kazah, ako ne vkarat nqkfi ludi novaci nikoi nqma da go gleda tva predavane, ili pone ne s toq interes, s koito se e sledqlo dosega :punk :punk :punk

Mnogo molq ako nqkoi znae, to4no koi e sno6niq epizod ot 8 4asa da mi dade link, 6toto tuka epten sa oburkah, a puk i polovinata go izpusnah!

Nali i az tva kazah, ako ne vkarat nqkfi ludi novaci nikoi nqma da go gleda tva predavane, ili pone ne s toq interes, s koito se e sledqlo dosega :punk  :punk  :punk

и да вкарат и да не вкарат пак нищо не може да замени Нед и Гро :cry :cry

поклон пред светлата им памет :cry :cry

MIslq, 4e BB ne moje da si pozvoli da vkara sku4ni hora, za6toto ako go napravi tva predavane nqma da se gleda izob6to.Taka, 4e sum lubopiten da vidq novite sveji populneniq ;)  ;)  ;)

Mi zashto gi izgoniha Naiden I Groshi togava. Te ako sa iskali da se gleda shte li sa da gi ostavqt ili pone nekvo nakazanie da im slojat, a te IMATE 2 MINUTI DA NAPUSNETE KASHTATA NA BB ZAVINAGI...

Shte doidat nekvi skuchni tapaci siguren sam. Nekvi/akvi koito shte se zadovolqvat ot edna ch*kiq :blink: .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...