Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Да поздравя печелившите и всички, които гласуваха на 1745. : D  Браво успя да надделее здравия разум и правилното мислене.  :) Това ме кара да мисля, че България ще пребъде ;) , но трудно. Много се радвам, че ги изгониха, защото те бъркат изкуството да правиш шоу с всекидневното пасквилно поведение.  :punk Това не е модел на подражание. Това не е нито смешно, нито „суперско”. Няма човек, който да се радва, ако чупи бутилка с все сила в ръба на масата, чийто парчета да минат на сантиметри разстояние от очите на участниците.  :angry: За мен това не е забавно, а притеснително и още повече това тяхно поведение, което досега беше толерирано от ББ започваше да ескалира. Не може да уринираш, да изпадаш в моменти на абсолютна простотия и да си мислиш, че си герой. Да, не може действията на един алкохолик и един начинаещ такъв да бъдат радост за вашите очи. Не може това да го наричате шоу, а ако за вас то е такова, значи има два варианта:

1. Не знаете какво представлява шоу  :censored2: .

2. Явно сте като тях,  :censored2: , първосигнален, което само доказва, че мястото им не е там, защото е за хора, а те се различават от животните, че имат втора сигнална система. Това за непросветените означава, че човек може да мисли преди да реагира. Ако не може да пие няма да пие. Видяхме и Гроши фурнаджийската лопата, Найденчо, за който, ако го наречеш "пубертет" това е комплимент. Не трябва да се търсят и виновници, защото всеки от тях е достатъчно голям да преценява ситуацията и спрямо нея да си коригира поведението. Даже животни бяха, щеше да има дисциплина. Не мога да поздравя всички, които гласуваха за тях, с което показаха, че в България гаменщината не се толерира! Пиша с риск да остана не разбран в този форум на фона на резултатите на вашата анкета. Но това е ясно защо! :bgrin:

bez da se obijda6 pi4 ama misli6 kato edin 70 godi6en pensioner. Mi kat ne ti haresvat otidi i si pusni DURZOST I KRASOTA we.

si4ko beshe naglaseno mai*a im st*ra na BB. It sucks. BIG BROTHER SUCKS. Nema da go pogledna ve4e. Sha mi izgonqt NAI-VELIKITE v predavaneto. Vsichko e zaviselo ot tqh ne ot publikata 1000000000% sigurno. Biva li takiva raboti.

Zritelite reshiha da gi izgonqt. Na mai*a im p*t*a*a. :angry1

Sega sha mi doidat dvama tapaci i kvo?- NISHTO. :angry1

Sega shte se slushat mohabeti ot tipa : Imah edna ma tq me ostavi.", "Moito dete igra futbol ot 4 godishen", "Kato bqh v garciq e*ah edna super qka..." i takivata mu prostotii.

si4ko beshe naglaseno mai*a im st*ra na BB. It sucks. BIG BROTHER SUCKS. Nema da go pogledna ve4e. Sha mi izgonqt NAI-VELIKITE v predavaneto. Vsichko e zaviselo ot tqh ne ot publikata 1000000000% sigurno. Biva li takiva raboti.

Zritelite reshiha da gi izgonqt. Na mai*a im p*t*a*a.  :angry1

Sega sha mi doidat dvama tapaci i kvo?- NISHTO. :angry1

Sega shte se slushat mohabeti ot tipa : Imah edna ma tq me ostavi.", "Moito dete igra futbol ot 4 godishen", "Kato bqh v garciq e*ah edna super qka..." i takivata mu prostotii.

napulno sam saglasen s teb.Prosto nqmam dumi da opi6a razo4arovanieto si.

Вярно е,че не е имало ББ и още много от днешмите ни забавления,ама да казваш,че без Найден и Гроши в ББ е като в България през комунизма...Не,че съм привърженик на комунизма,ама...

Естествено че нямат нищо общо, просто и двете неща са малко остарели като мислене. Въпреки че в никакъв случай не съм привърженик на това което направиха (особено Гро ) вечерта преди да ги изгонят. Просто трябва да има и пристотия за да е забавно.

Ех...най-накрая излязоха...като се замисля сега ще стане доста тъпо.Найден,че не ме кефеше,не ме кефеше ама поне от време на време правеше смешки,а Гроши си беше готин...ноооо какво да се прави..ББ си зе парите от гласуването и ги изгони... ;) Според мен малко сега ще им падне рейтинга,но те са си виновни.Сега ще гледаме,както казаха "Тримата глупаци" и "селския плейбой" кви глупости си дрънкат и т.н...

Между другото тва дето изправят обикновени хора срещу извесни личности не е честно - Милен Цветков(водещ на предаване,дето само се карат),Емил Кошлуков(политик в Народното събрание,дето също се карат) и Крум Савов(най-трудната задача е да надприказваш спортен коментатор,дори и той да не е прав).Така че подкрепям M-Star ;)

Moje li sa 10min ot 51% da ostanqt kam 42% da se obarnat rabotite na 45% da ostanqt kam 49% da se mahnat. I nali sreshtu Naiden kato dadoha po TV procentite bqha 11% a sreshtu groshi 4%, i nali nqmashe da se v4itat i nqma da okajat vliqnie. Kak taka nakraq Niki Tapanchev prochete 4e sreshtu Naiden sa blizo 4% a sreshtu Groshi 1,800%. E kak stavat teq raboti - mi e taka s natiskane na klavishite, ne sas telefonite.(Pone az taka mislq). Male sha umra ot qd. Sega i broq na zritelite shte padne siguren sam, pove4e ot polovinata. Ako sa gi gledali 7 miliona hora ot utre shte sa samo 3 miliona nai-mnogo.

Moje li sa 10min ot 51% da ostanqt kam 42% da se obarnat rabotite na 45% da ostanqt kam 49% da se mahnat. I nali sreshtu Naiden kato dadoha po TV procentite bqha 11% a sreshtu groshi 4%, i nali nqmashe da se v4itat i nqma da okajat vliqnie. Kak taka nakraq Niki Tapanchev prochete 4e sreshtu Naiden sa blizo 4% a sreshtu Groshi 1,800%. E kak stavat teq raboti - mi e taka s natiskane na klavishite, ne sas telefonite.(Pone az taka mislq). Male sha umra ot qd. Sega i broq na zritelite shte padne siguren sam, pove4e ot polovinata. Ako sa gi gledali 7 miliona hora ot utre shte sa samo 3 miliona nai-mnogo.

7 милиона ти луд ли си ?!?!?!?????????????????????????????????????????/

~mod. edit~

Прочети си Правилата на форума и обърни внимание на точки 1, 2 и 12.

Ако общият брой на гласовете е 100,тогава 10 гласа са равни на 10% от гласовете.Когато обаче всичките гласове станат 1000,тогава тези 10 гласа стават само 1%.Елементарна математика!

И понеже спряха телефоните за изхвърляне не Нед и Грото поотделно,процентите от тези телефони намаляха!

bez da se obijda6 pi4 ama misli6 kato edin 70 godi6en pensioner. Mi kat ne ti haresvat otidi i si pusni DURZOST I KRASOTA we.

ama ti naistina si se vzel naseriozno be 4ovek! ne zabravqi 4e ne vsi4ki sa tolkova obrazovani i duhovno izviseni kato teb :sayjin

Мислите ли ,че българският Биг Брадър е провал? За мен лично - да ,започнаха 12 и постепенно снимките им се увеличават (нараства броя на участвалите) ,то ще вземе да стане така ,че резерви няма да им достигат ,ако гонят с това темпо. И още нещо ,според мен парите ще ги вземе някой от резервите (тия дето идват сега)..

Мислите ли ,че българският Биг Брадър е провал? За мен лично - да ,започнаха 12 и постепенно снимките им се увеличават (нараства броя на участвалите) ,то ще вземе да стане така ,че резерви няма да им достигат ,ако гонят с това темпо. И още нещо ,според мен парите ще ги вземе някой от резервите (тия дето идват сега)..

Ми трудно е да се каже дали е провал.В края на краищата не знам какво е било в другите държави.Може пък и там да е имало такива изпълнения.

Баси мамата!Това е,направо тоя Бай Брадър се оака тотално!Абе,какво се правя на възпитан-направо се осра!!!Лично на мен Гроши ми беше любимец от началото,а Нед...абе веселяк си беше,нема какво!Цялата работа е скалъпена,хора!!!Първо,сложиха заедно на веригата Гроши и Нед.Второ,оставиха им много алкохол,макар да се знае какво може да последва.Трето,ББ целенасочено се стремеше да ги раздели на 2 групи(с тия вериги толкова дни...)Другото,което ми направи супер гадно впечатление е фактът,че когато Гро и Нед бяха супер зле,никой не отиде да поговори с тях,а само Зара!Само им гледаха сеира...Защо,като ББ не толерира вандализма в къщата,реши да не гони директно двамата,а реши да изкара "некой лев" от смс-и?Не им беше казано на двамата,че хората ще гласуват за или срещу тях(те до последно мислеха,че ББ ще вземе еднолично решение)А сега ББ казва,че всяко следващо вандалско действие ще служи за аргумент за директна елиминация.Освен това в студиото бяха поканили абсолютно неравностойни защитници и опоненти на Нед и Гро!Единият-суперобигран политик,той освен да говори друго не може.А Миленчо толкова години води новини,че според мен доста е понаучил какво може да въздейства върху хората.Ама и играта с смс-и много смърди(как да разбере човек дали наистина са реални тези %)Така че ми се :sick от ББ!Ама що ли не вземат хората,които гласуват,да спретнат един бойкот на тия от ББ!Без смс-и и да видим тогава....ама не знам дали ще има резултат!Те и без това печелят стршно много от реклама!В общи линии стана като в поговорката:за едни сватба,а за други брадва!Май само яко помпане ще го оправи ББ :hump:

kak mojaha da gi izgoniat da mu .............. mamata na tap1a bigbrother i sega 6outo 6te e absolutnata glupost 6a gledame kak 3mata glupaci po cial den sediat i si prikazvat palni prostoti nadiavam se zara da zeme kintite

to tva ve4e ne e zagledane ! ne 6oy m, ne e ni6to. bez teq 2-mata ne vqrvam nqkoi normalen 4ovek da go gleda tva "big brother4e", osven ako ne umira ot skuka!!!!! :blink:

Напълно подкрепям Наиден в за 3роицата-Виктор,Алиджан и Тишо!!!ПЪЛНИ БОКЛУЦИ.А Мел е NO COMENT.

ПП-Зарче бегаи докат можеш ;)

Tva predavane ve4e totalno izprostq i nqma vaob6te smisal da si puskam televizora da go gledam!!! ama teq producenti verno sa bili mnoo tapi

Измиха си ръцете със зрителите. Бях казал преди незнам вече колко поста че България и след 100 години няма да се оправи. Сложили Кошлуков (спомнете си какъв педах изяде той преди няколко месеца пияната му кратуна в една дискотека във Велинград ако се не лъжа) да ми обяснява кое как. Какво безочие. Политик да дава мнение! Заради такива малоумници като него сме в задния двор не на европа ами и аз незнам къде. Вот беше абсолютно нагласен и едиственото, което зависеше от зрителя е колко ще се набута - респективно да им напълни касите. Единственото ми утешение е че поне аз не бях от тези балъци.

Ot tova po naglasena rabota nqma.be6e re6eno da se izgonqt o6te predi tova,no znaqt 4e nai-mnogo fenove imaha te i za tova re6iha da ne ostanat C prazni race da napravqt glasuvane,v koeto da dadat falshivi rezultati :angry1

samo ne mi go pobira akula za kvo 6te e naglaseno glasuvaneto, 6ot zaradi tva predavane horata sprqha da gledat i 6oyto na slavi i vsi4ko osanalo gore doly po tova vreme! tiq trqbva da sa mnoo tapi kai6i! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

ТОВА ШОУ ТОТАЛНО ИЗПРОСТЯ.ПРОСТО ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ГО ГЛЕДАМ.

~mod. edit~

Прочети си Правилата на форума и обърни внимание на точка 13 от същите тези правила.

Най-логичното се случи...и то напълно заслужено ...

Кошлуков и Цветков се представиха на висота,и които ги е гледам съм сигурен знае защо бяха изгонени Найден и Гроши.Просто нямаше как.

Дано новите полълнения да се готини...мъже ли ще са и 2мата :confused

Зара ще изперка и ще си излезе в скоро време :) като няма ,с кой да прави кекс* и да общува.

*първата буква на тази дума по правило трябва да е 'с'.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...