M-Star Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Според мен в тези резултати няма нищо нереално!Ми помислете само-всички масово говорят,че с шоуто е свършено и се кълнат,че повече няма да погледнат ББ!Мислите ли,че хората от предаването не знаят за действителнито мнение на публиката и как изгонването ще повлияе на рейтинга!?Няма логика просто:вкарват си автогол,ако ги гонят нарочно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 6te go gledam o6te malko,ako ne e su6toto-ZABRAVQM ZA TVA PREDAVANE <{POST_SNAPBACK}> Има и доказателство ,че резултатите са фалшифицирани: в саита на ББ Мутрите им бяха задраскани няколко минути преди Ники да обяви резултатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RnB_LoSh_GaZaR Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 dano sia pone vkarat niakoia iaka p***a ina4e niaaaa smisal kvo da gleam taia tapotia Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 с риск да се повтора пак ще кажа - Здравко ще вземе парите неможе да гонат Нед и Гро за това че са счупили накви си чаши , а когато Здравко беше натиснал Мел и Зара, беше ги насинил зелите и след това те го номинираха в продължение на няколко седмици и се оплакваха от физически тормоз и от грубостта на Здравко какво направи БигЧо - нищо Какво знаачи тва - Здравко пребира парите Какво права аз - спирам да гледам боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Trugnaxa si luibimcite niama smisal da gledam tva 6oy i vota be6e naglasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Sa seti6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Кво ви става бе хора - простаци били и т.н.Кво всичко трябва да е мирно, кротко, да си готвят и чистят по цял ден и да е МОРАЛНО издържано. А комунизма нещете ли да върнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Според мен в тези резултати няма нищо нереално!Ми помислете само-всички масово говорят,че с шоуто е свършено и се кълнат,че повече няма да погледнат ББ!Мислите ли,че хората от предаването не знаят за действителнито мнение на публиката и как изгонването ще повлияе на рейтинга!?Няма логика просто:вкарват си автогол,ако ги гонят нарочно! <{POST_SNAPBACK}> Значи виж според мен как стоят нещата. Питали са продуцентите и те са им казали, че трябва да ги изгонят. Те обаче решават, че може да пуснат едно гласуване, за да спечелят малко пари. От там ако си гледал в прякото предаване щеше да забележиш как гласуването започва при 44-44%..от там след 10 мин става 51% да останат и 40% да излязат и след още 10 мин вече резултатите са 49% да излязат и 45 да останат. След като виждат, че ще останат(заради публиката) те манипулират гласуването, за да ги изгонят, защото иначе ако останат значи, че може да нарушаваш правилата на ББ и да не те гонят. ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 sq 6a stane pulna puma6tina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 dano sia pone vkarat niakoia iaka p***a ina4e niaaaa smisal kvo da gleam taia tapotia <{POST_SNAPBACK}> Няма да стане. Тръгва си мъж- идва мъж и обратно. Такива са правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Кво ви става бе хора - простаци били и т.н.Кво всичко трябва да е мирно, кротко, да си готвят и чистят по цял ден и да е МОРАЛНО издържано. А комунизма нещете ли да върнем. <{POST_SNAPBACK}> А бе човек,това пък за комунизма вече минава всякакви граници!Как изобщо може да ти мине такава мисъл през главата?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RnB_LoSh_GaZaR Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 mi to taka she nominirat mel i zara i kvo te sha izpedarasteiat vatre Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 А бе човек,това пък за комунизма вече минава всякакви граници!Как изобщо може да ти дойде такава мисъл през главата?! <{POST_SNAPBACK}> Що бе през онова време къде ше видиш такава простотия (ама забавна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 mi to taka she nominirat mel i zara i kvo te sha izpedarasteiat vatre <{POST_SNAPBACK}> Ми да Тишо,Алиджан и Виктор ще си правят тройка хахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
RnB_LoSh_GaZaR Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ми да Тишо,Алиджан и Виктор ще си правят тройка хахахахах <{POST_SNAPBACK}> napalno te podkrepiam she e mnoooo iako Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Що бе през онова време къде ше видиш такава простотия (ама забавна) <{POST_SNAPBACK}> Вярно е,че не е имало ББ и още много от днешмите ни забавления,ама да казваш,че без Найден и Гроши в ББ е като в България през комунизма...Не,че съм привърженик на комунизма,ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Emi... oste sym shashnat, ama ako naistina e manipulirano glasuvaneto, mislja, che ako se dokazhe mnooooooooooo soleno she im izleze na gospoda batkovcite Mnoo she sa izkefa ako gi sydjat i vzemat ne 200000, a poveche obezstetenie za narushavane na dogovor i bla-bla-bla... I sam si otgovarjam - naistina li vjarvash, che tva mozhe da se sluchi v Bylgarija??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 abe ne znam za vas ama na men veche ste mi e bez interesno da go gledam za kvo teq deto ostanaha niama da predlojat nisto interesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 fuck-ani geiove i fuck-ani lesbiiki sa si4ki koito sa glasuvali protiv Ned i Gro <{POST_SNAPBACK}> zritelskiq vot e palna izmama. Pomisli malko. Kolko hora gledat Big Brother? A kolko ot tqh sa tineijuri? Bih kazal 4e sa pove4e ot polovinata . Ta na po vazrastnite moje i da im se struva 4e NAD i GRO sa "nevaspitani", ama nie-teenovete gi haresahme mnogo. A koi 6te se seti da glasuva - estestveno tineijurite, za6toto vazrastnite nqma da iskat da otdelqt pari za "gluposti". Za tova spored men Big4o naglasq vota na publikata - za6toto ne mu se davat izli6ni pari za remont na ku6tata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ей ша ги и копелетата гадни как можаха да изгонят наи готините : Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 su6nost te sa go re6ili mnogo otdavna prosto im skimnalo da priberat mangizite na horata s edin 24-v vot .....se pak sme v bulgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Обаче си мисля,че хората от ББ не постъпват много коректно в живите си предавания.Това си го помислих още,когато изгониха Стойка.Еми извинявайте,ама срещу един най-обикновен човек като сестрата на Стойка ми сложили професионалния говорител Крум Савов.Как би могъл един обикновен човек да го надговори!Одеве същата работа.Срещу приятеля на Гроши(който по мое скромно мнение беше просто като тъпо селско парче) и срещу бащата на Найден(който въпреки,че съм 100% сигурен не одобрява постъпките на сина си,но от кумова срама се опитваше да го защити,макар и с неоснователни доводи) ми изправили Милен Цветков и Емил Кошлуков!Просто не е честно.Все едно мен да ме пратят да се бия с Майк Тайсън-какви шансове бих имал в този двубой(в случая-словесен). Та ето това вече си мисля,че е манипулация от страна на ББ.Но директната намеса в резултатите просто я отхвърлям,защото това е удар срещу самото предаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Да поздравя печелившите и всички, които гласуваха на 1745. : D Браво успя да надделее здравия разум и правилното мислене. Това ме кара да мисля, че България ще пребъде , но трудно. Много се радвам, че ги изгониха, защото те бъркат изкуството да правиш шоу с всекидневното пасквилно поведение. Това не е модел на подражание. Това не е нито смешно, нито „суперско”. Няма човек, който да се радва, ако чупи бутилка с все сила в ръба на масата, чийто парчета да минат на сантиметри разстояние от очите на участниците. За мен това не е забавно, а притеснително и още повече това тяхно поведение, което досега беше толерирано от ББ започваше да ескалира. Не може да уринираш, да изпадаш в моменти на абсолютна простотия и да си мислиш, че си герой. Да, не може действията на един алкохолик и един начинаещ такъв да бъдат радост за вашите очи. Не може това да го наричате шоу, а ако за вас то е такова, значи има два варианта: 1. Не знаете какво представлява шоу... . 2. Явно сте като тях, , първосигнален, което само доказва, че мястото им не е там, защото е за хора, а те се различават от животните, че имат втора сигнална система. Това за непросветените означава, че човек може да мисли преди да реагира. Ако не може да пие няма да пие. Видяхме и Гроши фурнаджийската лопата, Найденчо, за който, ако го наречеш "пубертет" това е комплимент. Не трябва да се търсят и виновници, защото всеки от тях е достатъчно голям да преценява ситуацията и спрямо нея да си коригира поведението. Даже животни бяха, щеше да има дисциплина. Не мога да поздравя всички, които гласуваха за тях, с което показаха, че в България гаменщината не се толерира! Пиша с риск да остана не разбран в този форум на фона на резултатите на вашата анкета. Но това е ясно защо! ~mod. edit~ Имам само една молба към теб и тя е - прочети си точки 1 и 2 от Правилата на форума. Постът ти бе редактиран, защото съдържанието му може да разпали или доведе до конфликт. Хората си имат право на лично мнение и това, че харесват един или друг не ти дава правото да ги обиждаш. Нямам нищо против теб и мнението ти, но много те моля да спазваш добрият тон! Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Аве не мислите ли ,че ако бащата беше казал ,че не удобрява постъпката на Найден , нямаше да ги изгонят. В мен се породи такова чувствице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Za tva 4e vota na publikata be6e naglasen sam saglasen na 100000%!!!! to prosto be6e obevadno!!!! Nemoe da mi glasuvat horata 24 4asa i izvednaj za 8-10 minuti da se polu4i takava golqma razlika i to to4no sre6tu dvamata!!!! DA GI EBA V TAPOTO BB!!!! Dano se dokaje 4e manipuliraha vota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.