Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Ужас. Ужас. Това е голям резил за Пловдив. Къде я намериха тая Стойка! Тя наистина е стойка във всяко едно отношение. Сега цяла България ще ни бъзика години напред заради нея "- А-а, ти от Пловдив ли си, помниш ли онази от Big Brother? Абе вие верно ли всички говорите меко там?" Ужас, ужас!

Чавдар

кренвирш.

и ако си мислите, че не се говори така в Пловдив - много се лъжете. Точно така се говори - повсеместна редукция на е в и. Просто наистина не ви прави впечатление. Ей тая думичка "впечатление" - на бас, че 98% ще я произнесат "впичитление". ТИлифона... Или любимото ми - "Яла, яла" вместо "ела, ела"... Ослушайте се просто и обърнете внимание на себе си. Сега ви се набива в ушите, защото не сте свикнали да чувате от телевизора подобна реч. Утре когато дават нещо от Пловдив - анкета някаква по улиците или подобно - заслушайте се - пак ще ви направи впечатление същото. И-каме си и това е.

А и още един пример - колко от вас казват иб*ни и колко еб*не?!

Стойка - БЕЗ КОМЕНТАР ,много тъпо пърче ,адски се дразня като и чуя гласа и произношението.

Найден ме изпълва .Цитирам "Иска ми се да заровя кокалче в нейната градина" (става дума за Зара :) )

оф топик :

Някой знае ли някаква информация за тази CabelTV- дали вързват и в Кичука !?

ov3rm4n отново е прав,макар че нейното говорене е доста брутално.Гроши е пич,обаче с тея бири от сутринта....лошо ще стане като свършат,много нерви ще му се съберат.Аз не понасям "мощите на Иван Рилски" или онова чучело,което се завърнало от Лондон.Другите са ми непонятни засега какво представляват

Найден Рулира....Супер мнол ме кефи а Стойка е мнОЛ КУХО ПАРчЕ :sick :sick :sick и има ЦЕЛОЛИТ В ТОНОВЕ...аве има и няква лелка ве..аахахахах :devil

кренвирш.

и ако си мислите, че не се говори така в Пловдив - много се лъжете. Точно така се говори - повсеместна редукция на е в и. Просто наистина не ви прави впечатление. Ей тая думичка "впечатление" - на бас, че 98% ще  я произнесат "впичитление". ТИлифона... Или любимото ми - "Яла, яла" вместо "ела, ела"... Ослушайте се просто и обърнете внимание на себе си. Сега ви се набива в ушите, защото не сте свикнали да чувате от телевизора подобна реч. Утре когато дават нещо от Пловдив - анкета някаква по улиците или подобно - заслушайте се - пак ще ви направи впечатление същото. И-каме си и това е.

А и още един пример - колко от вас казват иб*ни и колко еб*не?!

Аз не съм съгласен...тая Стойка говори ПРЕКАЛЕНО селски - не всички пловдивчани говорим така (Ако изобщо тая е пловдивчанка,защото ми се струва,че е от някое село) A пък от предаването най-много се кефя на Гроши и Найден - луди пичове са тия двамката :woot :lol: :punk :punk ;) :P :D :)

Ми ти хубаво не си съгласен, но това е положението, братче. И-каме. Ако има други филолози тук освен мен ще потвърдят за и-кането.

О, аз искам да видя тази процедура, за която говори chicatillo :D

Ще гледам непременно. Дано и другите я направят (процедурата де).

Коклкото до И-кането, и-каме, но не чак толкова като кака Стойка. Нейното наистина клони повече към селско.

аби нека си иками би, няма нищу лощу в това. и не само икането е проблем. ама както и да е. а найден е пич, ама малката няма да му върже според мен

Стойка е пич-супер искрена е.Може да е проста,но поне не е пудра като Митко Дебелия примерно.Колкото до И-кането-всичко си е в норма-до един говорим така,просто не се усещаме,защото всички около нас говорят така.Когато си сред софиянци или хора от други градове,тогава можеш да направиш реално разликата.

Нали знаете вица:

Двама пловдивчани яли и пили.

Кво яли-пили

Кво пили-бира.

:wacko:

Стойка мисля, че са я сложили за шоу

Мене тоя дибелия рокера ме кефи :pirate дет ходи в Найлона да порка :)

Ма как хърка аххахаха :woot

И Зара ми харесва от момичетата :love

Мене тоя дибелия рокера ме кефи :pirate дет ходи в Найлона да порка :)

Типичен пример.Сори за офтопика.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...