Alf Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Mi dobre de.Ti pyk kakwo mu hareswa6 na 6outo? <{POST_SNAPBACK}> Mi i na men ne mi e mnogo interesno,ama nikoi ne vi kara da gledate Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Зашо казвате че шоуто е Тъпо.Мен ме кефи,има мизерий,идиотщини,Много Простоия ,какво искате(очаквате) повече от такова шоу.Според мен ако изгонат найден ще стане доста по тъпо,всичките други са скучни.Ако не го изгонат той ще вземе парите защото народа иска ПРОСТОТИЯ <{POST_SNAPBACK}> Ami to4no 6toto naroda e typ i ne iska da se zamisli dori zatowa kakwo ni prawqt teq maimuni,koito sa na wlast,Zatowa gleda prostotii i nqma da izgoni nikogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Mi ot 20:30 6te ima studio i ^te kazhat,4e nikoi nqma da si hodi. <{POST_SNAPBACK}> тва ясно, а как се движат процентите за найден отделно и Гроши? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 firmajiq 4ai we man kade nabra s tva "svalqne na ddst-to" ????? Ti pomisli li 10 secundi predi da napi6e6 taq ****** ??? Po-maloumno mnenie ne e imalo v wareza ot dosta vreme A pomisli li 4e ot tiq sms deto sha gi izpra6ta naroda sha izkarat pone 50 000 pa i nagore ?? Pomislil si no ne si go osmislil ...... Ne sa padnali na nivoto na jultata presa a to4no obratnoto ka4iha si stra6no mn reitinga !! ti sq sha go gledash li neska => da ...vupreki 4e e na nivoto na jultata presa . 4e to e logi4no neska da ne se gleda druga programa ! Spored men tva im beshe golemiq udar Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Mi i na men ne mi e mnogo interesno,ama nikoi ne vi kara da gledate <{POST_SNAPBACK}> Az go gledam 6toto iskam da widq kolko typi i ligawi leketa i kolko mnogo zawoi na italianski ima w taq dyrzhawa.^outo e typo,no e otrazhenie na naroda,razkriwa kolko hora zhiweqt ei taka,bez da mislqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Абе тия кадето пращат СМСи верно са много тъпи,само си хвърлят парите е така,един ми разправа как вил пратил 15 СМС за да изгонат Стойка,ахах Глупаци колкото искате Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 тва ясно, а как се движат процентите за найден отделно и Гроши? <{POST_SNAPBACK}> ami pogledni nagore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki6a Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Az go gledam 6toto iskam da widq kolko typi i ligawi leketa i kolko mnogo zawoi na italianski ima w taq dyrzhawa.^outo e typo,no e otrazhenie na naroda,razkriwa kolko hora zhiweqt ei taka,bez da mislqt. <{POST_SNAPBACK}> ами май не сме чак толкова тъпи коклкото смятате ама все пак тъпотията е едно от качествата ни.обаче мисля че глупостите които тия идиоти правят си струват да бъдат гледани (направо пощуряват в тая къща казвам ви,за какво мислите че се стигна до там Найден и Гроши да трошат чаши също Зара и Найден ,и Тишо и Мел да правят секс) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Абе тия кадето пращат СМСи верно са много тъпи,само си хвърлят парите е така,един ми разправа как вил пратил 15 СМС за да изгонат Стойка,ахахГлупаци колкото искате <{POST_SNAPBACK}> Ima neshto vqrno v tova koeto kazvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ima neshto vqrno v tova koeto kazvash <{POST_SNAPBACK}> harabiq li!!I edno mercy nqma da kazhe6.!!!Az tolkowa se pomy4ih da ti byda ot polza ,a ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 harabiq li!!I edno mercy nqma da kazhe6.!!!Az tolkowa se pomy4ih da ti byda ot polza ,a ti... <{POST_SNAPBACK}> Naprotiv strashno mnogo uvajavam horata koito misliat kato men-pipidylgoto MERSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakota Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Не мога да разбера как могат да правят шоу двама комплексари? Найден е заседнал някъде във възрастта между 14 и 17 години! Че може и по-малко! А що са публика сме ние, когато нямаме претенции за качествено шоу? Трябва ли да гледаме как един инфантилен тъпанар, за който върха на сладоледа е да изрисува стените с глупости, да си рисува гъза /и съответно да го лепи по стените/, да пикае, и да се опитва да прави нескопосан секс? Ако тези простотии бяха израз на протест, щеше да бъде ОК! Ако зад тях се криеше някаква негова позиция - щях да кажа евала! Обаче няма такова нещо! Да сте го забелязали да участва в живота на къщата, да е съпричастен с някакъв проблем! Не! Какво можем да кажем за човек, който първоначално не харесваше Стойка само за това, че има малки цици!!! Ами Гроши? Още по-голям комплексар и от Найден. Толкова голям комплексар, че като по поръчка му дойде виното, което Биг Брадър предвидливо им остави. Виното му трябваше, за да му даде смелост. Така той най-накрая каза какво мисли, сподели страховете си, като не забрави да замаскира малодушието си като се направи на мъж и изпочупи всичко. Той повтори над 20 пъти, че не е в шоуто за парите и че парите за него са нищо. Вие какво мислите, наистина ли е така? Освен това сподели, че иска да е мъж, да не омеква. Трудно може да омекне повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 найден е хипер олигофрен ,а феновете му са ултра кретени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 'Прос народ - слаба държава' Просто ако великия ББ не вземе мерки , ще става мазало Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Пичовете наистина са комплексари, но публиката се е адаптирала към тях и е на принципа "Колкото-Толкова". Кво като са комплексари, нали е нещо ново и го зяпаме с интерес. Все пак и на комплексари да гледаш на живо в личния им живот е интересно нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakota Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ние българите бъркаме шоуто със сеир. В момента им гледаме сеира и ни е интересно, но това не е шоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ако изгонят Гроши и Найден то почти никой няя го гледа...според мен де щот те праат шоуто деа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Абе вие какво искате бе ,да седят по цял ден и да си приказват Глупости ли и тогава кой щеше да гледа шоуто,никой.Найден бил олигофрен,ти гледай как този олигофрен ще вземе 200000лв,сигурен съм че повечето простотий ги прави с умисал ,а и дори да не е така ,предпочитам да гледам него отколкото Алиджан или Доктора.Бил надраска стените,бил срал ,бил пикал,и кво прави си кефа чивека? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Az go gledam 6toto iskam da widq kolko typi i ligawi leketa i kolko mnogo zawoi na italianski ima w taq dyrzhawa.^outo e typo,no e otrazhenie na naroda,razkriwa kolko hora zhiweqt ei taka,bez da mislqt. <{POST_SNAPBACK}> Tova moje6 da go vidi6 dori kato izlezne6 na ulicata.6toto Naiden ne e edinstveniq prostak v taq darjava.Prosto nego vsi4ki go vijdat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakota Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Много ми е интересно дали Гроши днес сутринта е отишъл в изповедалнята и е казал, че иска да напусне? Защото ако е пич на място, трябва да го направи! Ако не, може да си плюе на фасона /или да се изпикае в някоя тенджера, за да не остане по-назад от Найден/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 някой знае ли кога ще бъде живото предаване днеска или в понеделник? ако е в понеделник интересно ми е Грошито как ще издържи - той толкова дето се правеше на мъж, че парите не го интересуват и ска да си ходи. дали днеска като е изтрезнял пак е бил на същото мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 някой знае ли кога ще бъде живото предаване днеска или в понеделник?ако е в понеделник интересно ми е Грошито как ще издържи - той толкова дето се правеше на мъж, че парите не го интересуват и ска да си ходи. дали днеска като е изтрезнял пак е бил на същото мнение <{POST_SNAPBACK}> Вчера казаха, че щяло да бъде днес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikon Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 ,Dec 4 2004, 18:07 PM].Бил надраска стените,бил срал ,бил пикал,и кво прави си кефа чивека? <{POST_SNAPBACK}> щом това ти е критерия за удоволствие не ми се иска да си представя как ти си правиш кефа сега видях как гроши се отказа от желанието си да си ходи тоя се оказа пълен нещастник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 щом това ти е критерия за удоволствиене ми се иска да си представя как ти си правиш кефа <{POST_SNAPBACK}> Kaкво толкова все едно е утрепал човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Eeeeeeeeeeeeeeee тея се уляха,кога са давали процентите толкова рано,пък и 44 на 44.Стига са ни правели на баламурници,само и само да гласумваме повече.Ае стига с тея работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.