Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Абе докато тая тъпа къща съществува ( т.е. не я разрушат ) , до като няма тежки телесни повреди и т.н. явно няма да се вземат мерки . В смисъл ако не изгонят 2-мата малоумници...

Преди 10-ина страници бях споменал , че точно заради това нищо не верее в БГ.

Но и съм съгласен с мнението , че ако дойдат 2-ма нови се губи смисъла на шоуто ;)

Ми аз честно казано почвам да се съмнявам,че са ги преглеждали психолози преди да влезнат в шоуто :D

Бях си казала,че повече няма да го гледам,обаче като в къщи всички го гледат аз няма как да не се лепна пред ТВ-то :D

Мнението ми е следното .. Найден си мисли,че след като се разхожда по патка,надраска цялата къща и т.н. и нищо не му казват може да си прави каквото си иска.. обаче т'ва дето го гледах в изповедалнята.. ми стана някво тъпо :> И тия чупения и такива неща.. Е,чакай малко,бе майна като ти се чупи толкова кажи,че искаш да напуснеш шоуто и отивай у вас,пък ако искаш и на комшиите апартамента разбий..

И още нещо- махнаха се лицемерите и 'нормалните' хора се побъркаха.. ония поне държаха ситуацията до едно ниво,тия пък изпили малко вино и взеха да се усират..Ми като не можете да пиете за кво изобщо пиете,бе майна? :confused

Иначе не гласувах,щото ми е все едно кво ще стане.. аз като ги гледам се събрали само образи вътре и чак ме радват с простотиите си ;>

Добавка-Мисля,че Гроши се влияе по някъв начин от Найден

И евала на Здравко снощи за признанието ;>

Какво си е признал?Че малко изпуснах? :D

Ми като влезна в изповедалнята почна да си изкарва керливите ризи един вид :D

Каза,че се е опитвал по някакъв начин да провали мисията,насторил мъжете с/у Мел,обаче когато виждал,че някой друг имал възможност да провали дадена мисия той се възползвал максимално.. Като били разделени на групи той по някакъв начин се е опитвал да се прави на лидер-абе някви ей такива :D

Според мен ще е малко нечестно спрямо другите саквартиранти ако на мястото на Гроши и Найден даойдат други.Все пак другите са седяли там вече 2 месеца.Така че ако ще ги гонят по-добре да не идват нови ;)

Искам да питам кой са вчерашните рип-ове на Big Brother. За да си ги сваля. По точно ми трябва това което даваха от 20:30 часа. Благодаря предварително :)

На всички фенове на Найден им пожелавам на ТЯХНИЯ ЛИЧЕН празник (рожден ден, сватба или каквото и да е) да им дойде на празника и да им направи такова шоу, каквото те харесват (голям кеф - да ти капе п***я на главата). Иначе мисля, че Найден е подставено лице - да прави простотии, за да предизвиква другите - и просто няма начин да го изгонят. То и без това не виждам какво трябва да направи още, за да го изгонят - може би да убие някой...

А иначе Нова ТВ и съответно Ники Кънчев така ми паднаха в очите с това решение - "да питаме публиката". Ми я си представете, че питате публиката "да премахнем ли ДДС-то" например, сещате ли се какъв ще бъде резултата? Има фундаментални неща, които НЕ ТРЯБВА да се решават чрез допитване, просто и директно трябваше да ги изгонят ВЕДНАГА. Явно са го закъсали за пари, горките, за да се изложат така - казали са си "е те това е удар, защо да не приберем още 20-30 хиляди от СМС-и, пък майната им на тъпанарите, дето не го харесват". Само че рейтинг се гради дълго и постоянно, а се срива за минути - Нова ТВ все пак имаше претенции да е сериозна, за разлика от всичките там тип 2001, канал 3 и подобни, а сега за 24 часа падна на нивото на жълтите канали - жалко.

Може и да са на далавера пък - ще им станат зрители тия дето пращат СМС-и (аз лично не съм пратил нито един :huh: ) и се обаждат на врачки и екстрасенси :)

Е още един здраво мислещ човек, затова правилният номер е 1745.  :D Лично за мен най-добрият вариант е да се изгонят двамата олигофрени и две седмици да няма номинации.

Оооо не, най-култовия вариант ще бъде да изгонят двамата дебилни простаци.

(И най-разумния, защото ако не ги изгонят има опасност да си тръгнат доста

от другите съквартиранти.)

Сегашните номинации отпадат от което пък следва, че Здравко може да направи

сватба в къщата. И най-важната част - за да не станат 2 седмици без номинации,

и да не влиза нов и непознат участник в къщата на ББ се връща... ПИПИРУДАТА.

О йе, латино та дрънка!

Защо да ги гонят? Че някой в началото да е казал, че така не трябва да се прави? И как може още да я гледате тая простотия, всичко това е безсмислено, загуба на време, нищо, което да може да заинтригува човек. Ако не се интересуваха няколко от приятелите ми, въобще нямаше да знам за какво става въпрос. И по-добре... B)

Защо да ги гонят? Че някой в началото да е казал, че така не трябва да се прави? И как може още да я гледате тая простотия, всичко това е безсмислено, загуба на време, нищо, което да може да заинтригува човек. Ако не се интересуваха няколко от приятелите ми, въобще нямаше да знам за какво става въпрос. И по-добре... B)

To4no taka!Pylna zaguba na wreme.

E nai-posle nqkoi da  spodeli mnenieto mi za prostiq narod w ina4e hubawata ni strana.Blagodarq,stanahme dwama.

Зашо казвате че шоуто е Тъпо.Мен ме кефи,има мизерий,идиотщини,Много Простоия ,какво искате(очаквате) повече от такова шоу.Според мен ако изгонат найден ще стане доста по тъпо,всичките други са скучни.Ако не го изгонат той ще вземе парите защото народа иска ПРОСТОТИЯ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...