Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Изгонването на Гроши или Найден ще е най-голямото нарушение на правилата. Нали целта на шоуто е да се види какво правят хора затворени на едно място за дълго време. Това ни е обещано в началото. Сега самият Big Brother нарушава правилата. Не му хареса нещо и айде - вън.

Никакви такива! Каквото си е надробил Big Brother да си го сърба. Ние искаме да видим как лъвовете разкъсват християните. Или да ни върнат парите обратно.

У-у-у!

Ч.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Аз изказвам някакво мнение и не мисля, че трябва да пиша романи. А ти кога влезе, кога изказа мнение да излизам аз? :confused

Ама аре научи са да изпозвасх копчето ЕДИТ и моляте прочети това няколко пъти ;)

Awe hora, imam 4uvstvoto 4e nikoi nqma da bude izgonen 6toto ako gi izgonat, 6a zagubi pari tva 6ou. Vse pak BB misli za sebe si

Отдруга страна - само Големия Брат знае кой ще дойде на тяхно място, нали така. Не бих се очудил ако влезе някой още по откачен и от Найден.

А NaskoBG може само да се радва, че форумът Big Brother не се следи от модераторите.

Браво,charovni,но нали идеята в това шоу е при наличие на агресия да хвръква въпросната персона.Ама май е по-готино да гледаме най-тъпите изцепки на едно дълго леке и един високопланински джентълмен.Чудя се как може да ви забавлява да гледате такова нещо,айде за публиката до 15-16 години ок,ама нагоре-защо???Все си мисля,че един интелигентен човек не би се забавлявал на тази простащина.Аз смятам,че и двамата трябва да изхвърчат,Найденчо-в залата си,където малки хлапенца ще му се възхищават,а Светланчо-обратно в Костандово и да цепи дърва цял живот

Браво,charovni,но нали идеята в това шоу е при наличие на агресия да хвръква въпросната персона.Ама май е по-готино да гледаме най-тъпите изцепки на едно дълго леке и един високопланински джентълмен.Чудя се как може да ви забавлява да гледате такова нещо,айде за публиката до 15-16 години ок,ама нагоре-защо???Все си мисля,че един интелигентен човек не би се забавлявал на тази простащина.Аз смятам,че и двамата трябва да изхвърчат,Найденчо-в залата си,където малки хлапенца ще му се възхищават,а Светланчо-обратно в Костандово и да цепи дърва цял живот

Аз съм на 16, но тези простотии никак не ме забавляват. Напълно споделям твоето мнение. :)

Tedy-King,защо не вземеш да станеш рекламно лице на ББ,понеже гледам,че това предаване ти е нещо като мания?Ясно ми е защо се гледа предаването,но ако сега ми кажеш,че се кефиш когато Найден си пърди в микрофона,драска цялата стая с безсмислени надписи,все едно е в някакво скапано гето или пък се напива като пикльо и троши като супер герой/за простотиите на Светлан не говоря,че не мога да го понасям/....просто лекичко ще ми станеш смешен.

Предаването ми е интересно. А изводите ти за мен - смешни.

А колко съм ти смешен аз на тебе, изобщо не ме интересува.

Jaguar...s tova za parite sum napulno suglasen!Vseki koito galsuva za izgonvaneto na razli4nite individi v bigbrother e super sharan [ne iskam da obidq nikoi]za6toto s vseki izpraten sms im pulnim gu6ite a na ve4er ot cqla bulgariq minimum 7000-8000 choveka glasuvat...SMQTAITE...!THE LIFE IS LIE!:)

Tedy-King,защо не вземеш да станеш рекламно лице на ББ,понеже гледам,че това предаване ти е нещо като мания?Ясно ми е защо се гледа предаването,но ако сега ми кажеш,че се кефиш когато Найден си пърди в микрофона,драска цялата стая с безсмислени надписи,все едно е в някакво скапано гето или пък се напива като пикльо и троши като супер герой/за простотиите на Светлан не говоря,че не мога да го понасям/....просто лекичко ще ми станеш смешен.

Teddy-King ама изобщо не се учудвай.Психолози на неговото ниво са избирали хората за ББ :D .Само дето неговата изцепка на разсъждения за личноста от няколко реда е ограничена само в пространството на форума (засега)

abe hora ne e rabotata kvi sa pravilata i koi gi narushava ili koi sha sa nabuta s lev4e za sms.. rabotata  e tam 4e naiden i prostotiite mu gi poddurjat nedorasleci s nedobre izjivqno detstvo .. i se radvat na tova koeto nikoga ne im e stiskalo da napravqt .. a shto se otnasq do grosho prosto se napi i ugajda na naiden na akula..

kfi ste takiva maloumnici .. naiden pravel show kfo show pravi we?? smeshnici ste vie.. ot odeve 4eta nqkvi komentari seki se izkaza kompetentno ..  zadrusteni teenove ..  osuznaite se ...  ahah

shtom tolkova naiden vi kefi i go poddurjate izlezte i pravete negovite prostotii v realniq svqt .. nemojete nali ne vi stiska ..! zatova tolkova mu se kefite ..

kompleksar4eta..(uto4neniq govorq za nqkoi ot horata koito izraziha mnenie 4e bez naiden shouto ne bilo shou)

ти данеби да правиш всичко което искаш да направиш и всичко за което ти стиска? ти хем говориш в този форум и се обръщаш към някой... хем изведнъж не си искал да обидиш никой. еми то е лесно да псуваш и да се надяваш другите да не се обидят. все едно да те нарека педераст и да не искам да те обидя. някакси не върви. а повечето неща които найден прави, аз не бих изобщо си помислил да ги направя, но някой от нещата които прави ми харесват и са ми забавни. нещо грешно ли има в това? хората възхваляваха и Бени Хил. аз не виждам нищо забавно в това гол човек да бяга и след него да тичат още 15, но явно не всички имат еднакво мнение по въпроса. ти може да харесваш руси момичета, но някой друг да ти казва че си задръстен и ограничен тип, защото отиваш при момичета които според легендите се връзват по-лесно на приказки. надявам се си разбрал какво имам предвид и си осъзнал че не е правилно да осъждаш хората с различно мнение от твоето.

Awe hora, imam 4uvstvoto 4e nikoi nqma da bude izgonen 6toto ako gi izgonat, 6a zagubi pari tva 6ou. Vse pak BB misli za sebe si

на мен лично ми е по-интересно кой ще влезне. ти как мислиш? не е ли по-интересно някой нов.. на мястото на хора които са ти писнали вече и чийто номера знаеш до болка. м?

Изгонването на Гроши или Найден ще е най-голямото нарушение на правилата. Нали целта на шоуто е да се види какво правят хора затворени на едно място за дълго време. Това ни е обещано в началото. Сега самият Big Brother нарушава правилата. Не му хареса нещо и айде - вън.

Никакви такива! Каквото си е надробил Big Brother да си го сърба. Ние искаме да видим как лъвовете разкъсват християните. Или да ни върнат парите обратно.

У-у-у!

Ч.

като говорим за правила... защо не погледнам като за начало друга част от правилата. да не се проявява агресия. който не може да пие. да не пие. много мразя хора които стават на марсоли като пийнат повече. иде ми да ги погна с една летва и да блъскам до където оживее летвата или докато не намеря по-дебела.

защо трябва аудиторията да е съставенасамо от 15-16 годишни? нима тези които участват са 15-16 годишнию? щом възрастни хора са се навили да участват... мисля че и на тях им е интересно.

Da be to4no zaradi tova tupo 6ou da davam pari. :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Ne stiga,4e vsi4ko e po scenarii i e super absurdno i prosto

ami da davat i polovinata si biudjet za taia glupost ta zatova

oriazaha footbola,basketbola i vsi4ko drugo :confused :confused :sick

Predpo4itam da si gledam Stani Bogat otkolkoto niakakvi

selski izpalnenia v ku6ta pulna s oligofreni i prostaci.

Mrazia izkustvenite raboti!

Nadiavam se nai skoro da go sprat :pirate :devil

Men i dvamata me kefqt. Malko poprekaliha de...Ne kazvam 4e trqbva da gi ostavqt bez posledstviq, no v nikakyv slu4ai ne trqbva da gi gonqt. No pyk ot druga strana ne vijdam kak biha mogli da nakajat samo tqh. I btw tova shou se nalaga to4no zaradi prostotiqta v nego. Na nikoi ne mu e kef da gi gleda kak si perat 4orapite, miqt 4inii ili hyrkat po cql den. Osnovno tova show se gleda zaradi raznite typi izcepki v nego.

Както виждаме и тук в този форум,а и на този адрес:Резултати(впрочем тук винаги познават,защото са от сайта с Е-Card) Найден и Гроши ще останат,а от това печелят всички-и ние и BB.

Еми първи шото се налага :) Няма да ви плащам естествено, просто нека спасим шоуто!

Mozhe li da popitam kakvo narichash shou? Da ti schupqt butilka v masata na 20 cm ot teb? Tova, che na nikoi ne mu vleze stuklo v okoto, si beshe chist kusmet.

Ей как ме е яд че не се збиха да направят едно яко меле и да ги изгонат всичките.Те ся ако изгонят Гроши и Найден ще стане адски безинтересно.Ще трябва да гледам На доктора филосовските размишления,Алиджан как пуши и са чуди кво да прай,Тихомир и Мел как мълчат и Здравко как меси хляб.Изобщо ще е супер скука.То и без туй щеше да изпростее скоро ама както и да е.

Ей как ме е яд че не се збиха да направят едно яко меле и да ги изгонат всичките.Те ся ако изгонят Гроши и Найден ще стане адски безинтересно.Ще трябва да гледам На доктора филосовските размишления,Алиджан как пуши и са чуди кво да прай,Тихомир и Мел как мълчат и Здравко как меси хляб.Изобщо ще е супер скука.То и без туй щеше да изпростее скоро ама както и да е.

Съгласен съм с теб и аз мисля че ако изгонят Найден и Гроши шоуто ще стане супер тъпо а това го знае и Биг Брадър и затова мисля че няма да изгонят никой :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...