Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

"Да си ходят. Стига вече простотии в това шоу. "

Ванката - ами гледай "В десетката" с Иво Инджев - там няма простотии!  :angry:

Ти верно ли си 77-ми набор?!?Акъла не идвал с годините значииии:)

Мислех,че повечето абсурдни работи тук се драскат от 14-15 годишните...

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Ванката - ами гледай "В десетката" с Иво Инджев - там няма простотии! :angry:

Това което прави качествено едно шоу, не са простотии от сорта на пикаене в саксия. Ако това ти харесва, то сори за теб.

Ванката - ами гледай "В десетката" с Иво Инджев - там няма простотии! :angry:

Това което прави качествено едно шоу, не са простотии от сорта на пикаене в саксия. Ако това ти харесва, то сори за теб.

Otna4aloto si be6e 6OU naiden prave6e super qki nomera bes koi znae kolko da isprostqva no sega ... vijdate sami !

"Ти верно ли си 77-ми набор?!?Акъла не идвал с годините значииии

Мислех,че повечето абсурдни работи тук се драскат от 14-15 годишните... "

Нещо не мога да ти схавана идеята, ама както и да е всеки има право на мнение.

"Това което прави качествено едно шоу, не са простотии от сорта на пикаене в саксия. Ако това ти харесва, то сори за теб. "

Какво да ти кажа, това е живота реално, или може би не си виждал как се държат пияни хора почти всеки ден, или е просто изолиран случай специялно за ББ???

Провокацията на ББ просто дава плодове - Това е! ;)

Дано тийновете да се вдигнем да останат и двамата.Защото това е наказателен вот срещу лакомите им правила.Единствено двамата са супер искрени и истински.Да незабравяме ,че самия Биг ги е вкарал вътре,и ако това некачествена работа !!!Демек "Ние не си свършихме работата аре ся вие ни я свършете. А между другото аре по 1 левче"

Дано тийновете да се вдигнем да останат и двамата.Защото това е наказателен вот срещу лакомите им правила.Единствено двамата са супер искрени и истински.Да незабравяме ,че самия Биг ги е вкарал вътре,и ако това некачествена работа !!!Демек "Ние не си свършихме работата аре ся вие ни я свършете. А между другото аре по 1 левче"

Ти бъзикаш ли се? Икрени и истински-напили са се и не знаят какво правят.

И аз мога да се изпикая в чиния и да чупя наред то и други неща мога ама не съм истински и искрен така ли?

Kvo shou pravqt we, teq tapi selqni Naiden i Groshi. Tva vseki moje da go napravi teq sa tolkova prosti i dvamata, 4e ne mogat da izdarjat bez prostotiqta si. Aide selqnite van. Nikoga ne sam predpolagal 4e nakraq moga da badq za DOKTORA.

Гроши заслужава да остане - но идиотчето - не.

И за какво. Нямат право на мнеие ли? Вярно изпикал се е ама някой ще ше ли да му обърне внимание?! Може би играта не е това което очаквахме всички. Тогава по какъв шибан начин бяха подбирани всички?

Педал от Лондон

Силконова кака от бранша от Италия

Няква подобна от Гърция

Друга пишманка от некво село дето изложи Плодвив Пред цяло БГ

аре няма нужда да описвам и останалите. Това не е оражение на хората които повечето биха желали да видят.

ББ за пълни капути

1746

Kvo shou pravqt we, teq tapi selqni Naiden i Groshi. Tva vseki moje da go napravi teq sa tolkova prosti i dvamata, 4e ne mogat da izdarjat bez prostotiqta si. Aide selqnite van. Nikoga ne sam predpolagal 4e nakraq moga da badq za DOKTORA.

Doktora si e super svesten !!! Ot na4aloto si e taka mul4i si ne se kara s tqh namira si temi za razgovor s drugite . Neznam oba4e dali v BB moje6 da spe4eli6 s um (e dano)

ei takiva ne6ta i takiva hora kato gro6i i naiden karat 6outo da prodaljava da trupa neveroiaten reiting men li4no men stra6no me kefiat te dvamata super divi sa i zabavni za sajalenie ima i drugi sku4ni kato doktora koito do sega izob6to ne se e iziavil ama vapreki zaradi tova stra6no me nervi alidjan pak samo se sopka i e super mangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal 4eren tur4in

Мисля че шоуто се прецака яко :)

Спор няма, трябва да се изгонят. Не са на 15 и трябва да си поемат отговорноста,

НО кво ни оставят като вариант.. двама нови дето и да се впишат добре в шоуто някак си не е справедливо и самия ББ ще изгуби от това. Останат ли (като гледам вота как върви) ББ незнам дали ще сечели, но определено няма да загуби.. пари де, не аудитория. А и на другите вътре съвсем няма да им е весело..

П.С. Теди-кинг тия цитати в начлато на темата вече някак си не вървят, по-добре шоуто да е литературна сбирка вместо това което гледахме тая вечер.

по въпроса за насилието:как така ще е хубаво да го има?това е насилие все пак..не е игра.

а за останалото:дали сега или по-нататък Гроши или Найден ще си тръгне.въпрос на време.но ако анализираме причината,поради която почнаха цялото това разрушаване:45 дни-та те пукясаха та,.всеки нормален човек би го направил.мисля че ББ нарочно им даде алкохола,просто защото знаеше какво би могло до стане.но или ББ да ги гонии двамата,или да ги спасява и двамата.защото ако изгони единия,другия ще поиска и той да си тръгне.

Помислете какво ще стане ако ги изгонят. Ще дойдат някви тъпаци, които вече знаят сичко за къщата и ще си играят като във филм-ще си имат стратегия и ще познават сички. Нека не позволяваме това.

1746---> това е номера

ЕДИТ: Много ми е интересно ако останат и двамата, Патладжан дали ще си тръгне, по собствено желание, защото ако не си тръгне другата седмица ще го изгонят :)

Nishto ne ostava beznakazano na tozi sviat! selyanite da si hodyat! Tova go gleda ciala bulgaria i mi se struva dosta ne na miasto prostotiyata na Naiden! Bog mu e dal dal dal ta chak se e olyal s prostotiya! Tozi chovek e za psihiatur!

Гроши е пич, ама оня идиот ...........

Ти нещо да не зацикли. Това вече го чухме!? Давай ако има нещо ново :angry:

Nishto ne ostava beznakazano na tozi sviat! selyanite da si hodyat! Tova go gleda ciala bulgaria i mi se struva dosta ne na miasto prostotiyata na Naiden! Bog mu e dal dal dal ta chak se e olyal s prostotiya! Tozi chovek e za psihiatur!

Що то всички тук играем по правилата та сме цъфнали и вързали!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...