Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
А дано Найден се маха вече,че не мога да го гледам.Даже и "смешките" му се изчерпаха вече.. ;)  :lol:

Аз пък искам Гроши да се махне :) ,защото ме дразни от самото начало :bgrin: и наистина си е дърводелец не само по професия ми и метафорично :)

Heh na men ve4e mi se struva 4e VSI4KO e naglaseno samo i samo da ima reiting tova predavane ! Ni6to 4udno kato gi vikat v ispovedalnqta da im kazvat kakvo da pravat posle ... e dano ne sum prav no ve4e sesumnqvam

по-добре е да изгонат Грошито :angry1 голям простотия стои от тоя човек и без това само ходи по ъкъла на НайденЧо и нищо не меже да измисли сам - да се маха а Найден е пич въпреки че понякого наистина прекалява :zzz

Макар че зеха да ме нержат и Гросхи и Наиден несмятам че трябва да си ходат, защото никои не са заплаши ли, просто си пинаха повече и това беше капката която приля чашата. Несмятам, че трябва да дойдат някви нови мухлиовци и докато ги опознаем то ша свърши. Нека гласуваме на 1746 :)

и аз мисля,че е по-добре да останат.но все пак едно пиянско изпълнение не им дава право да трошат наред.шоуто ще загуби доста,ако си тръгнат.

Макар че зеха да ме нержат и Гросхи и Наиден несмятам че трябва да си ходат, защото никои не са заплаши ли, просто си пинаха повече и това беше капката която приля чашата. Несмятам, че трябва да дойдат някви нови мухлиовци и докато ги опознаем то ша свърши. Нека гласуваме на 1746 :)

Тия от Биг Брадър са големи мухльовци. Да им таковам на шибаните правила. Вместо да изгонят оня тапанар Джани сега се правят на интересни. И кви за тия дето ще ги вкарат ами то играта е наполовина.

Напълно подкрепям George_131 и пускам 1746. Да им преседне левчето дано!

Напълно те подкрепям!!! Ако си отидат те, отива си и шоуто, за какво ми е да гледам някакви хора как ядат и спят.

А и никой не си направи труда да разбере как в деивствителност се чувстват двамата, за да го направят.

Na mai------ i m -- p----ata . chetiri telefona bratle dano da gabasqt ot levchetata dano. I sega ve4e ako ne ste osaznali 4e tiq hora i kapka ne im puka za shouto . Prosto ni mi se misli ( bih im predlojil da pysnat o6te 2 telefna 1niq da spasim samo naiden a drygiq da spasim samo groshi :))) ) I o6te 1 telefon ako iskate da go ty---- na bb v ----- . tova e ot men sorry ako sam bil gryb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...