Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Afe na taq 19 godi6nata 6a i namerq raota-ne bih q ostavil da sku4ae :)

A taq prostata ot plovdivski okrug v4era, kato si praiha menuto kato izcepi-"Pi6e se kreMvir6" :woot  mnoo e zle deteto.mai 6a si hodi purva kato gledam sled neq 6a e taq 38 godi6nata s 4ervenata kosa i neq ne6to ne q slu6a glavata :woot

Ххахах то не е от нея а от даскалите мойта даскалка вика как се пише креНвирш аз и викам с Н а тя вика как с Н бе с М е нали месото е смляно като крем :) и аз и викам елате с мен в магазина ви покажа ама нещеше. Та така и тая беше "даскалка" по Български ама в крайна сметка обичам и с Н и с М кренвирши :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

spored men nai-tupata e Маргарита Григорова 2 pati po-golqma selqnka [ot plovdivchankata] govori na dialekt sushto [pak se bazika sus Stoika] i samo se nervi na drugite.. tq mi e favorit nomer edno da se mahne parva :)

подозирам че в групата на следващите участници,ще има поне 5-6 селски бичкий :woot

afe da ti kaja moje i da ne stane taka 6toto nqma da gledame kak nqkfi fanati ot gorata se sustezavat v nadprikazvane na tupotii.To v na4alto 6te e qko :) ama posle 6te izprostee i nqma da ima takuv zritelski interes

Според мен първият отпаднал ще е Груши, ако продължава така да им хърка никой няма да го търпи.

Da fe mogat da uglu6eqt ot nego :woot  :woot  :woot

Ти мани, че ще углушеят , след втората седмица всичките ще са като някви зомбита, безсънието е много лошо нещо :bgrin:

Mnogo sa zle milite kato ne vidqli barbekiu ili jakuzi oshte pyrviq den da go probvat  :lol:

Ти как би постъпил на тяхно място, щом те са толкоз зле? Аз лично бих си пазел по нещичко за всеки ден...но никога не бих участвал.

Не стига че тази Стойка е от Пловдив и ни направи за смях пред толкова много хора,но и е от Кичука(днес разбрах),откъдето съм и аз и още повече се изнервих.Дано да е сред първите "изпъдени",но поне още седмица ще ни прави за смях с бисери ,каквито бяха цитирани по-горе във форума.Иначе не ми харесват някои неща около шоуто,като например - момчетата и момичетата спят отделно(преди няколко месеца се върнах от Англия,а в тамошния ББ всички спяха заедно,даже имаше 11 легла ,а не 12),аз досега не съм гледал нещо на живо по НТВ,а би трябвало да има поне 1 час вечерта и сайта им все още е непълен като доста неща все още са в процес на довършване,а би трябвало да са перфектни.

Но поне има смях,а ще има още интересни неща....да се надяваме.

Вчера ,ако забелязахте някой от участниците бяха с тапи за уши :) ,чудно защо... Ако Гроши толкова им пречи на всички да последват примера на Здравко Василев ( да спят в хола :) ) , обаче Грошито кърти мивки и стаа супер шоу :lol:

И аз се регистрирах с E-Card и ги гледам. Обаче качеството е ужасно (Каквото се учакваше). :)

6te mi dade6 li username i parolata za da vida kak se gleda i na koq skorost si se aboniral.

Ako nqkoi moje da mi usleje samo za malko da vleza i da vida kak se vijda 6te sam mu mnogo blagodaren.

Predvaritelno blagodaria

Това е супер глупавоооо предаване.Според мен не трябва да му отделят толкова време в НТВ.К'во се кефите на това да гледате някви тапи как стоя в една каща,която е направо отегчителна и само си говорят.Тоя Гроши само харка.И някакви такива глупости.Предпочитам да гледам Animal Planet от колкото това уж подобие на предаване.

Това е супер глупавоооо предаване.Според мен не трябва да му отделят толкова време в НТВ.К'во се кефите на това да гледате някви тапи как стоя в една каща,която е направо отегчителна и само си говорят.Тоя Гроши само харка.И някакви такива глупости.Предпочитам да гледам Animal Planet от колкото това уж подобие на предаване.

Щом не ти харесва .. :) НТВ нямат какво да дават ,ако питаш мен ;) ,за да си запълват времето. И това хАркане на Гроши е забавно играта си има правила и за това къщата е 'отегчителна' B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...