Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Здравко ще отпадне още тази седмица,защото е номиниран под номер 17 42,а всеки номиниран под този номер губи!!!

Ти пък от каде знаеш,че ще отпадне ?

И какво от това,че бил номиниран под номер 1742 ?

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

XpucTyyy, vasil088, хайде решавайте по-бързо ще ми давате ли пари или не, че ми се ходи по барове тая вечер :)

Ти пък от каде знаеш,че ще отпадне ?

И какво от това,че бил номиниран под номер 1742 ?

Ами той ти каза тезата си, че всеки с този номер си ходи. ;)

Аз все пак мисля, че Здравко няма да бъде изгонен. :)

moje parite na lubitelite na zdravko da svarshat i da nqmat za sms i da sprat da puskat sms :)) . Momcheta i momi4eta po kolko sms ve4e ste pratili ? Az ne sam pratil o6te a vie

И аз не съм пратил нито един!!Защо да си хабя парите за тая тъпня!!!!

moje parite na lubitelite na zdravko da svarshat i da nqmat za sms i da sprat da puskat sms :)) . Momcheta i momi4eta po kolko sms ve4e ste pratili ? Az ne sam pratil o6te a vie

И аз не съм пращала...все още не съм се побъркала толкова... :P

оффф...не може ли патладжана да си отиде по-рано и да ни спести мъките :lol:

Boi v ka6tata ima naide i zdravko sa se zbili! Taka mi kazaha ! Moje da me lajat no naistina go sprqha gro6i 4upi ne6to samo tova vidqh! Nqkoi da znae ne6to! Mojelo da izgonqt naiden zbil se s zdravko!

EDIT: Sega 4eta 4e bil pikal v ispovedalnqta NAIDEn i potro6il ne6to vatre za tova 6teli da go gonqt!

Boi v ka6tata ima naide i zdravko sa se zbili! Taka mi kazaha ! Moje da me lajat no naistina go sprqha gro6i 4upi ne6to samo tova vidqh! Nqkoi da znae ne6to! Mojelo da izgonqt naiden zbil se s  zdravko!

Кога е станало това? :confused

Да знаем кога да го очакваме.

Boi v ka6tata ima naide i zdravko sa se zbili! Taka mi kazaha ! Moje da me lajat no naistina go sprqha gro6i 4upi ne6to samo tova vidqh! Nqkoi da znae ne6to! Mojelo da izgonqt naiden zbil se s  zdravko!

Mi neznam, ama ot dosta vreme izlu4vat samo aparatnata.Zdravko, Naiden i Gro6i pieha , daje se napiha malko i sled tva kato pusnah, do sq davat samo aparatnata!

Predi minuti! Predi okolo 30 min nqkade!

Naiden e 4upil 4a6i i se e bil s zdravko!Pikal v ispovedalnqta! Tova se kazva !

Tova pi6e v stranicata:

Четвъртък, 2004-12-02 19:30:00

Тримата пиячи и бутилката

Какво по-приятно от това да излезеш на въздух, когато си изпил огромно количество алкохол. Разбира се, бутилчицата за изпът е най-верния приятел. Какво ли са намислили тримата юнаци? ...

Da hem davash kinti i to 20 :) (ti za tolkova mojesh da si pusnesh o6te 2 ip i da go gledash streaming) hem spirat no tova e za6toto v bb bg ima i sa se zabrali nepovtorimi prostaci koito ne gi e sram da pravqt prostotii pred cqlata strana .

Kakvo drugo ostava pak se izlojihme .

(sq ostava nqkoi da obadi naiden prezident prezident i tova ste e kraqt)

Nqkoi znae li kak stoi vaprosut s prejdevremennoto izgonvane ot ku6tata-v smisal, ako izgonqt nqkoi prez semicata zaradi provinenie, dali 6te ima izgonen i ot nominiranite?Spored men ako izgonqt nqkoi prez sedmicata, bi trqalo glasuvaneto da bude prekrateno, 6toto v protiven slu4ai 6te ima dvama izgoneni za edna sedmica i sledovatelno predavaneto 6te trqabva da svur6i edna sedmica po-rano! :confused

Просто не е истина тоя Найден как ме издразни с това, "успях, направих го..." все едно е някакъв спорт, дееба и нещастника...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...