Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Така и не можах да разбера Нед и Зара правиха ли СЕКС!!!! :confused

За Мел и Тишо се видя много добре!

На мен по едно време ми се стори че Зара е гола!!!!Така ли беше???

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Така и не можах да разбера Нед и Зара правиха ли СЕКС!!!! :confused

За Мел и Тишо се видя много добре!

На мен по едно време ми се стори че Зара е гола!!!!Така ли беше???

Да така беше, на Зара гащите бяха свалени до колената, може би и под тях и се виждаха изпод отдялото. :devil

Кво да се е изложил майна ! До колкото се видя Мел му прасна една чекия.А тва за колко време е свършил вече ......Божа робота!

Кво да се е изложил майна ! До колкото се видя Мел му прасна една чекия.А тва за колко време е свършил вече ......Божа робота!

Съгласен съм с теб!!!!!! :punk :punk :punk

А пък Найден боцна в дупето Зара :love :hump: и това се видя, защото на Зара гащите и се виждаха от крайчеца на юргана или там каквото беше, че са свалени до или под коленете. :devil

Всичко ще се разбере довечера майна.Никой незнае колко са отрязали тия педали за да може да го пуснат от 8.30

Аз знам от хора, който имат Кейбъл тел , че си е боднал прилично, а за Тишо един познат ми разправя, че се е изпразнил върху Мел :bgrin: нали му е била чекийка и затова, тя се е къпала и той се е изложил. :lol:

Абе никакъв секс нямаше, той Найден точно 3 пъти се мръдна напред назад и тва беше. Може само да си е търкал х*я в г*за и :) Аз не съм видял Зара да си е сваляла гащите, било то и до колената..

Абе никакъв секс нямаше, той Найден точно 3 пъти се мръдна напред назад и тва беше. Може само да си е търкал х*я в г*за и :) Аз не съм видял Зара да си е сваляла гащите, било то и до колената..

Заголи дупето тва е сигурно ама...все мие на акъла,че е станало нещо доста по-сериозно.Пък и двамата май май са сериозно зарибени.Лошо няма де

ahah neznam kfo shte ima :) no naiden dori i da e bodnal ako na tfa mu vika sex- to pak se e izlojil :)) shtoto vuv foruma na bb pishe 4e zara svarshila 4 puti :) tui 4e neznam kak s 3 dvijeniq edna jena moje da svarshi 4 puti :) a shto se otnasq do mel i tisho spor nqma :)) te si go kazaha :) vrutnala mu e 4ekiika devoikata i toi e svarshil varhu neq:)) i sled tova se izkupa .. tq si go kaza ..

Какво толкова се радвате? Нищо и никакъв секс, от който дори нищо не се видя :P и цяла България започна да говори. ГОЛЯМА РАБОТА. На мен ми е по интересно как ще реагира Найден на другия ден отколкото кой какво правил в леглото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...