Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Найден и Зара вероятно  са правили секс :D

За повече инфо:

http://www.bigbrotherfans.info/modules.php...viewtopic&t=664

Довечера ще се убедим дали е истина :)

Май, май е истина :punk Ся по Нова пуснаха анонс за тазвечершното предаване и имаше доста страстни целувки и в леглото на Найден и Зара и в това на Мел и Тишо.А в това на Найден се забелязваха много интересни движения :hump: Ако не е монтаж де, ама не ми се вярва :)

Сряда, 2004-12-01 06:30:00

Миражът стана реалност

--------------------------------------------------------------------------------

Нед беше изненадан приятно за рождения си ден. Какъв подарък получи Найден от Зара? - гледайте Big Brother на живо, за да разберете. ...

Това го пише в сайта на BigBrother :)

Но май ще го дават утре, а не днес и то ще е в късното предаване и.. :)

Сряда, 2004-12-01 06:30:00

Миражът стана реалност

--------------------------------------------------------------------------------

Нед беше изненадан приятно за рождения си ден. Какъв подарък получи Найден от Зара? - гледайте Big Brother на живо, за да разберете. ...

Това го пише в сайта на BigBrother :)

Но май ще го дават утре, а не днес и то ще е в късното предаване и.. :)

В анонса по Нова казаха, че ще е тая вечер :)

Toku 6to im kazaha novata misiq :) Trqabva do nedelq da su4inqt stihotvorenie ot 16 reda, za napisvaneto na koeto 6te izpolzvat 4erna duska, kibriteni kle4ki i lepilo(6te lepqt kle4kite po duskata) Plus tova 6te sa vurzani s verigi(kato 6te imat pravo da gi mahat ot 8 do 9 i ot 20 do 21 4asa, pri vlizane v izpovedalnqta ili pri izri4no razre6enie ot BigBrother), razdeleni na 2 grupi po 4 4oveka, kato vlubenite gulub4eta :love sa razdeleni v 2 razli4ni grupi :bgrin: Gro6i vednaga poludq i kaza, 4e ne dava nikfa garanciq, 4e 6te izdurji :angry: Minimalniqt zalog e 25%, koito i opredeliha sukvartirantite!

Kajete va6eto mnenie za misiqta :)

Съжалявам,че изгониха Стойка ;>

Ся се надявам да махнат тоя Алиджан,щото честно казано ми е писнало на гребена от него :D

Toku 6to im kazaha novata misiq :) Trqabva do nedelq da su4inqt stihotvorenie ot 16 reda, za napisvaneto na koeto 6te izpolzvat 4erna duska, kibriteni kle4ki i lepilo(6te lepqt kle4kite po duskata) Plus tova 6te sa vurzani s verigi(kato 6te imat pravo da gi mahat ot 8 do 9 i ot 20 do 21 4asa, pri vlizane v izpovedalnqta ili pri izri4no razre6enie ot BigBrother), razdeleni na 2 grupi po 4 4oveka, kato vlubenite gulub4eta :love  sa razdeleni v 2 razli4ni grupi :bgrin: Gro6i vednaga poludq i kaza, 4e ne dava nikfa garanciq, 4e 6te izdurji :angry: Minimalniqt zalog e 25%, koito i opredeliha sukvartirantite!

Kajete va6eto mnenie za misiqta :)

xaxaxaxaaaaaaaxa,tva e mnooooooogo brutalno :punk

Що ми се струва,че нещо нема да се справят :D

К'во стана вчера с рд-то на Найден,че немах време да включа ТВ-то? :woot

Нека Алиджан да си отиде, много взе да ме дразни пича, започна да си проличава, че е брутален, жесток, досега явно някои хора са се прикривали някак си, но не можеш да избягаш от природата си, дойде време всеки да си покаже рогата, дори и Гроши-то си ги показва напоследък, не съм голям фен на предаването, но напоследък го поглеждам и това ми прави впечатление.

але шо се вразвате на тоиа Здравко.Не знаетели че никои ниама да го оставиат на мира докато не го изгониат.Вие го даржите само зареди това че ако не е номиниран ше се ожени за христина

але шо се вразвате на тоиа  Здравко.Не знаетели че никои ниама да го оставиат на мира докато не го изгониат.Вие го даржите само зареди това че ако не е номиниран ше се ожени за христина

E i kvo ot tova 4e 6te se jeni

na men ne mi haresva zaradi tova

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...