Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
@virus Kva e taq Cabel Tel???

Cable Tel e edinstvenata kabelna televizia razlichna ot Evrocom !: ) za sajalenie ia ima samo na teritoriata na Trakia

ste se opitam da pusna ako moga niakoi streaming server ili ako v nai loshia sluchai web cam prez 5 s .. che trafika mi izhodiastia ne e poveche ot 500K/s :(( nadiavam se utre da e gotov servera :))

@Lame_One ти хубаво гледаш от 212.50.2.194:11666, ама какво гледаш как е името на стреаминг фила. я кажи и нии да гледаме :)

Ами ако ми обесните как да провера ще ви кажа всичко, но като не знам не съм се занимавал с такива неща не мога да ви кажа повече от това което ви казах (поне до като не ми кажете как ) :)

И аз вече съм зрител. Взех си редовен абонамент от сайта на Big Brother. Голямо шоу де, наистина. Ако ще плащате за абонамент по-добре си купете видео на na 128Kb. На Достъпна тарифа от Евроком се гледа перфектно. Няма никакви накъсвания, буферира съвсем нарядко или въобще не. На Full screen изглежда направо като рипнат филм. Е, все пак аз си купих абонамента след 23:30h днес, когато не е силен трафика. Предполагам, че утре в по-натоварените часове ще е по-зле.

Чавдар

Ясно..Значи и аз ще купя от 128кбит-а за 1 седмица.. Дано е добро качеството както казвате :)

stava za gledane :) hubuto e 4e spokoino se gleda bez nasi4ane :)

EDIT: ole taq ot Plovdiv q pravqt na nishto zadari miekoto i govorene 4ak jal mi stava :(

stava za gledane :) hubuto e 4e spokoino se gleda bez nasi4ane :)

EDIT: ole taq ot Plovdiv q pravqt na nishto zadari miekoto i govorene 4ak jal mi stava :(

Аз мога да те уверя, че не нито от Пловдив нито дори от окръг Пловдив, а от някое село не по-близо от 60-70 километра от Пловдив.

И аз гледам че днеска няма проблем с гледането он-лайн. но някой може ли да ми каже как примерно сега като гледам и да го записвам като филм, после ще го ъплоад-на и така....... :)

И аз гледам че днеска няма проблем с гледането он-лайн. но някой може ли да ми каже как примерно сега като гледам и да го записвам като филм, после ще го ъплоад-на и така....... :)

ми мисля че има програми който ти записват в .ави всичко което ти става на десктопа...:) ма незнам име да ти кажа

тая е на една туба бензин от Пловдив,мноо смотана,дано да фръкне първа щото много ме дразни,ама и тея е разцепиха от базик :D

не обичала да ИДЕ МИСО!!! :confused егати тапанарката :sick

aide nqkoi ako znai NQKVA programa kato go gleda6 dago zapisva6 da NAPI6E 4e iskam da gi zapi6a

I razbrah za tezi koito sa ot trakia kak mogat da GLEDAT onaq televizia POSTOQNO odeve gledah v edin pi4 i samo tva davat po cql den ama trq dasi kam IUNIAN TELEVISION koi e golqm fen da dava 10 kinata taka i taka 6agi dade za ECARD i dasi puska :woot

И аз вече съм зрител. Взех си редовен абонамент от сайта на Big Brother. Голямо шоу де, наистина. Ако ще плащате за абонамент по-добре си купете видео на na 128Kb. На Достъпна тарифа от Евроком се гледа перфектно. Няма никакви накъсвания, буферира съвсем нарядко или въобще не. На Full screen изглежда направо като рипнат филм. Е, все пак аз си купих абонамента след 23:30h днес, когато не е силен трафика. Предполагам, че утре в по-натоварените часове ще е по-зле.

Чавдар

И аз нещо се навивам да си купя карта, ама не знам как ще е картината, защото съм на Достъпна и компютъра ми е малко лагав - 400 Mhz със 16 Mb video

Afe na taq 19 godi6nata 6a i namerq raota-ne bih q ostavil da sku4ae :)

A taq prostata ot plovdivski okrug v4era, kato si praiha menuto kato izcepi-"Pi6e se kreMvir6" :woot mnoo e zle deteto.mai 6a si hodi purva kato gledam sled neq 6a e taq 38 godi6nata s 4ervenata kosa i neq ne6to ne q slu6a glavata :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...