Teddy-King Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Дванадесет човека живеят за три месеца в къщата на Big Brother, изолирани от всичко и от всички. Всяка седмица зрителите ще изхвърлят по един човек от къщата. Последният останал задължително взима 200.000 лева! Big Brother 1 завърши! Победител е Здравко Василев. links official BG website http://www.bigbrother.bg unofficial BG websites http://bigbrother.start.bg http://www.bgbigbrother.com http://bigbrotherfans.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Офециалната страница е http://www.bigbrother.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 http://www.bigbrother.bg/ Там нищо не пише. Аз дори се излъгах да се регистрирам,че да видя какво ще стане! Моля ви, сруваше ми 1.20 за да получа бланка за участие, която едва ли ще попълня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 чувал съм за такова нещо и очаквам да е интересно. А кога ще започне в БГ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 А кога ще започне в БГ? <{POST_SNAPBACK}> Отговорът на НоваТВ за сега е: "Скоро!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Аз съм гледал немския вариант на предаването.Там хората в къщата бяха разделени на 3-богати,нормални хора и survivors.На богатите им е гот-имат си всякакви удобства,взимат някой от останалите две групи да им чисти,готви,пере или просто да им прави шоу и май му даваха някакви пари,но не помня със сигурност.Нормалните хора трябва да изпълняват задачи,от доброто изпълнение на които зависи седмичното им възнаграждение/пари,с които да си купят храна и прочие необходими неща/.А оцеляващите живееха на открито под един навес и спяха в спални чували.Налагаше им се да колят кокошки,да дерат зайци и прочие щуротии.И кенефът им май беше от онези за къмпинг/всичко се събира в един казан и после който го сменя дупе да му е яко/.В общи линии е това.Ако очаквате да гледате голотии,когато някоя мацка/пич се къпе-няма да стане или пък може да зърнете част от гърда,пишка или вагина.Но не детайлно.Секс-пак няма да видите,а ако има такъв и го излъчат,то тези,които го правят ще са завити през глава/поне от нещата,които съм гледал това се виждаше/.Друго не ми идва на акъла в момента.Но в общи линии това беше немският вариант.Преполагам,че и българският ще е подобен Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 predavaneto go gledah po nemskoto MTV ludnica e s golqm interes shte go gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Izglezda vav vsqka darzava ima neshto razlichno.as sam go gledal v Angliq i tam nqmashe takova razdelqne na klasi.Pak mislq che bqha 12,no ne sam siguren.Vsqka sedmica ot BB im davaha nqkakva zadacha koqto trqbva da ispalnqt,ponqkoga dosta unizavashti.a i uchastnicite se iskluchvaha vzaimno,kato glasuvat edin sreshtu drug,osven ako ot BB ne im skimne neshto drugo.publikata se namesvashe pri raven.Tiq ot BB imaha golqma vlast i praveha kakvoto si poiskat.vednaz edin otkaza da napusne kashtata i oniq vednaha zapochnaha na vsqka sekunda da smalqvat sumata s po 100 paunda a golotii imashe dosta.vednaz 2 momicheta i momcheta sa raskarvaha goli,ot radost che ne sa gi izhvarlili.obshto vzeto shte e interesno ako saberat vatre razni otkachalki,koito da pravqt seir.spomnqm si che vednaz mai se stigna do boi i vikaha chengeta,posle misleha da spirat predavaneto i nekvi takiva.mai tva e v obshti linii Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 интересно, но какво толкова. гледам немския вариант, но не има разбирам много. благодаря на велвет за поясненията. на български може да е по-забавно. аз бих се навил да участвам, но нямам години. не се притеснявам от това други да ме гледат, пък може и да спечеля, доста съм интересен самата идея на предаването ми се струва глупава, какво пък толкова има да му се гледа на човека, всичко, което го правят там си го преавим всеки ден, какво толкова интересно. но мисля че ще го гледам. как си противореча само Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 щом зрителите ще изхвърлят някой от участниците, значи ще е reality show от рода на вот на доверие. Участниците ще се борят за гласовете на хората и също ще има простотии според мен. Абе яко ще е, с удоволствие бих участвал като стана на 18, ама нема да имам 3 свободни месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 @__smirnoff__ "Вот на доверие" е ТВ състезание, а "Big Brother" е най-известното reality show в света! До колкото разбрах, по телевизията се проследяват 2 часа на ден, а в интернет- 24! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 ем дано българите да измислят нещо веселяшко и да стане яко шоу и смях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Обаче в немския вариант им дават 1 000 000 Евро,а тук 200 000 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 ЕЕЕ,разни стандарти,разни награди.А това с разделението е ново,въведено е тази година.Преди са били в един кюп.Ей сега ще си призная,че като го гледах предаването все ми се искаше/ама съвсем мъничко/ някои от участниците да се изчукат брутално.Не знам защо,просто 100% аматьорско и непринудено.И аз гледам в чуждата паница понякога Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Обаче в Германия май стоят 1 годин,а не 3 месеца. Знаете ли какво си мисля аз.Мисля си,че тук в първото предаване ще участват някакви популярни личности подобно на Вот на доверия.Типично по български.Как не разбраха тези продуценти,че всъщност е по-интересно да гледаш обикновени хора,отколкото звезди Дано не съм права Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 @HEKTIK 1. В Германия, а и на всякъде другаде е 3 месеца. 2. В никакъв случай няма да са известни личности. 3. Не го сравнявайте с "Вот на доверие", то си е българско предаване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Teddy-King,това че си е Бг предаване няма общо.Все пак се прави тук,макар и по патент,ако мога да се изразя така.Прави се според манталитета на дадената страна.Ето защо в Англия ,Германия и Русия,примерно,е различно.Това е нещо като Фантата-в България си имаме Меднес с вкус на бъз и се обзалагам,че само тук има с този вкус.Защото хората харесват вкуса на бъз. Нещо от сорта имах предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Четох(в тв2 на марица), че ще почва на есен(може би дори през Септември !). ще го дават на мястото на "Стани богат4 и ще го води Ники Кънчев. А иначе аз имам горе-долу представа за какво става въпрос и си точа лигите. Само не ми е ясно коя "поулярна" личност ще се навие на подобно нещо-3 месеца с някви там лумпели... Мен лично и сървайвър много ме кефеше жалко, че го спряха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Стивън Кинг е предрекъл този вид шоута мноого отдавна в Бягащият човек (The Runnung Man), а и други работи . На запад почват много да се изкривяват с предавания от този сорт, дано не стане както го е видял чичко Стивън..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 @Pisach За това изобщо не се бях замислял. Ама през акъл не ми беше минавало. Но признавам, така е! Верно! Много неща са били предсказвани по подобен начин, но този път предсказанието е наистна доста брутално! ...сега ме накара и филма да си сваля, че да си го припомня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 @ Teddy-King иди зад пощата и си купи книгата за 1-2 лв. заслужава да я имаш в библиотеката си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birth Decline Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Гледах шоуто като бях в Англия преди две години. Наистина се радва на голяма популярност. Тогава се замислих, че би било много интересно да се направи и в България, но незнайно защо се сетих за финансови проблеми, свързани с издържането на участниците. В UK помня, че дори такава board-game имаше, отново с голяма популярност. Мисля, че ще има много привърженици и тук. Може би и заради преодоляващия на моменти клюкарски манталитет (все пак 3 месеца наблюдаваш живота на разни хора - има и какво да се обсъжда, а и се чувстваш все едно шпионираш съседите) П.П. Моля никой да не се обижда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Идеята ми допада. Но има едно нещо , което ме притеснява - дали наистина това, кой ще отпадне, ще зависи от публиката или отново ще има някакви задкулисни игри. Трудно ми е да си представя феърплей при такава сума за награда, все някой ще бъде връзкап и ще намаже нечестно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 @PSYCHOSIS Не става въпрос само за парите. Това е шоу, което ще върви всеки ден. Това е шоу, което ще се гледа от огромен брой зрители. Никой не може да си позволи да го остави нережисирано, без сценарии и всичко останало. Все едно да ми кажеш, че The Ozbournes не е режисирано, въпреки че изглежда непринудено. Това е шоу, това е бизнес! Но това нас не ни интересува. Ние гледае и се забавляваме!!! Това е и целта на предаването! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Никой не може да си позволи да го остави нережисирано, без сценарии и всичко останало. <{POST_SNAPBACK}> Какво му е реалитито тогава ? Ясно ми е, че всичко малко или много ще бъде украсено. И точно затова бързо ще ми писне - както и кеча Като няма усещане за непринуденост, за искреност, за реализъм - не става батка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.