PSYCHOSIS Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 1. Боулинг? http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=571676928 2. Не, алтернативен боулинг! http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=571676962 3. Въх.... http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=571677007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 8, 2015 Author Share Posted December 8, 2015 Роботката ми обича да си почива в небрежни пози, когато приказвам с някой или върша някаква друга работа, която не я засяга. Понякога дори кръстосва крака директно на земята. Тук се отпуска небрежно в офиса на Пайпър. Изобщо пичовете от Бетесда са отдали изключително внимание на такива дребни детайли. Понеже вече стана ясно, че съм екипирал мацката с доста ефективното оръжие режеща точилка, та много често преди предстоящ бой тя има навика да си разкършва рамото в лека загрявка преди мелето (в началото на видеото на забавен кадър, след което следва показно чупене на врат докато аз се добирам до въпросната гад единствено за контролен изстрел). https://www.youtube.com/watch?v=Nu5UIDKNSvE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Хехе, явно авторът (или някой друг) си е поиграл да обнови изображението: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Това, което съм дал е от сайта на комикса. При второто изображение липсва watermark-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Да, но съм убеден, че съм го виждал преди 2015, както е посочено на горната. В крайна сметка няма значение, илюстрираната ситуация е забавна и наистина ми се е случвала неведнъж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Забелязах няколко дразнещи неща и бъгове, освен идиотизма при мятане: 1. При убиването на Swan, освен че можех да си пусна песента 100 патрона, че някъде толкова отидоха, след един продължителен танц между нас двамата, той в един момент просто сякаш блокира зад тарабите. Аз пък заех една отлична позиция, в която бях недостижим за него и камъните му и просто презареждах... Може да е било късмет, но ми се струва, че по-скоро беше грешка на играта. 2. Зачестяват случаите на бъгясване при попадане и стъпване на определени места. Забелязвам "залепване", "левитация", понякога блокиране... Засега не ми се е налагало да лоудвам, но определено е силно досадно... Fashionably stupid.... КОЛОМБО: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 (edited) Уви, случват се такива неща. Примерно някой супермутант стреля, стреля и по едно време заспива на място. Или пък да заседнеш в някакъв малък процеп - с quick travel се излиза, но ако има противници наблизо - reload. Неприятно е, но не е болка за умиране, особено ако си отделил един пръст за периодично натискане на F5 Edited December 10, 2015 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Няма начин без бъгове, но до този момент не са ме дразнили толкова. Има и някои готини бъгове - понякога поредната гад в далечината, която със сигурност не съм доубил (поне според показанията на "здравословното състояние") в един момент се оказва, че сама си е пукнала (може би от раните си). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Ако заседнеш някъде - отваряш конзола [`], пишеш tcl и ставаш дух - излизаш си, после пак tcl и всичко по старому. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Ако заседнеш някъде - отваряш конзола [`], пишеш tcl и ставаш дух - излизаш си, после пак tcl и всичко по старому. Мдам, само ако играеш на PC обаче. За гейм конзола забрави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Е, не случайно на РС-то се вика "master race" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Most requested mod: Separate "bash" from "throw grenade". Because we need to mod away epic stupidity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Не не, хич не ми се отдава sneak-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Днес по някаква странна причина се нагледах на бъгове и щуротии в играта.... една крава ми е влезла в банята на къщата - не знам как, нито знам как ще да излезе... Чинела беше това: ================ Too sexy for my car.... ==================================================== За любителите на заснемането - днес разбрах как може да се ползва камерата свободно. В конзолата се пише TFC 1. TM пък скрива менютата и хъба. С повторно написване се възстановяват. Ето едно селфи с тая опция и ъпгрейднат ... бастун : ======================== Няколко неща, които за мен за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ в играта: 1. Трябва да се позволи в собствените ти селища да можеш да обличаш и въоръжаваш хората. Абсолютно задължително според мен. 2. Трябва да се поработи малко върху строителството - обзавеждането е добре, но строителството на къща прилича на кошмар. Все още не смея да опитам с парчотии. 3. Задължението да излезнеш на открито за FAST TRAVEL си е жив идиотизъм, предвид колко време губим в клошарство и без това... Кому пречи да става отвсякъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 1. Можеш. Просто говориш с тях, отваря се обичайното меню за прехвърляне, даваш им каквато екипировка поискаш и после с бутона "Т" им казваш да я ползват, също както при компаньоните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Днес по някаква странна причина се нагледах на бъгове и щуротии в играта.... една крава ми е влезла в банята на къщата - не знам как, нито знам как ще да излезе... Чинела беше това: Хахаха, виждал съм крави да влизат в къщи (май дори е невъзможно да се изгонят от там освен ако сами не пожелаят да си излязат, не знам как е с трепането, но дори и да я отстреляш, няма как да я махнеш от там), но това да се качи на покрива направо кърти мивки. 1. Трябва да се позволи в собствените ти селища да можеш да обличаш и въоръжаваш хората. Абсолютно задължително според мен. Ти явно си пропуснал кадрите с това как съм облякъл и въоръжил роботката ми. Същото е и с останалите, всички поддържат "trade" опцията, с която става далаверата. ПП. Малко тематични картинки. След поредната кървава битка: Майсторлък на оръжия: След тежка битка се полага и подходяща почивка: Събуждане след мога да гадая само какво. На кафе: Чудя се дали да не отворя тема "най-секси дупе в игровия жанр". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 1. Можеш. Просто говориш с тях, отваря се обичайното меню за прехвърляне, даваш им каквато екипировка поискаш и после с бутона "Т" им казваш да я ползват, също както при компаньоните. За прехвърлянето с трейд знам още от самото начало, но за Т съм пропуснал.... Ей ся глей кво стаа!!! Между другото аз така и не се разделям с Кодсуорт, някак сърце не ми дава... =============================================================================== Момчиле, започвам да се притеснявам за сексуалната ти ориентация! ============================= Снощи смело подкарах 17, продължавам упорито да се боря на SURVIVAL, въпреки засраните статс... Кодсуорт остава безценен за мен, тъй като винаги е отпред в боя, а аз съм съпорт юнит... Вероятно това има нещо общо с факта, че ме убиват мухи и комари... И въпреки това не свалям едни бейзболни одежди и пауър армора ми си седи окачен в гаража.... ================================== BOY GEORGE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Между другото аз така и не се разделям с Кодсуорт, някак сърце не ми дава... И на мен не ми даваше сърце да го зарежа завалията, но синтетичната мацка Кюри освен всичко друго е на порядък по-ефективна в боя, особено като я екипираш с някоя сериозна резачка плюс допълнително подходящ армор. Между другото за каква сексуална ориентация намекваш, след като Кодсуърт е пич, а Кюри е мадама, при това доста сексапилна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Някак си не се заглеждам по задните части на Кодсуорт, не ги намирам за секси и не фантазирам какво става преди събуждане.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Кифли! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/397804571997878254/2AB8A15366E25FFE20466622CAC7F54AACAC18E2/ Мисля, че вече спокойно мога да оставя F4 на заден план и да поцъкам някоя друга игра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Някак си не се заглеждам по задните части на Кодсуорт, не ги намирам за секси и не фантазирам какво става преди събуждане.... Ъъъъъ, някак си не съм аз този, който пуска картинки на героя си в роклички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Каза човекът, обливащ ни със "секси" снимки на андроид от компютърна игра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Съгласих се. Пичовете в роклички на Виден са по-секси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts