PSYCHOSIS Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 През последните 24 часа съм изгърбен от работа и не съм барнал играта. Чувствам се прецакан от живота!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Играта е просто лудница. Кефи как са се опитали да вложат доста реализъм с вкарването на последствията от радиационно облъчване, както и пристрастяването към специфични химии. Все още се чудя кога и срещу кого да използвам мининюка, който докопах наскоро. Хаха, те и радиацията, и пристрастяването, ги има и в старите Фалаутове. Помня как в 2-ката човек супер лесно се пристрастяваше към Jet, който не беше толкова лесен за намиране и имаше много големи withdrawal-effects. Май бяха AP & Strength...помня, че трябваше да хвърлям оръжия, защото нямах carry capacity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 На двойката ти даваше +2ap jet-a. Дори имаше един куест, с който хващаше follower, който можеше да го произвежда (от брахмински фекали). И не си спомням да е било толкова лесно излекуването от зависимостта, както е на тройката и четворката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Колкото и пъти да съм преигравал 3, NW и 4, никога не съм ползвам chems. Не само това, ами обикновено трепя всички, които са с такива наклонности Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Безполезни бонуси дават според мен на бетесдовските fallout-и. На двойката си струваше да се замисли човек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Безполезни бонуси дават според мен на бетесдовските fallout-и. На двойката си струваше да се замисли човек Някои всъщност са си съвсем смислени! Примерно Бъфаут и Хидра П.п. Ако имаше предвид всички chems, де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Някои всъщност са си съвсем смислени! Примерно Бъфаут и Хидра П.п. Ако имаше предвид всички chems, де. Buffout и Buffhet ползвам постоянно, за да ми е по-спокойно, все пак играя на Survival с 3 Strength & 2 Endurance (10 int/10 charisma/10 Agility/8 luck) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 И аз започнах на Survival. Първата битка срещу противник с Minigun беше много, много кратка Ще се правя нинджа и ще пукам глави с 5.0х демиЖ Бтв, ето до какво водят наркотиците: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=562403844 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 Изобщо химията в играта е фън, особено забъркването на различни бъркочи в полеви условия. Не съм играл предишните и затова може и да ми е по-интересно, но все си мисля, че като идея е отлично попадение, независимо повторението във франчайза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 И аз започнах на Survival. Първата битка срещу противник с Minigun беше много, много кратка Ще се правя нинджа и ще пукам глави с 5.0х демиЖ Бтв, ето до какво водят наркотиците: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=562403844 Баба ти е нинджа, ама си трябва и Strength и затова ползвам наркотици. Но имам нещо от рода на 40 стимпака и 40 радауея, 15 jet, 10 buffout, 10 mentats.... Това никога не е било в 1-цата и 2-ката да имам толкова провизии, а играя на най-трудно (ръката ми не слиза от QuickSave-a, ама това е друг въпрос) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 За какво точно ти е Strength? Ninja, Gunslinger, Mister Sandman + Deliverer = now you see me, now you're dead, except that you didn't actually see me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 Баси, наистина ли могат да се губят perks по време на игра или просто съм попаднал на някакъв идиотски бъг. Бях си направил Advanced Hacker и със сигурност си спомням хакването на поне 5 такива терминала (очевидно, паролите са 6 символни, вместо 4 при първото ниво) и тъкмо попадам на първия Expert терминал и в същото време съм за level-up и си викам е точно навреме, отварям perks, отивам на Hacker и ми дава, че съм на първото елементарно ниво и ме ъпгрейдва на Advanced. А това беше първия perk, който ъпгрейднах на второ ниво (expert в случая) пък и не съм толкова ненормален за да не си спомня хакването на поне на 5 такива терминала досега. Баси тъпата хава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Е няма логика, не си пират като нас... Мен пък ме е яд, че нямам никакво време за игра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Баси, наистина ли могат да се губят perks Не могат да се губят, а ако е бъг, все щеше да има някаква информация, освен ако ти не си първият такъв случай Има Novice терминали с 5-буквени думи, сигурно си се объркал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 27, 2015 Author Share Posted November 27, 2015 Не могат да се губят, а ако е бъг, все щеше да има някаква информация, освен ако ти не си първият такъв случай Има Novice терминали с 5-буквени думи, сигурно си се объркал. Да ти кажа, много добре си спомням, че първия perk, който вдигнах на второ ниво беше точно този. Толкова да съм се побъркал, знам ли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Абе има ли някакъв епилог? Тоест - как действията ти са се отразили на Commonwealth? Щото като я врътнах, мина някаква постна аутродукция и до там. Продължават мисии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Това е, няма "обобщение" като в предишните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 E то това беше едно от нещата, дето би ме накарало да я изиграя наново... Тъпо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Леко се позаиграх тази вечер... Определено няма нищо по-отвратително от конзолно командване, адаптирано за клавиатура... Мамицата им проклета, напълно е възможно да раздробя моята ако продължава да ме дразни така.... Иначе малко стайлинг: И малко идиотинг.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Хаха, аз съм подготвил няколко яки момента от трепане на гадове с V.A.T.S., включително използване Fat Man с mini nuke в затворено помещение ама все не ми остава време да кача клиповете. Играта е уникално-жестока! Понякога изгубвам часове в дялкане на цели "жилищни квартали" (плюс електрификацията разбира се), модване на оръжие и забъркване на химически бъркочи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Аз съм още в началото, нямам време, но и аз като се зачекна и ровя с часове. Между другото си абсолютно прав - още след втората разходка оставих псето да пасе в селото и взех робота с мен. Не мисля да променям това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Я кажете - някой джойнна ли THE BROTHERHOOD OF STEEL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 3, 2015 Author Share Posted December 3, 2015 Много ме е яд, че тъпия плейстейшън ми е прецакал нещо клипа с претрепването на Конрад Келог, който успях да ликвидирам само с два изстрела на Fat Man-a, при това в затворено помещение. Това тук е V.A.T.S. кадър от прочистването на поредния тригърман в куеста за отркиването на Ник Валънтайн. Все още преди ликвидирането на Конрад Келог и сдобиването с уникалния му аутфит, както и с доста по-беден арсенал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Не казваш нищо по въпроса ми И още един - тия тонове junk, които събирам, имат ли някаква файда и предназначение? Току що срещнах първите си супермутанти и съм в една сериозна комбинирана престрелка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Ти си преценяваш към кой да се присъединиш. Реално може да изпълняваш мисии едновременно за всички фракции до един момент, в който избираш окончателно зад кой да застанеш. Junk се складира в базата ти и се използва за модифициране на оръжия, брони и строене на селища. Колкото по-голямо ниво са ъпгрейдите, толкова по-рядък junk изискват. Аз съм към края на третото преиграване, все още ми е интересно и все още намирам куестове, които съм пропуснал при предходните минавания. Много добра инвестиция, ако не ме лъжат сметките, засега това удоволствие ми излиза по 20 стотинки/час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts