Antares Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Кръстник, не си играл май с Gauss Rifle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Е как да не съм играл, отдавна си имам в арсенала Ghoul Slayer's Shielded Gauss Rifle, ама не ме кефи толкова. Аз и пиронохвъргачката не я ползвам, даже съм я зарязал в уъркшопа и не я нося с мен, но иначе си е супер касапско-брутална. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Кейтлин, я виж как върви процеса на оня руснак срещу Бетесда ако обичаш... Мисля да ги съдя и аз... Снощи до 4 сутринта не мога да си легна... От месец друга игра не мога да пипна.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 но иначе си е супер касапско-брутална Друго си е да ръчкаш супермутанти с ножче в гръбнака Кейтлин, я виж как върви процеса на оня руснак срещу Бетесда ако обичаш... Мисля да ги съдя и аз... Снощи до 4 сутринта не мога да си легна... От месец друга игра не мога да пипна.... Джамайма, жена ти като си тръгне с децата и Шкодата, тогава ще имаш основание да се включиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Егати, май това е края след месец и нещо игра. На 80-то ниво вече свършиха всички уникални куестове, а тия на двете фракции, на които останах верен вече почнаха да се повтарят до втръсване. До тук общо 238 куеста! Сигурно може да излезе още нещо уникално ако обиколя всяка пропусната дупка от open world-a, ама неам нерви вече. Няма да я започвам отново с друг алтернативен сценарий, че направо се плаша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Днес поносих доста един пауър армор... Нещо не се чувствам комфортно с него... Много бъгове се забелязаха също така... Добих право да вземам Ханкок с мен, но продължавам твърдо да си водя Кодсуорт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 Днес поносих доста един пауър армор... Нещо не се чувствам комфортно с него... Много бъгове се забелязаха също така... Добих право да вземам Ханкок с мен, но продължавам твърдо да си водя Кодсуорт... Е ти чак сега ли почна да ползваш пауър армор? Според мен пауър армора е доста по-важен за носене в началото на играта и колкото повече левъл и пъркове вдигаш, толкова по-непотребен става. Аз изцяло го зарязах от един момент нататък, защото с всички пъркове и ъпгрейднати на макс легендарни оръжия, ако ползваш и пауър армор някак си става твърде елементарно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Power Armor c jetpack е ебаси кефа! Качил се рейдърчо на покрива и пуца с винтовката и се скатае. Като излетя до скривалището и все ми идва ей т'ва на ум Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Е ти чак сега ли почна да ползваш пауър армор? Според мен пауър армора е доста по-важен за носене в началото на играта и колкото повече левъл и пъркове вдигаш, толкова по-непотребен става. Аз изцяло го зарязах от един момент нататък, защото с всички пъркове и ъпгрейднати на макс легендарни оръжия, ако ползваш и пауър армор някак си става твърде елементарно. Не знам, брат, не ми харесва... Чувствам се тромав, шумен, бавен... Въпреки че ми е забавно как се възхищават разните персонажи в градовете от хидравликата и прочее, както и факта, че имам вече 3 броя - не го нося. Закъсал съм за мед и платки... Много е вероятно да е свързано с масирано строителство.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Егати, този уикенд не съм играл Fallout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Е та това чак такова събитие ли е? Аз редовно не играя през уикендите и мисля, че това е добре. Доста дълго има да се наслаждавам на играта като гледам така и съм доволен от това. За пръв път дадох малко почивка на Кодсуорт и взех с мен Стронг. Липсват ми подмятанията на робота.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Прибрах си Кодсуорт... Не го изтраях тоя мутант... Между другото тъкмо щях и аз да правя кадър с осакатен светещ гуул и той го уби... Я ми кажете - бабата верно ли умря след употребата на психо, че ми е кофти за нея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Я ми кажете - бабата верно ли умря след употребата на психо, че ми е кофти за нея? Аха, и аз я гътнах мойта още в началото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Аз така и не ѝ дадох нужните дроги... Ако знаех, че ще умре и ще спре да ме занимава с глупости - щях да я надрусам и да спре да ми говори глупости всеки път като влезна в Sanctuary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Аз така и не ѝ дадох нужните дроги... Ако знаех, че ще умре и ще спре да ме занимава с глупости - щях да я надрусам и да спре да ми говори глупости всеки път като влезна в Sanctuary. То ни така, ни иначе. После една друга нацупена шматка пък почва постоянно да ти мрънка всеки път като се появиш, защо си позволил на бабата да се гътне, как не те е срам и такива работи. Не съм пробвал какво става ако я гръмна, но най-вероятно ти се нахвърлят всичките Minutemen и край със санктуарито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Най-досадното нещо е, когато решиш да ползваш работните маси за броня/оръжие и всички компаньони в един глас ти казват стандартната си реплика за такава ситуация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 То ни така, ни иначе. После една друга нацупена шматка пък почва постоянно да ти мрънка всеки път като се появиш, защо си позволил на бабата да се гътне, как не те е срам и такива работи. Не съм пробвал какво става ако я гръмна, но най-вероятно ти се нахвърлят всичките Minutemen и край със санктуарито. Не съм забелязал такава засега. Аз прибрах някакъв от Волт Тек, но преживял 200-те години на упадък... Той милият е толкова щастлив... Най-досадното нещо е, когато решиш да ползваш работните маси за броня/оръжие и всички компаньони в един глас ти казват стандартната си реплика за такава ситуация. Не съм нещо я забелязал тази реплика.... ======================== Открих (или ми се паднаха) два много неприятни бъга тия дни. Не толкова досадни, колкото силно глупави. Единият бе свързан със зуума на снайпера - зуумваш да стреляш, след като пуснеш се озоваваш на зуумнатата позиция и се приплъзваш назад до изходната - безпомощен в процеса. Туй само на едно място се случи, но се случи... Вторият е по-тривиален - опитвайки се да вземеш нещо или да джобиш труп, получаваш опцията да местиш нещото/трупа.... ======================== Днес попаднах на това: https://www.youtube.com/watch?v=BLRv7rcTS0g и се ококорих!!! Вече следвам тази схема, наполовина съм я изпълнил. На практика началната ми грешка с разпределението на пърк точките ми гарантира две неща - къмто два пъти по-дълга игра и къмто 5 пъти повече наслада от нея... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Лоренцо - дилема, дилема.... Пищол или серум.... След това меле в лудницата тотално останах без муниции.... Кадър след оборката в лудницата: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Мисире, взел си възможно най-нещастния пауър армор. Дори кожухчето на Elder Maxson е по-добре от това (което е хинт, че трябва да го пречукаш колкото се може по-скоро). Аз след прехвърляне на 80-то ниво и приключването на всички уникални куестове (включително и индивидуалните на всеки компаньон) вече почнах да се лигавя, поради липса на други интересни занимания: Открих начин за тотално разсъбличане на компаньонки и сетлърки с единственото разочарование, че бельото им е твърде далеч от стандартите на Victoria's Secrets. Пайпър и Кюри: Ирландската джънки Кейт: Кюри и Луси Абърнати: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Аз съм 30 бре, мисир, какво очакваш да имам? Освен това го нося само за purge мисии... Нарочно не се занимавам с паладин Гей, за да мога да вдигам ХР чрез мисииките им за техника и чистене, които нямат край... А сеге е време за FAMILY GUY STAR WARS.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Кръстник, има nude mod-ове А, чакай, ти играеш на ония недоразумения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Кръстник, има nude mod-ове А, чакай, ти играеш на ония недоразумения С недоразуменията толкова, това е максимума на PS4. Ама с тия модове си е голямо чийтване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Аз упорито не слагам никакви модове на играта... Вероятно като стигна края може да почна да се лигавя... Сега засега се извършва масово строителство, но и там има толкова бъгове и играчката е с часове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Някои модове са просто задължителни. Като например за диалозите. Или за текстурите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Дали пък не ни приляга на нас, тези, дето не сме добре с горния етаж, wandering into the wilderness.... https://www.youtube.com/watch?v=dSwyJ0aaM4k =================== С диалозите се справям и в суров вид, поне засега..... Какво им е на текстурите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts