Shade Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 По 0.375 лв. на диск. Всички дискове за 30 ле. Може да вземете и по-малко. Продавам ги, защото записвачката ми не ги записва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 mislih da gi zema no ako i namene ne mi gi razchite zapisvachkata kvo da gi praa da si gi vurtq na prusta li srry no ako probvash dali na nqkoq dryga zapisvachka stavat togaa mi se obadi i sha gi zema sigurno : ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Ако някой се интересува, мога да му дам 1-2 диска да пробва на своето писало дали бачкат. Това при положение, че иска да купува. Ако никой не ги иска, ще ги подарявам. Ако никой не заслужада, ще си играя доста на фризби през прозореца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Vmesto da gi podarqvash namali cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 25 кинта. Това е цената на 50 диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 По 0.375 лв. на диск. Всички дискове за 30 ле. Може да вземете и по-малко.Продавам ги, защото записвачката ми не ги записва. <{POST_SNAPBACK}> 25 кинта. Това е цената на 50 диска. <{POST_SNAPBACK}> Az li ne moga da izchislqvam ili ti toku shto si kachi cenata na problemnite diskove ot 0,375 lv na 0,5 lv EDIT Dam, vidqh dolniq post - nedorazumenie Ama i ti kakto si go kazal 25 za 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Не, за толкова давам всичките. Иначе за толкова се купуват 50 диска. Колкото искам да си купя съответно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 По 0.375 лв. на диск. Всички дискове за 30 ле. Може да вземете и по-малко.Продавам ги, защото записвачката ми не ги записва. <{POST_SNAPBACK}> ne se pritesnqvai vse pak tova sa princo nai golemite boklutzi,spokoino moje6 da go hvarli6 v ko6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 ne se pritesnqvai vse pak tova sa princo nai golemite boklutzi,spokoino moje6 da go hvarli6 v ko6a <{POST_SNAPBACK}> Tova che ima po hubavi diskove ot Princo vsichki znaem ama ne se izkazvai taka kraino, che polovinata mi kolegi i priqteli zapisvat na Princo, chak takiva seriozni oplakvaniq ne sum chul do sq Spored men diskovete sa mu nqkakva losha partida i ne vsqka pisachka mozhe da gi razchete. Dazhe bih go posuvetval da si updeitni firmware na pisachkata, taka mozhe i da mu trugnat. @Shade ot men imash 20 lea - vqrvam v pisachkata si EDIT Aide PM ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Продадени на DJ MaTriX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Hi hi hi.Mai 6te igraem na frizbi!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.