HEKTIK Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Тя не му е била жена, а само гадже <{POST_SNAPBACK}> Верно,едва ли са подписвали в младоженския,ама...май наистина беше упомената като любимата му...знам ли.Тоест,помня ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSD Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 are stiga we tva sa pulni gluposti bla bla blaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSD Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 orfei,morfei,The hell...na koi mu puka za teq prostotii?! --mod-note: Бутонът не е сложен за красота Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 Tuk imali niakoy koyto viarva v ada ili v raia .Lichno az ne viarvam,no me kefi ada i mi e lubopitno za nego. ''orfei,morfei,The hell...na koi mu puka za teq prostotii?!'' Lichno na men ne mi puka,no mi e interesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Tova kade go kazvash az lichno go znam po drug nachin-v peshtera v pirin se namira hrama na Bastet jenata kotka (vladetelka na egipet i boginq na kotkite ili neshto takova). Govori se za golemi bogatstva, no imaniqrite ne hodat tam, zashto ima legenda za proklqtie spolqtavalo choveka, koito oskyrni hrama i. Po Jivkovo vreme e imalo golqm interes, zashtoto se e smqtalo che tam moje da se namira granicata mejdu zemqta i ada. V nqkolkoto ekspedicii na bulgarski arhelozi se sluchvat strani neshta-smyrtni sluchai i tnt. PS tva go znam ot edna kniga i predavane po BTV. Kato procheta knigata shte vi kaja poveche <{POST_SNAPBACK}> koia e knigata v koiato se pishe za tova ? i koi e avtora ? iskam da ia nameria ,4e si padam po mitologiite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 1.Ръкописите,скрижалите,манускриптите или както на вас ви кефне да ги наречете,наистина съществуват.НО!Това са "Книгата на мъртвите" на египтяните,"Веди" на индийците и "Черният дроб на овцата" на асиро-вавилонците.Уточнение-там се казва какъв е пътят до подземното царство(Ада респективно) и какво да прави душата,когато стигне там. 2.Орфей слиза в Ада,за да търси Евридика,но не през Дяволското гърло,а през пещера в Атика(това е полуостров,не го бъркайте ) 3.Наистина съществува фараонка(по скоро фараонска наложничка),която е родена в РОДОПИТЕ,а не в Пирин.Името и е Никтаукрит,което в превод от фонетично демотично писмо(писмото по време на 2 династия) означава - "розоволика",Предполага се(в езиково-исторически аспект),че от там идва и името на Родопа-Никтаукрит(египетски)-Родопсис(старогръцки)-Родопи(български). 4.Още?!!! Забележка:без историческа,филологическа,митологична или поне религиозна култура-недей да постваш такива теми.Само ставаш за смях. Забележка2:Не искам да те обидя,ама това което си постнала е по-глупаво и от в.Шок. Ако искаш малко повече информация за тези неща-на следващата среща ще ти обясня доста неща(ако съм трезвен де) Забележка3: Я по-подобре изтрийте тая тема,че много глупости има вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.