cheese Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Заменям 128 Мб ММС карта за същата, ама SD. Купих я като последен галфон без да питам разбирачи, и сега не ми удисва на апарата . P.S. Той апаратът си го знам, че ползва SD , ама се оставих да ме убедят, че и тая става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Става. Стандартите са съвместими. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 @VooDooMaN Стандартите са коренно различни, просто повечето устройства потдържат и двата. @cheese Ако никой не се навие за подобна размяна (все пак ти му даваш по бавна карта) помисли за варианта да ми я продадеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 TED , не знаех, че е по-бавна. Значи офертата става - замяна с доплащане, бири някакви или там каквото се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.