Godfather Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Поправям грубата грешка, че не съм отворил тема за тази уникална игра, която минах точно преди една година. Гледам в PSN-a са пуснали някакъв Collection pack та май ще си сваля разните DLC-та към основната игра, които съм пропуснал. Казано накратко, тази игра е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА за всички любители на оригиналния филм (първия Ейлиън на Ридли Скот). Атмосферата на филма е пресъздадена по уникален начин, а с т.нар. survival-horror жанр, пичовете от SEGA направо са уцелили десeтката. Тръпката да те преследва пришълеца е УНИКАЛНА! ПП. Видене, задължително трябва да я минеш тази. ПП2. Препоръчително е да се играе вечер на тъмно и на слушалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Филмите определено ми харесват, това са единствените трилъри, които мога да гледам. Но игри от тоя тип - просто не. Предните части ми харесваха единствено, защото можеше да се играе с пришълеца и с хищника, и съм превъртал и двете предни части (Alien vs Predator, AvP2), но с пехотинец - просто не. Трябва да играя с памперс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Филмите определено ми харесват, това са единствените трилъри, които мога да гледам. Но игри от тоя тип - просто не. Предните части ми харесваха единствено, защото можеше да се играе с пришълеца и с хищника, и съм превъртал и двете предни части (Alien vs Predator, AvP2), но с пехотинец - просто не. Трябва да играя с памперс... Значи правиш голяма грешка. Тази игра няма нищо общо с предишните, нито като изпълнение, още по-малко като жанр и геймплей. Погледни малко от геймплея в тубата. Не знам за какъв пехотинец говориш, но в играта си Аманда Рипли - дъщерята на Елън Рипли, която пристига на станцията Севастопол, вървейки по следите на майка си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 В Steam има уникален коментар за играта: I peed ma kilt a few times playing this.10/10 Would pee ma kilt again Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Ще се потърси веднага за PC! Момчиле, върнахте ме 7-8 години назад напоследък... Станал съм нек'ъв геймър пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Доста голямо насиране има Еле ако се играе на 50" телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Доста голямо насиране има Еле ако се играе на 50" телевизор Играх я на 55'' на тъмно (обикновено след полунощ) и със слушалки за максимална изолация на всякакви странични шумове. Най-гадни са тия малките facehuggers, защото обикновено ги забелязваш в последния момент, пък и са доста бързички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Това Значи правиш голяма грешка.конфликтира с Тази игра няма нищо общо с предишните Предишните ми харесваха. Хоръри не обичам. В предишните имаше правото на избор дали да играеш с пехотинец, пришълец или хищник. Аз отново ще кажа - не обичам хорър жанра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Предишните ми харесваха. Хоръри не обичам. В предишните имаше правото на избор дали да играеш с пехотинец, пришълец или хищник. Аз отново ще кажа - не обичам хорър жанра. Не съм те разбрал правилно, останах с впечатлението, че предишните не са ти харесали. Ами не знам, на мен играта адски много ме накефи, най-вече защото максимално се доближава до атмосферата и идеята на оригиналния филм на Ридли Скот. И аз по принцип не съм голям любител на сървайвъл жанра, но тук в този случай пичовете от SEGA са направили нещо като отделна категория или по-скоро еталон за survival-horror. В началото и аз имах подобни опасения, че няма да ми хареса. Още повече я играх точно след като приключих с масовото пуцане в Wolfenstein. Обаче играта се оказа уникална и страшно зарибяваща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.