djgorro Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 V tozi forum zabeliazah 4e dosta hora se interesuvat ot muzika i v 4astnost mixirane,ne6to koeto e harakterno za profesiata DJ. V Plovdiv ve4e su6testvuva DJ agencia no mnogo malko hora vse o6te znaiat za neia. koito proiaviava interes neka razgleda saita i da si dade mnenieto. ako imate predlojenia mi kajete. 4akam mneniata vi. Blagodaria!!! www.e-bookingdj.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Тва до централна гара нали за там стаа върос..само съм виждал табела ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Do centralna gara prosto ima reklama na agenciata. v saita ima dosta informacia za neia, za mnogo plovdivski DJ koito sa 4lenove na agenciata(vkliu4itelno i az), ima informacia za provejda6ti se DJ kursove, informacia za predstoia6ti partita i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Разгледах сайта ,голямо впечатление ми напрай ,че доста от DJ'ите са объркали името на 'любимото си парче' ,дано друг го е писал ..btw с някой от тях трябва да съм се виждал ...нека да се бачка това е хубава професия ...и аз се стремя към нея но не баш по този начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Kogato populvahme blankite za saita vseki si napisa liubimoto par4e. no posle ve4e mom4eto koeto prave6e saita to gi vkarva6e vutre. i az zabeliazah 4e ima dosta gre6ki no tova ne e moia rabota. kazal sum mu, neka toi da si pravi smetkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Za sega nqma kak da posetq vuprosnata agenciq, tui kato se sum strashno zaet s rabotata si. Inache ideqta da ima agenciq za obuchavane na novi talanti e dobra - napulno q podkrepqm. Nai golqm interes shte imat horata, koito iskat da praktikuvat profesiqta DJ v realniq zhivot - za men tova e chisto prosto hobby, koeto mi dostavq udovolstvie. Inache si napravih registraciq vuv foruma im, shte se radvam da poznavam poveche kolegi muzikanti. A inache vuprosnite prepodavateli DJ PACHO B,DJ PEPO и DJ IVAN kude sa zavurshili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 DJ MATRIX kato DJ li raboti6? ako e DA kude? A PACHO B, PEPO i IVAN ne sa zavur6ili nikude. Tova sa DJ koito sa se dokazali v profesiata si i hora koito imat jelanie da obu4avat drugi hora koito jelaiat da se zanimavat s tazi profesia. te provejdat kursovete no moje6 da se zapi6e6 samo po jelanie. Pacho i Ivan sa stavali i 6ampioni na BG na konkursi za DJ. tova moje da ti govori mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 DJ MATRIX kato DJ li raboti6? ako e DA kude? A PACHO B, PEPO i IVAN ne sa zavur6ili nikude. Tova sa DJ koito sa se dokazali v profesiata si i hora koito imat jelanie da obu4avat drugi hora koito jelaiat da se zanimavat s tazi profesia. te provejdat kursovete no moje6 da se zapi6e6 samo po jelanie. Pacho i Ivan sa stavali i 6ampioni na BG na konkursi za DJ. tova moje da ti govori mnogo. <{POST_SNAPBACK}> Rabotil sum sam kato DJ, sushto taka kato klavirist v grupi. Mestata kudeto sum imal izqvi sa mnogo, no po izvestnite sa "Zamuka Vapcarov - Bansko", "Aneli - Bansko", "Zamuka Hrankov - Sofia", "Art Club - V. Turnovo", "Diskoteka Lovno - V. Turnovo" i bezbroi drugi zavedeniq. Nqmam seriozno muzikalno obrazuvanie, kato izkluchim ednata godina v muzikalnoto Emilian Stanev - V.Turnovo. No kakto i togava nito sega celta ne e bila tolkova da se izkarvat pari, a prosto vsichko beshe za da si napravim zdraviq kupon. Sega neshtata se promeniha, izdurzham se sam, nalaga se da gledam i drugi hora, a ti predpolagam znaesh, che v Bulgaria trudno mozhesh da se nalozhish s takava profesiq. A vuprosnite Pacho, Pepo i Ivan da sa zhivi i zdavi i im pozhelavam oshte mnogo uspehi v budeshte. Siguren sum che i az imam kakvo da naucha ot tqh, no kakto ti kazah, ako tova sega mi beshe osnovnata profesiq bih se zapisal pri tqh, no sega vsichko e na nivo "hobby i nostalgiq". Btw nqma da e zle nqkoi put da napravim sreshta WAREZ DJs, az shte napravq tabelata Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 gotov sum za takava sre6ta. naistina e trudno da probie6 v taia profesia zasega. konkurenciata e goliama a zavedeniata sa malko. kato si gotov za sre6taslagai tabelata. 4akam o6te mnenia za agenciata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Интересно наистина, Pacho B и учител станал междувременно Ще има и лекция на DJ Steven ... Абе не го харесвам особено Pacho B ама иначе е инициативен човек явно, мъчи се да прави нещо. "За най-добрите,реализация в клубове,чрез E-booking и безплатен майсторски клас" - звучи интересно. Иначе в сайта има наистина доста правописни грешки, все едно някой много е бързал докато е писал текста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 Ako vsi4ki hora sa tolkova iniciativni kolkoto Pacho naistina 6te sme mnogo po dobre.4oveka se e otdal izcialo na tazi profesia i raboti vsi4ko svurzano s neia. Dori predava i uroci v koeto ne vijdam ni6to lo6o. Aide kakvo stava? po edno vreme imah 4uvstvoto 4e ima6e pone 30 4oveka DJ v foruma. davaite o6te mnenia za saita na agenciata. moje i predlojenia ili kritika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Примерно бях направил такава тема за DJ не отдавна за постване на микси,ремикси и собственна продукция ,сега ако искаш може да дадеш нещо от djgorro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.