MiG Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Здравейте, Изгоря ми монитор,имам съмнения за лампа от подсветката, но не мога да да съм сигурен и си търся някаква здрава с изводи и куплузи ccfl лампа (LCD/TFT лампа) от матрицата монитор/лаптоп(май става и от ТВ) за да си тествам с нея. Това представляват куплузите(достатачно лампата да има само куплунга с два извода): Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Имам, но кажи колко инча е матрицата? Най добре премери приблизителната дължина на лампата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Монитора е: Fujitsu Siemens P20-2 (DataSheet) Panel size: 20,1" (4:3) Самата матрица е Samsung(точния модел утре като отида на работа) Иначе не съм го разглобил до самите лампи ,че да ги измеря, ще го направя като се убедя със сигурност ,че е от лампите.Само с кръстосване,не можах да се убедя,че е от лампа/и. Друго ще е ако бодна допълнителна Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 В понеделник съм в сервиза, заповядай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 ela do moi cabinet ste ti remontira monitor si bes pari,i ste ti pisha niyakoi antiphycotics 10 lv za tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.