Jump to content
BulForum.com

Търся работеща прима или друга предплатена SIM карта

Recommended Posts

Търся работеща сим карта по предплатена програма, която е закупена преди това лято. Причината е, че сега всички оператори искат по 6 лева на тримесечие, за да е активна картата. Сим карти, издадени пролетта (до юни по спомен) 2015-та работят със зареждане от 10 лева годишно. Картата ми трябва за алармена система.

Предпочитам да е на ментел.

Това с 10-те лева годишно важи все още само за картите на Виваком. Първи се изтарикатиха Теленор и смениха предплатените планове тихомълком, а малко след това същото направиха и М-Тел, така че при тия оператори е все тая откога е картата.

Възможно е. Боб имаха буквално безплатни карти също

Така, че изглежда предпочитанията ми се променят - търся каквото и да е, стига картата да е валидна срещу 10 лева годишно, че сега по 6 на 3 месеца идва 24 годишно.

Това с 10-те лева годишно важи все още само за картите на Виваком. Първи се изтарикатиха Теленор и смениха предплатените планове тихомълком, а малко след това същото направиха и М-Тел, така че при тия оператори е все тая откога е картата.

+1 за Виваком предплатените. 100% 10лв/год, има 1 такава вкъщи, зареждал съм я преди две-три седмици и активността е година, вкл на кредита.

Най-евтиния вариант е Боб на 0 лв.такса.На всеки 6 месеца пращаш смс/или минута разговор и е активна още 6м.Не знам дали я предлагат официално все още...

Боб спряха тази карта и те. Всичките се изтарикатиха и искат по 6лв на месец. После се замисли дали има конкуренция, като всички са се наговорили. Същото е и с петрола :)

Downsoft, не ме устройва твоята оферта. Просто няма смисъл за мен

Понеже темата е най-отгоре, ще си позволя да добавя още едно мое разсъждение. :)

В момента човек търси предплатена карта, най-вече когато му трябва номер да го търсят. Да ама мобилните оператори това не ги устройва и практически направиха тоя род карти все едно са на план с по-ниска такса - ако не искаш да ти горят парите, през 2-3 месеца трябва да зареждаш пак и пак. Парадоксът е, че няма значение каква сума си заредил...може да са 10 лв., може да са 1000 лева, няма значение - след 3 месеца горят. Още по-гадното е, когато искаш-не искаш с предплатения план ти набутват и разни бонуси, за които обаче ти удържат 2.50 при всяко презареждане, щото човекът може и да не иска да се обажда от тая прима, а само да го търсят, ама кой ли го пита. Сега чакам кога и Виваком ще се присъедини към останалите двама...явно се бавят, защото нали скоро щяха да сменят собственика, ама се забави цялата процедура.

Най-евтиния вариант е Боб на 0 лв.такса.На всеки 6 месеца пращаш смс/или минута разговор и е активна още 6м.Не знам дали я предлагат официално все още...

Даже ако имаш 2 или повече карти към тях не е нужно да правиш обаждане или смс. Поне така беше преди. Аз имам една такава карта, която не бях ползвал повече от 6 месеца и до ден днешен не са я изключили, защото генерирам сметка на другата.

^ Точно така беше! И ме е яд, че тогава не купих такава карта към договора на жена ми. Тя е на боб.

Сега късно. Вече и те няма такава карта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...