Nikifena Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Търся работеща сим карта по предплатена програма, която е закупена преди това лято. Причината е, че сега всички оператори искат по 6 лева на тримесечие, за да е активна картата. Сим карти, издадени пролетта (до юни по спомен) 2015-та работят със зареждане от 10 лева годишно. Картата ми трябва за алармена система. Предпочитам да е на ментел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Това с 10-те лева годишно важи все още само за картите на Виваком. Първи се изтарикатиха Теленор и смениха предплатените планове тихомълком, а малко след това същото направиха и М-Тел, така че при тия оператори е все тая откога е картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted October 21, 2015 Author Share Posted October 21, 2015 Възможно е. Боб имаха буквално безплатни карти също Така, че изглежда предпочитанията ми се променят - търся каквото и да е, стига картата да е валидна срещу 10 лева годишно, че сега по 6 на 3 месеца идва 24 годишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukalex Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Това с 10-те лева годишно важи все още само за картите на Виваком. Първи се изтарикатиха Теленор и смениха предплатените планове тихомълком, а малко след това същото направиха и М-Тел, така че при тия оператори е все тая откога е картата. +1 за Виваком предплатените. 100% 10лв/год, има 1 такава вкъщи, зареждал съм я преди две-три седмици и активността е година, вкл на кредита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Най-евтиния вариант е Боб на 0 лв.такса.На всеки 6 месеца пращаш смс/или минута разговор и е активна още 6м.Не знам дали я предлагат официално все още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Продавам тук една https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=133164&hl= Май е скъпа за целта, но все пак е предложение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Боб спряха тази карта и те. Всичките се изтарикатиха и искат по 6лв на месец. После се замисли дали има конкуренция, като всички са се наговорили. Същото е и с петрола Downsoft, не ме устройва твоята оферта. Просто няма смисъл за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Понеже темата е най-отгоре, ще си позволя да добавя още едно мое разсъждение. В момента човек търси предплатена карта, най-вече когато му трябва номер да го търсят. Да ама мобилните оператори това не ги устройва и практически направиха тоя род карти все едно са на план с по-ниска такса - ако не искаш да ти горят парите, през 2-3 месеца трябва да зареждаш пак и пак. Парадоксът е, че няма значение каква сума си заредил...може да са 10 лв., може да са 1000 лева, няма значение - след 3 месеца горят. Още по-гадното е, когато искаш-не искаш с предплатения план ти набутват и разни бонуси, за които обаче ти удържат 2.50 при всяко презареждане, щото човекът може и да не иска да се обажда от тая прима, а само да го търсят, ама кой ли го пита. Сега чакам кога и Виваком ще се присъедини към останалите двама...явно се бавят, защото нали скоро щяха да сменят собственика, ама се забави цялата процедура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Най-евтиния вариант е Боб на 0 лв.такса.На всеки 6 месеца пращаш смс/или минута разговор и е активна още 6м.Не знам дали я предлагат официално все още... Даже ако имаш 2 или повече карти към тях не е нужно да правиш обаждане или смс. Поне така беше преди. Аз имам една такава карта, която не бях ползвал повече от 6 месеца и до ден днешен не са я изключили, защото генерирам сметка на другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 ^ Точно така беше! И ме е яд, че тогава не купих такава карта към договора на жена ми. Тя е на боб. Сега късно. Вече и те няма такава карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.