DAGOTA Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Sigorno tuk ne moje da niama ribari.Mojeli da mi dadete saveti za ribolov na projina i kak da napravia kuspeto ili zahrankata oshte po-aromatna.Vuprosa e,che na iazovira,koyto hodia na dunoto ima pone edin metur tinia ot zahranki i drugi podobni balamachi .Ribata hem e gladna hem ne e! Kajete mi savet za projina (moje i za pero ama ne e predpochitano,zashtoto hvurlish i vadish vednaga slunchok).Taia tupa riba dori ne pomerisva kakvo lapa,a vednaga se nahvurlia kato nevidiala (ima sluchei,koito taia tupa riba se nahvurlia i na gola kuka). Seki savet mi e ot polza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Има едни такива ароматизатори - на киви, ягоди бла бла. В едни тубички като за веро са, ама само тва си спомням. И са за захранката Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Mi men men interesuva to4no kakva riba iska6 da hvane6??6toto za seki vid riba si ima harakterni zahranki i harakterni tehniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Ami karakuda,chervenoperka i ako imam kasmet sharan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Отиваш в рибарския магазин и питаш за захранка за шаранови риби и те ти дават в едни торбички.Като идеш на язовира го размесваш с вода така че да не е много рядко,нито много сухо,слагаш на пружината,а на куките на едната млечна царевица,на другата хляб или червен червей и чакаш.Преди да хвърлиш разбира се трябва да захраниш мястото на което ще ловиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Отиваш в рибарския магазин и питаш за захранка за шаранови риби и те ти дават в едни торбички.Като идеш на язовира го размесваш с вода така че да не е много рядко,нито много сухо,слагаш на пружината,а на куките на едната млечна царевица,на другата хляб или червен червей и чакаш.Преди да хвърлиш разбира се трябва да захраниш мястото на което ще ловиш. <{POST_SNAPBACK}> Да това е добра идея.Ама имаше аромати в едни шишенца които са толково силни,че и 1-2 капки стигат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Ot 5 godini hodia na riba i mnogo dobre znam kak se zaburkva zahrankata i kade se slaga vuprosa e kak da nakaram ribata da bude po-aktivna i kade da ia tursia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Mi ribata ako ne si e aktivna ti nqma6 na4in kak da q napravi6 takava! Maikata mu e 4akane i da uli4i6 to4niq moment!Ako nqkoi kaje 4e ima na4in da napravi6 ribata aktivna zna4i ne6to ne e nared! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Един съвет и от мене.Пробвай с леблебия(по-ситничка),накисната във ванилова есенция.А за самата захранка-на кюспето няма смисъл да му слагаш каквото и да е-достатъчно е да го запечеш леко със запалка.За пружината-за тоя тип риби е най-добре смесената захранка-смес от по-твърдо тесто от външната страна и по-меко,почти ронещо се-отвътре.Препоръчвам ти,ако външната смес я правиш от някакъв хляб или специализирана захранка,вътрешната да е от царевично брашно. Наслука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boizon Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Иди и разгледай форумите на Fishing Mania Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Blagodaria. Shte probvam savetite.I blagodaria za savetite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Аз съм страшно зарибен по риболова, но за съжаление не съм ходил тази година.Вие къде ходите за риба Трябва да си вземеш ванде ренд(френска захранка но я има и в бг магазините) с нея рибата кълве като луда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.