LaN Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Ами пробема е следният : реших да направя за едно познато приятелско семейство един филм на VCD - да си го гледат на DVD-то .Правил съм и преди,не ми е за пръв път,но бях деинсталирал програмите за това.Сега си ги инсталирах наново,и започнах.Стигнах до момента в който трябва да се укаже на TMPGEnc от кой файл да направи преобразуването :ето картинка .Тук се вижда,4е програмата не разпознава формата *.vgr генериран от VirtualDub.Когато укажа да се покажат всички файлове в директорията и избера файла от frame servera na VirtualDub,ми излиза следното : съобщение за грешка .Когато кликна на това да видя от какво е възникнала грешката,ми излиза следното : нещо .Инсталирах си и по-нова версия на програмата - пак същата история.Занимавам се с този проблем вече почти 3 часа и доникъде не съм стигнал ,помогнете моля. Търсих с търсачката из форума,има много теми за VCD-ta,но аз поне не открих за подобен проблем някъде да се е писало,затова отворих нова тема (казвам го това да не си помисли някой че я карам по мързеливият начин). Дайте едно рамо моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mon_di Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 slagai Canopus i zabravi vsi4ki problemi:) vsi4ki drugi programi za VCD sa bokluci Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 na4i mahash si4ki kodeci i si instalirash ffdshow.Posle si go nastroiwash size na sub 29 i drugite po twoi vkus. Пускате TMPGEnc, избирате: Кликнете върху Option\Environmental Setting...\VFAPI plug-in и натискате десен бутон върху "DirectShow Multimedia File Reader" и му давате "Higher priority" докато се качи най-горе 4. Избирате файла (tozi ot koito si puskash filma bez da go prekarwash prez virtualdub) и ... давате старт. За около един час единия диск е готов. 5. Печете VCD с която програма си искате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 попринцип даваш show all files и избираш ръчно *.vdr файла. ако си имал изместване на картината спрямо звука зареждаш *.wav файла на звук в програмата и това е .... Но както казаха по-горе - да не е от кодеците , въпреки че според мен няма връзка , защото ако ниямаш нужните кодеци , програмата тръгва , но излиза черен екран , вместо филма който конвектираш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Мерси за помоща момчета. Не се оправиха нещата ,но си открих по-лесен начин без изобщо да използвам TMPGEnc .Просто вграйдам субтитрите със VirtualDub и след това *.avi филма със вградените субове директно го записвам с Nero. Получава се на прилично ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkiSan Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Е! Аз пък използвам само TMPGEnc и никакъв VirtualDub Link to comment Share on other sites More sharing options...
mon_di Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 abe opitaite Canopus i 6te zabravite vsi4ko drugo seriozno govoria Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 abe opitaite Canopus i 6te zabravite vsi4ko drugo seriozno govoria <{POST_SNAPBACK}> Ami sreshtnah dosta programki s imeto Canopus.Spored tova koeto vidiah ,edva li sa s edna i sashta fynkcia. Dai niakakv link kam tazi versia/4ast na Canopus,koiato ti polzvash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamba Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Аз пък ползвам програмата "WinAVI Video Converter".Прихваща си субтитрите с помоща на "DirectVobSub". Знам,че правила и хубави DVD-та,но аз нямам DVD recorder и не съм правил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mon_di Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 http://bubu.to/topart/Video/ tam e otivai i ia durpai gotova kraknata iziskva samo Vobsub Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Някой знае ли как мога да направя така че програмата да ми прави клиповете в по-голям формат. Защото сега ми ги прави в резолюция 352х288, а искам да е по-голяма. Например двойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.