RaptoR Posted December 3, 2021 Author Share Posted December 3, 2021 21 minutes ago, Sothbiss said: Жив и здрав е. Казал съм ти - ако искаш да го пробваш - заповядай. Само имай предвид скапаното ми работно време за следващите 2-3 месеца - работя от сряда до неделя от 17:00 следобяд до 1-2 сутринта. Почивам понеделник и вторник. Та, ако си харесаш някой понеделник или вторник, пиши ми на лично, останалото лесно. Абе, мили мой, нали знаеш, че моето работно време е ПЛАВАЩО? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 13 hours ago, RaptoR said: И под секрет - това горе дето го гледаш е БЕЗ да се напъвам - точно и само за удоволствие, ей така с питието. Ама верно ли и ти за удоволствие? Тогава що се опитваш да определяш на другите как трябва да се кефят на игрите бе мисирино? И то при положение, че статистиките ти определено са по-зле? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2021 Author Share Posted December 4, 2021 2 hours ago, Godfather said: Ама верно ли и ти за удоволствие? Тогава що се опитваш да определяш на другите как трябва да се кефят на игрите бе мисирино? И то при положение, че статистиките ти определено са по-зле? Момчиле, батко, ако на това викаш кеф,,,, Виждам те някак със строга госпдарка Кои статистики ми били зле? Нямам карта към момента за безумни пари - това ли ми е зле статистически? Я земи се стегни пор фавор... АКО, потарям - АКО това ти е геймплея, то е жива мъка. Визуално красива трагедия. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 4 hours ago, RaptoR said: Момчиле, батко, ако на това викаш кеф,,,, Виждам те някак със строга госпдарка Кои статистики ми били зле? Нямам карта към момента за безумни пари - това ли ми е зле статистически? Я земи се стегни пор фавор... АКО, потарям - АКО това ти е геймплея, то е жива мъка. Визуално красива трагедия. .. Хуу, ама ти пак се оптиваш да ми казваш на мен какво точно трябва да ме кефи. И отново да ти повторя - аргумента за геймплея ти издиша като съдрана гума на архивен пернишки гоУф двойка. При положение, че си почнал да играеш преди месец, имаш по-малък процент хедшотове от мен, който уж се тормози мазохистично с контролера. Да не говорим, че по другите показатели направо те издухвам на порядъци (никакви стелт килс, резане на гадове с мачете и прочие, да не говорим за учудващо ниския ти брой завзети бази). И още нещо за всички "мастър рейс" пишкомерци. Когато аз съм започнал да играя игри на компютър с клавиатура в далечната 1982-ра (да, тогава компутурите бяха само с клавиатури, а мишката беше позната единствено като досаден гризач), повечето от вас още не са били родени, а останалите са ходели прави под масата. От тогава сигурно съм навъртял толкова часове игра на клавиатура и мишка, колкото вие не сте събрали съзнателен живот под слънцето. Та толкова за нескопосаните опити да ми обяснявате кое точно трябва да ме кефи и кое не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Пичове, май само в тая тема не сме се хващали за гушите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Има ли aim assist с контролера като в други игри? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2021 Author Share Posted December 4, 2021 5 hours ago, Godfather said: Хуу, ама ти пак се оптиваш да ми казваш на мен какво точно трябва да ме кефи. И отново да ти повторя - аргумента за геймплея ти издиша като съдрана гума на архивен пернишки гоУф двойка. При положение, че си почнал да играеш преди месец, имаш по-малък процент хедшотове от мен, който уж се тормози мазохистично с контролера. Да не говорим, че по другите показатели направо те издухвам на порядъци (никакви стелт килс, резане на гадове с мачете и прочие, да не говорим за учудващо ниския ти брой завзети бази). И още нещо за всички "мастър рейс" пишкомерци. Когато аз съм започнал да играя игри на компютър с клавиатура в далечната 1982-ра (да, тогава компутурите бяха само с клавиатури, а мишката беше позната единствено като досаден гризач), повечето от вас още не са били родени, а останалите са ходели прави под масата. От тогава сигурно съм навъртял толкова часове игра на клавиатура и мишка, колкото вие не сте събрали съзнателен живот под слънцето. Та толкова за нескопосаните опити да ми обяснявате кое точно трябва да ме кефи и кое не. Мисирщини на корем пак... Между другото ако не знаеш оня виц за пича, дето си млател мъдете с две тухли да ти го кажа? Играл съм съвсем съвсем малко и наистина се забавлявам. А това, което публикува е отвсякъде погледнато пълна инвалидност. Щом те влече - кой съм аз, че да те спирам. Но всички тук изразяват същото мнение. Аз ако не си го разбрал толкова години съм привърженик на снайпера. Не се занимавам с мачетета и тъпотии. И не робувам на статистики. Естествено моето вродено OCD ме кара да се вра навсякъде и да направя всичко, но все по-малко време имам за това. И докато в 4 преизпълних плана от-до, 5 още не съм го доиграл, а 6 току що го почнах... 5 hours ago, Antares said: Пичове, май само в тая тема не сме се хващали за гушите Е ти съмняяш ли са уа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 11 hours ago, mIRCata said: Има ли aim assist с контролера като в други игри? е 100 процента има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 On 12/4/2021 at 9:29 AM, kotora said: е 100 процента има Которе, Aim Assist е опция, която е включена по подразбиране във Far Cry 6 и работи за всякаква периферия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Значи е вярно дето Mack вика, че тая игра е направена за хора в неравностойно положение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2021 Author Share Posted December 6, 2021 Силно се съмнявам да работи за всякаква перферия. Явно е за мисири с контролери. Изключих го това лайно - никаква промяна в геймплея за мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 @RaptoR, Мисирино, изигра ли шестицата бе? Аз я бях зарязал доста време, след като заради 4К текстурите ми мрънкаше (че и даже спираше на моменти) заради липсата на достатъчно VRAM на старата карта 3080. Този уикенд реших да я довърша и минах през основните мисии, но едно нещо ме подразни. Значи като приключиш с диктаторчето, след това връща една камара бази и пропускателни пунктове обратно в ръцете на остатъците от армията и трябва отново да се превземат, което е адски досадно, щото е нищо ново - повтаряш пак същите неща и уж трябва да стават по-трудни (с участието на някакви спецчасти), те на практика са по-лесни, което още повече увеличава досадата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2023 Author Share Posted March 7, 2023 Нищо не съм довършил, вярвай ми... никакво време нямам за игране като едно време, а вече и не мога да издържам да стоя по цели нощи.... Ти остави ами и Сетлърс излезна, смятай щом още не съм си го взел... В момента имам тон неща на главата и направо изпушвам. Игрите ще чакат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Ами делегирай малко задължения и работа на други. Ето например намери си хора за сайта, вместо ти да се мъчиш и ще си освободиш едно време за други неща. То времето в деня е 24 часа, каквото и да правиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Far Cry 6 е пуснат в Стийм със 75% намаление! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 За тази игра повече от 20 лева не бих дал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 7 minutes ago, Antares said: За тази игра повече от 9.90 лева не бих дал. Поправено! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 30 minutes ago, Antares said: За тази игра повече от 20 лева не бих дал. При мен е точно толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 54 minutes ago, Godfather said: При мен е точно толкова. При нас бедняците е петнайсе евра. Ама и СОТ БИОС-а е прав... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2023 Author Share Posted May 12, 2023 9 minutes ago, Antares said: При нас бедняците е петнайсе евра. Ама и СОТ БИОС-а е прав... Не знам поради каква причина канадските измекяри са вечно с някакви изгодни цени... Може би щото ги чукат в ушите с данъците, но дори и така да е - не е справедливо!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ей затова ще умре тая поредица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ако играта беше на нивото на 3-ката - може да им се размине такава измекярщина. Ама те решиха, че само с името могат да ловят шарани и не е нужно нищо друго да правят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 И въпреки това, все още има хора, които правят приордър на тая помия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Всичко от четворката насам е помия, но явно все още си има фенове, които ги купуват, иначе да са спрели отдавна. Последната добра беше тройката, а двойката (поне за мен) си остава най-добрата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 17 hours ago, Sothbiss said: Всичко от четворката насам е помия, но явно все още си има фенове, които ги купуват, иначе да са спрели отдавна. Последната добра беше тройката, а двойката (поне за мен) си остава най-добрата. А, що, 5-цата я взех за 15-20 лева - за тия пари беше ОК. Шестицата доколкото гледам ревюта е далеч по-зле, та може и на намаление да не я взема... Реално лежат на стари ларви, останалите ААА компании бълват подобни говна и явно им излиза сметката да имат едно ято платени "reviewer"-и, които да убеждават балъците колко велики са говната, които са изакали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts